само ще помоля някого да ми направи бекъп ако е възможно
ето една моя битка след известно време на застои
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
е аз не съм казвал че тази битка е наи върховното нещо просто я сложих е така да я покажа азлично съмдоволен на 8К точки съм верно че има хора които на моите точки сега правят по 3 4К от битка но кво да сеправи такъв е живота всеки според заможноститеси и времето за игра което има аз лично нямам време мнго само по10-тина 15-сет часа дневно съм у булфа но това няма значение просто не ми се дават толковапари за тази игра а и е го на вчера пращам смс-и 2 пратих запо 100 нанота беше към 12 1 някаде а ми ги дават чак неска към 7 8 чеса сутринтае за тва не давам никви пари почти иза тва съм толкус на изодзадзе

10-15 часа и викаш че нямаш време за играfabrikata написа:Цитат(fabrikata @ May 15 2009, 23:06) е аз не съм казвал че тази битка е наи върховното нещо просто я сложих е така да я покажа азлично съмдоволен на 8К точки съм верно че има хора които на моите точки сега правят по 3 4К от битка но кво да сеправи такъв е живота всеки според заможноститеси и времето за игра което има аз лично нямам време мнго само по10-тина 15-сет часа дневно съм у булфа но това няма значение просто не ми се дават толковапари за тази игра а и е го на вчера пращам смс-и 2 пратих запо 100 нанота беше към 12 1 някаде а ми ги дават чак неска към 7 8 чеса сутринтае за тва не давам никви пари почти иза тва съм толкус на изодзадзе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- soul_killer
- Редник (Private)
- Регистриран: нед сеп 03, 2006 10:56 pm
- Контакти:
Битката си я бива за точките ти ... Все пак шарената флота на защитника прави боя по-интересен, дето де вика има от пиле мляко даже и защита
Успешно въстановяване!
ПП: А кой събра реца не казваш
Успешно въстановяване!
ПП: А кой събра реца не казваш
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2130713][/url]
[20:40:24] Small Evil says: що вие в Софийския как учите
[20:40:31] WarLock says: на пейките
[20:40:24] Small Evil says: що вие в Софийския как учите
[20:40:31] WarLock says: на пейките
- DarkWatch
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
- Контакти:
Твоя битка аз не виждам във форума ? с кво право критикуваш човека ?Fikata написа:Цитат(Fikata @ May 17 2009, 09:29) пич погледни какви битки пускат другите и виж какви пускаш ти направи си 1 тема малки битки аз до колко знам имаше една такава и си ги слагаи там битките ....
Последна промяна от DarkWatch на нед май 17, 2009 10:04 am, променено общо 1 път.
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]