Помогнете ми за махмурлука
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Да не си пил чист Лонг Айланд :DMo`Money написа:QUOTE (Mo`Money @ May 16 2009, 19:13) Мерси за помощта на всички. Първо взех съвета от макс, хапнах една супа със обилно количество лимон. ,после и тази на портер ,налоках се със обилно количество вода и легнах да спа,сега пих едно хапче, за секса , само чакам да се прибере жената,.в този момент се обръщам и гледам нашия пиии бира , при мисълта за алкохол пак ми се пригади,но всичко ми е ок
![]()
И един съвет от мен по принцип аз рядко пия. Но моля ви недейте да смесвате алкохола, става радиация в тялото после![]()
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
-
goliat
- Редник (Private)
- Регистриран: съб май 10, 2008 9:42 am
- Контакти:
значи един съвет!
това за клин клин избива си е верно.обаче трябва да се наспиш хубаво след това.супите и другите боламачи са втората стъпка.пиеш огромно количество течности отиваш до едното място правиш си гъди гъди с пръсчетата в гърлото и връщаш.тази си процедура повтаряш няколко пъти,след което като се прочистиш хапваш стабилно с една бира и лягаш!
P.S-това с гъдито го правиш ако не можеш да върнеш,но при теб не е проблем!
това за клин клин избива си е верно.обаче трябва да се наспиш хубаво след това.супите и другите боламачи са втората стъпка.пиеш огромно количество течности отиваш до едното място правиш си гъди гъди с пръсчетата в гърлото и връщаш.тази си процедура повтаряш няколко пъти,след което като се прочистиш хапваш стабилно с една бира и лягаш!
P.S-това с гъдито го правиш ако не можеш да върнеш,но при теб не е проблем!
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
само едно ще кажа клин клин избива дрънни малко алкохолец ии ще се опраиш с едно лююютоооо шкембе ама люто чак да заплачеш ии си чук след това
пп като пия аз никога не връщам ако ще да умра нема върна
тфа при мен е закон

пп като пия аз никога не връщам ако ще да умра нема върна
Последна промяна от Crashedd на съб май 16, 2009 6:53 pm, променено общо 1 път.
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
по-хубаво да върнешCrashedd написа:Цитат(Crashedd @ May 16 2009, 20:44) само едно ще кажа клин клин избива дрънни малко алкохолец ии ще се опраиш с едно лююютоооо шкембе ама люто чак да заплачеш ии си чук след това![]()
![]()
пп като пия аз никога не връщам ако ще да умра нема върнатфа при мен е закон
![]()
![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
с тези с който съм пропил са ми казали като пиеш върнеш ли неможеш да носиш на алкохол ии си п...а
нема връщанее !!
пп въпрос на възгледи и принципи
пп въпрос на възгледи и принципи
Последна промяна от Crashedd на съб май 16, 2009 7:56 pm, променено общо 1 път.
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
-
Fen_na_Barca
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
- Контакти:
Абе връщане ... нещо което съм изпил не се връща
Иначе за махмурлука - силно кафе, капи портокал и един аналгин. След 1-2 часа обилна закуска(или там каквото ти се води) и евентуално ако имаш време може и да се поспи още
Иначе за махмурлука - силно кафе, капи портокал и един аналгин. След 1-2 часа обилна закуска(или там каквото ти се води) и евентуално ако имаш време може и да се поспи още
Последна промяна от Fen_na_Barca на съб май 16, 2009 8:45 pm, променено общо 1 път.
- Dan7e_
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
- Контакти:
Аспирин, Ядене, Секс, Спаме и ако продължи пробвай със шамариFen_na_Barca написа:QUOTE (Fen_na_Barca @ May 16 2009, 22:40) Абе връщане ... нещо което съм изпил не се връща![]()
Иначе за махмурлука - силно кафе, капи портокал и един аналгин. След 1-2 часа обилна закуска(или там каквото ти се води) и евентуално ако имаш време може и да се поспи още![]()
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
-
Fen_na_Barca
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
- Контакти: