Предложение за формиране на бойна статистическа система.
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Ми те не са включени в броя?Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ May 17 2009, 00:35) А какво правим със загубените битки в защита от грабежи?
Но пък могат да се включат, естествено. Ако някой реши да прави мръсно. Да губи от своята пропорция, за сметка на чуждата.
Последна промяна от RoYaL на съб май 16, 2009 11:10 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Както споменах и в последния си пост на тая тема - ако зависеше от мен - в тая игра ще се върви само нагоре (не цял рунд занимаване с лилипутски акаунти) и само с бой, не с друго.
Ама ти питаше за идеята - добра идея, добре си я и развил, не е "гола". Свършил си своята работа.
P.S.: Киро, стига спами бе
.
Ама ти питаше за идеята - добра идея, добре си я и развил, не е "гола". Свършил си своята работа.
P.S.: Киро, стига спами бе
Последна промяна от LoaD на съб май 16, 2009 11:42 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
А защо грабежи в атака са включени а тези в защита не? Нека да кажа все пак по темата какво е моето предложение:RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ May 17 2009, 00:59) Ми те не са включени в броя?
Но пък могат да се включат, естествено. Ако някой реши да прави мръсно. Да губи от своята пропорция, за сметка на чуждата.
От всеки доклад да се взимат бойните точки и откраднатия ресурс в отношение 3:1, т.е. от всяка битка се взимат бойните точки х3 + окраднатия ресурс и се дели на броя на битките. Губещият пък съответно ги записва като минус. И вече след това този коефициент от битките да се взима за класацията по някакъв начин
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
Както вече се спомена единственият недостатък е, че колкото повече грабиш по-малко БТ ще имаш. Сложи на всеки 1000 откраднат ресурс в атака по 1 бойна точка за да може хората да си играят само на флот и да се "ограничат копаческите акаунти". Сложи и на всеки 1000 загубен ресурс вследствие на чужда атака да губиш по 1 бойна точка и идеята ще започне много да ми харесва.
Едит: Забравих да спомена, че i-тата не трябва да дават БТ нито от грабеж, нито от разбити кораби.
Едит: Забравих да спомена, че i-тата не трябва да дават БТ нито от грабеж, нито от разбити кораби.
Последна промяна от hriyan на нед май 17, 2009 11:53 am, променено общо 1 път.