RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 15 2009, 00:32) Да играеш за класация също е един вид кеф. Не знам защо го разграничавате. Все едно избивате някакви комплекси, "гроздето е кисело". Та и вашата същата - "като не съм на пред в класацията - играя да кеф" :D
Всеки се нагажда според условията на игра. Повярвай ми, не знаеш колко битки и бойни точки е правил стайрфайтър. Само, че знае 2 и 200. Може и да се бие, може и да копа. А не като някои хора - коне с капаци.
А ти не си ли се замислял че може да се избива комплекси и от друга гледна точка. Като съм в топ10 и съм най великия човек на света. Еййй вижте ме ве дум дум дум дум в гърдите...кой е по добър от мене? Време е форумните файтери да си наточат езиците върху дупарата ми. Ти като добър и опитен играч пропускаш този момент защото така ти е изгодно. Но мнението ти е субективно. Поне разглеждай и другите гледни точки, а не само тази която на тебе ти е удобна да разгледаш.
За краткия си престой в този форум забелязвам изключително злобно настроена среда от хора. Уж всички тука сме се събрали да си правим густото. А какво се получава, всеки злобее, насъсква се и като овца следва сляпото мнението на другия и му облизва хубаво дупето. Харесва ми начина по който го приемате лично. Айде повечето тук сте пубери и ви е простено, но трагичното е че има и големи хора. Радвате