Тема за Българското Образование № 2

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Sagittarius
Редник (Private)
Регистриран: съб фев 11, 2006 3:10 pm
Контакти:

Мнение от Sagittarius »

Най-много ми харесаха: 'трястрлю' и 'Мръсухл' (нещо между мръсник и мухъл) :lol:
Последна промяна от Sagittarius на пет май 15, 2009 10:30 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

Българските учебници не струват , трябва да се избира от най-голяма дебилщина , по-малка дебилщина и най-малка дебилшина.В крайна сметка учителите избират третия вариант от дебилните ни учебници и затова образованието ни не е на ниво.Само сравних един немски учебник с 1 български и лошо ми стана , чета немския и то те влече да учиш и ти е интересно , а нашите учебници са издание 98-2002 г. По-нови няма и са просто препечатани с малки измени от 91-94г.Написани са да са трудно разбираеми и затова не се запомнят лесно и трябва да се учи наизуст , единственото решение за образованието ще е да се напишат нови учебници което няма да стане в близките години , а до тогава на всеки ще му е писнало от идиотските ни учебници и затова всяко междучасие ще се прави доволен оборот от бира и цигари на магазинчетата до училище.

ПП. Мойте виждания са такива и мисля , че са напълно реални.
Последна промяна от Raid на съб май 16, 2009 10:23 pm, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Отговори

Върни се в “Off Topic”