Виж сега аз не се правя на голяма работа,не съм такъв!Относно акаунтите които са с много голям флот и ниски скорости са ми изключително несимпатични,но не казвам на никой който е с такъв акаунт че е изроден,както казах и по-рано всеки си избира пътя на развитие в играта било той успешен или не,ако имам акаунт над 100к ще го пазя много лесно както и ако е 500к акаунт,играя на сигурно тъй че не би ми било проблем.И още нещо на мен ми е приятно да правя повече битки,и това правя на мен ще ми е скучно да играя на високи точки и я ударя за месеца някой я не!Тъй че разбери че играя така както ми е интересно,и това е!И мога да огледам предишните класации по wp нали ги има в статистиката на минали рундовеVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ May 15 2009, 18:28) Виж сега, да ти кажа няколко работи. Може да разгледаш темите, които се отнасят специално до така наречените "бойци". Само че ... това понятие се измени прекалено много последните рундове. да, аз бях много "за" въвеждането на бойните точки в класацията. Преди играех за тях и ... жалко, че не може да огледаш предишните класации по бойни точки, да си свериш малко информацията, да видиш моите акаунти къде са били. Ама такива като теб превърнаха бойците в "бойци". Като си толкова мощен, вдигни 100к да видим кой ще удариш. Да летиш с 2-3к, дори повече кръстове, да те видя тогава как ще реагираш. Хвани някой на тези точки, ама там вече хората се пазят. Не е като да дрънкаш ламета. И да ти кажа - преди бях против миньорите, защото така постигаха мястото си в класацията и се биеха в гърдите, а това са изродени акаунти. Или да ти го обясня - само мини и скорости до 500к, а от там нагоре започват да правят флот. Не, че това ми е било някога проблем, че имаше един праг 80к и след него се чувствах много добре. Ама сега има друг вид изродени акаунти. Това са някакви каси на по 25-30к само на флот и се правят на мъже. И да го занулиш губи 500 до 800 кръста .. боли го оная работа. Пак не мърда много надолу с точките. Ей затова се дразня. Като си големия играч, мини 100-150к да те видя първо как ще се пазиш от големите, второ как и кой ще удряш ...Нали си играч. На мен не ми пречи да ги мина, ама изобщо даже. Ама какво да ти се обяснявам точно на теб. Колкото и ламета да имаш ударени ... пак са малко. А и мисля, че съм се доказал отдавна в тази игра и вече няма какво да постигам, тъй като никога не съм искал да бъда 1ви ...
The Lamers attacked us
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
- ferrata
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 04, 2007 9:32 pm
- Контакти:
Ще ви го кажа в едно изречение господа бойци.С тези ви смешни битки печелите някакви цифи в класацията ,не и уважение.И всеки който е достатъчно грамотен играл с много и с малко точки ..с много и малко кораби ще се съгласи с мен..Ще помоля някой така добър модератор да изтрие спама от темата на колегата. Благодаря !
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Тук не си прав,аз уважението на много хора си го имам!Включително и от големи играчи тъй че това е нещо което не може да ми се отнеме!ferrata написа:Цитат(ferrata @ May 16 2009, 09:58) Ще ви го кажа в едно изречение господа бойци.С тези ви смешни битки печелите някакви цифи в класацията ,не и уважение.И всеки който е достатъчно грамотен играл с много и с малко точки ..с много и малко кораби ще се съгласи с мен..Ще помоля някой така добър модератор да изтрие спама от темата на колегата. Благодаря !
Последна промяна от m0rtaL на съб май 16, 2009 10:09 am, променено общо 1 път.
- ferrata
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 04, 2007 9:32 pm
- Контакти:
И кой са тези хора ,че ми стана интересно ..да казвам ли имена, че ще ми се засегнат тука обитателте на това така "свсещенно" място. ..
п.п. С толкова писане и аз се превърнах в един от тях
п.п.2. щях да питам преди време за дефиниця на думата "боец" ако ви се занимава направете такава тема в оф-а ,че май не засяга само спийда.
п.п. С толкова писане и аз се превърнах в един от тях
п.п.2. щях да питам преди време за дефиниця на думата "боец" ако ви се занимава направете такава тема в оф-а ,че май не засяга само спийда.
m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 16 2009, 12:02) големи играчи
m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 16 2009, 12:09) BouH...
Ох, извинете ме.Не се сдържах на толкова преднамерено брутална смешка
@Изотоп - пич, стига си пил вода от пералнята.
Колкото до запазване на имена - СССР го има вероятно още преди ти да чуеш за Булфлийт, да не говорим, че го има преди всички касимуги в този съюз в спийда в момента да чуят за Булфлийт.А това, че са касимуги не е проблем на ламерите(не ми се търси как се пише точно съюза сега), а чисто техен.Да би мирно седяли, не биха ги в ...флотата...разни работи - 18+ цензурка малко...
П.П.Интересно ми е дали имаш ник в спийда - сигурно Иван ще иска да ти покаже мини ли е или е макси ...
- Death_King
- Редник (Private)
- Регистриран: чет фев 05, 2009 3:16 pm
- Контакти:
много си прав брат4ето ми уважение винаги 6те има6m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 16 2009, 04:02) Тук не си прав,аз уважението на много хора си го имам!Включително и от големи играчи тъй че това е нещо което не може да ми се отнеме!![]()
ти си много то4ен пи4
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2124193][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=415558][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=415558][/url]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Само дето мастодонтите вече ги няма ... нали така се изрази
Сега има само каси и ламери ... Не се притеснявайте, всичко по реда си. И ми е интересно какво означава н пъти по-силен флот ? Интересно ми е и какво означава и дори 2 пъти по-силен флот ... До колкото си спомням и 1200 кръста бият 800 кръста, а май правят равенство и на някой и друг мегатон, но пък 800 кръста падат от това същото ... И като сметнем, че разликата м/у 1200 и 800 не е чак толкова голяма .... Който ми е следил играта, особено в спийда, ще се усети, че не ме е страх и ... Нека го кажа пред всички - който ме удари, ударил ме. Ще го поздравя, па може и по-нататък да се обърнат работите. И за да не се нахвърлите в/у мен, както се нахвърли Аквичката - бях протекция поради 5 причини, а те са последователно :
Понеделник - Добиване на вода в природата, добиване на храна ... И това, при положение, че те гонят десантчици - до 20:30 вечерта /всички започват в 7:15, но като включим всичко, излизах в 5:45 от стаята/
Вторник - Огън. Видове огньове, прикриване на огъня и пушека. Разсейване на следите - прибиране 20:30
Сряда - Десантна подготовка - катерене на стени, спускане с рапел. Видове възли. - прибиране 20:30
Четвъртък - Видове укрития. Използване на темите, преминати в понеделник и вторник. Прилагане на практика. Маскиране на укритие. Прибиране - 21:00
Петък - Преминаване на водна преграда. Добиване на храна от флората и фауната. Прибиране 21:00
Днес сме събота. Плановете продължават още 2 седмици, все така - всеки ден. Като ми се освободи време, ще си премерим силите.
Ай сега да видим на кой са по-големи ... чикиите, ама да знаете, че си купих от Практикера една за 8 лв., която е доста остра и .. голяма ...
Едит: Изотоп - това 'що аджеба не намериш бай Сталин да му го кажеш ? Или на Енерджи ? Или пък на мен ? Че аз не помня някой да ме е крал ... да, удряли са ми части от флотата, но доколкото си спомням - 5 пъти и помня и 4та, които го направиха /единия е така плютия Старфайтър/. И още нещо - четете подписа ми, преди да ми отговорите на поста
Понеделник - Добиване на вода в природата, добиване на храна ... И това, при положение, че те гонят десантчици - до 20:30 вечерта /всички започват в 7:15, но като включим всичко, излизах в 5:45 от стаята/
Вторник - Огън. Видове огньове, прикриване на огъня и пушека. Разсейване на следите - прибиране 20:30
Сряда - Десантна подготовка - катерене на стени, спускане с рапел. Видове възли. - прибиране 20:30
Четвъртък - Видове укрития. Използване на темите, преминати в понеделник и вторник. Прилагане на практика. Маскиране на укритие. Прибиране - 21:00
Петък - Преминаване на водна преграда. Добиване на храна от флората и фауната. Прибиране 21:00
Днес сме събота. Плановете продължават още 2 седмици, все така - всеки ден. Като ми се освободи време, ще си премерим силите.
Ай сега да видим на кой са по-големи ... чикиите, ама да знаете, че си купих от Практикера една за 8 лв., която е доста остра и .. голяма ...
Едит: Изотоп - това 'що аджеба не намериш бай Сталин да му го кажеш ? Или на Енерджи ? Или пък на мен ? Че аз не помня някой да ме е крал ... да, удряли са ми части от флотата, но доколкото си спомням - 5 пъти и помня и 4та, които го направиха /единия е така плютия Старфайтър/. И още нещо - четете подписа ми, преди да ми отговорите на поста
Последна промяна от VaN__ на съб май 16, 2009 2:38 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]