Кво е станало тука бе? ;D

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
DemonaTor
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 20, 2007 9:55 am
Контакти:

Мнение от DemonaTor »

Идвам аз тука, не играл от 4 рунд на вселена 1 насам и почвам да се оглеждам за стария ми съюз - SEYMOUR. И кво да видя? Няма го. Е, има го. Пича вътре е с 23 точки, а планетата му е с тайни координати. Поглеждам аз във търсене и всичките легенди като попа, красивия, красс, краб и така нататък ги няма. Единствен огънче си стоеше, ама син и със едно грозно и червено (i) след името. Поогледах "Победители" и усетих, че след 7 рунд са изчезнали. И не само те. В съюзите имаше 34 съюза. Във вселена три един единствен Golden се шири с 10 милиона точки, ама и той в мод. :p018: Та някой може ли да разясни. Кое толкова се осра в играта, че хората не я играят вече. Та аз помня като играех още как имаше към 10 000 души във вселена 1. На ден ограбваш по няколко невинни нууба, а сега като гледам сигурно хората се радват и на забравена шпионска сондичка, която да пречукат. Защо изчезнаха всички, освен, че вероятно им е омръзнало?
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

много може да се пише по-тая тема ама лягам да спя утре сигурно докато се събудя ще е вече 2-3 страници
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Потребителски аватар
DemonaTor
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от DemonaTor »

Като гледам и повече може да е. Боже. the*devils*own липсва. Кой ли още затрит стар играч и форумен боец ще намеря...
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Kякои хора, все още се мъчим :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
DemonaTor
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от DemonaTor »

Хаха. Ти си форумния дух на Бул-а. :a086: Като го видя тва "виновен по default" и ми грейва усмивката. Спама обаче е намалял. Тва не е хубаво. Вярно, че е 4 часа сутринта, но преди по тва време имаше хора, които скитаха из галактиката с рецки и уни-та. А сега 2-3 човека във форума и даже не се псуват. Срамота. :a086: Няма ли и ти да се затриваш вече? :a086:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

DemonaTor написа:Цитат(DemonaTor @ May 17 2009, 04:39) Хаха. Ти си форумния дух на Бул-а. :a086: Като го видя тва "виновен по default" и ми грейва усмивката. Спама обаче е намалял. Тва не е хубаво. Вярно, че е 4 часа сутринта, но преди по тва време имаше хора, които скитаха из галактиката с рецки и уни-та. А сега 2-3 човека във форума и даже не се псуват. Срамота. :a086: Няма ли и ти да се затриваш вече? :a086:
Все още ги има... ама отдавна навик, а не за тръпката :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
DemonaTor
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от DemonaTor »

И все пак... Отклоняваме се от главния въпрос. Разказвайте малко. Интересно ми е да разбера какво е ставало. Пък после ще спамим.
Fen_na_Barca
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
Контакти:

Мнение от Fen_na_Barca »

4 години не са малко ;) Нормално е като всичко да падне популярноста на играта ;)
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

Сички спряха пореди липса на време, и новите промени по играта разбиха съюзническите взаимоотношения междо играчите. С отказването на нашите момчета от Сеймор, изчезваа и други у други. Така вече почти никой стар играч не играе ;) известни са ми само 1-2 стари сейморци които играят.
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

DemonaTor написа:Цитат(DemonaTor @ May 17 2009, 04:12) Идвам аз тука, не играл от 4 рунд на вселена 1 насам и почвам да се оглеждам за стария ми съюз - SEYMOUR. И кво да видя? Няма го. Е, има го. Пича вътре е с 23 точки, а планетата му е с тайни координати. Поглеждам аз във търсене и всичките легенди като попа, красивия, красс, краб и така нататък ги няма. Единствен огънче си стоеше, ама син и със едно грозно и червено (i) след името. Поогледах "Победители" и усетих, че след 7 рунд са изчезнали. И не само те. В съюзите имаше 34 съюза. Във вселена три един единствен Golden се шири с 10 милиона точки, ама и той в мод. :p018: Та някой може ли да разясни. Кое толкова се осра в играта, че хората не я играят вече. Та аз помня като играех още как имаше към 10 000 души във вселена 1. На ден ограбваш по няколко невинни нууба, а сега като гледам сигурно хората се радват и на забравена шпионска сондичка, която да пречукат. Защо изчезнаха всички, освен, че вероятно им е омръзнало?

Здравей, имам честа да познавам почти всички стари играчи от съюз SAYMOR и за някой ще ти кажа защо не играят.при писането ми във скупе със граб,той ми писа че е във София и работи и не иска да се връща във играта ,защото разбра какво е без нея, повече време повече сън и повече купони и тнн. Играта стана много ангажираща и мачони и красивия затова спряха да играя, май само красивия играе още във 1-ва в друг съюз ма и той като гледам ще спре скоро , за миза играе си човека но претпочита да седи на малки точки и той поради липса на време , иначе си е лидер в съюза в спееда. :a055:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Отговори

Върни се в “Off Topic”