The Lamers attacked us

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

QuaDro0n
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 26, 2008 3:02 pm
Контакти:

Мнение от QuaDro0n »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ May 13 2009, 21:51) Е как да не сте видели великите му битки бре, той рунда по бойни ще вземе(28 StarCraft Bulfleet Генерал Neron 28,276 36,100 64,376) , хаха боеца на сезона ...е малко повече виси в форума отколкото играе ама е великан .... в очите на майка си.
Точно ти ли го казва? :lol:
Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 29, 2009 4:54 pm
Контакти:

Мнение от Tralalala »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ May 13 2009, 20:51) Е как да не сте видели великите му битки бре, той рунда по бойни ще вземе(28 StarCraft Bulfleet Генерал Neron 28,276 36,100 64,376) , хаха боеца на сезона ...е малко повече виси в форума отколкото играе ама е великан .... в очите на майка си.

А ти с твоите 3513 бойни точки пък си най големия боец. Копай си кротко и не се меси където не ти е работа че надменното ти поведение дразни не само нитрон, а и околните. Като си зомбясвал 1432423423 рунда патката ти 30 санта става...
Последна промяна от Tralalala на ср май 13, 2009 9:52 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

Tralalala написа:QUOTE (Tralalala @ May 13 2009, 23:47) А ти с твоите 3513 бойни точки пък си най големия боец. Копай си кротко и не се меси където не ти е работа че надменното ти поведение дразни не само нитрон, а и околните. Като си зомбясвал 1432423423 рунда патката ти 30 санта става...
Ми незнам, ела да я премериш, иначе някъде да съм казал, че съм боец :) на тези правила бойци ..........нюню :)

Интересноте е, че мишките от StarCraft са си обявили: Добре дошли в съюза на флийтърите - StarCraft!.................. като всички зети заедно нямат бойните точки на водача в класирането по w.p. мортал.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Tralalala »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ May 13 2009, 23:27) Ми незнам, ела да я премериш, иначе някъде да съм казал, че съм боец :) на тези правила бойци ..........нюню :)

Интересноте е, че мишките от StarCraft са си обявили: Добре дошли в съюза на флийтърите - StarCraft!.................. като всички зети заедно нямат бойните точки на водача в класирането по w.p. мортал.
Не гледай толкова цифровата статистика. Това че цифрите от бойни точки са по малко от цифрите на мортал-а не означава че хората нямат желание за трошат на ляво и на дясно. Като гледам трибуната и те постват военни доклади. Така че не виждам какъв ти е проблема... Всеки според възможностите си, има играч от техния съюз с който се запознах и играе за пръв път, а може да не е само той. Оказа се точен. Глупаво е да им се подиграваш и да проявяваш някакво излишно самочувствие. Пак ти го повтарям. Зомбясването не ти прави онази работа по голяма затива слез ба зенята :)

Поздрави !
don_dimitrio
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 16, 2009 4:34 pm
Контакти:

Мнение от don_dimitrio »

Tralalala написа:Цитат(Tralalala @ May 13 2009, 21:47) А ти с твоите 3513 бойни точки пък си най големия боец. Копай си кротко и не се меси където не ти е работа че надменното ти поведение дразни не само нитрон, а и околните. Като си зомбясвал 1432423423 рунда патката ти 30 санта става...
а ти пък къде си тръгнал да говориш кой какъв боец е бил :lol: мале,мале колко смешници има тука дето се чудят как да си чешат езиците,тръгнали минъорчетата да се напъват в форума :lol:
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Tralalala написа:Цитат(Tralalala @ May 13 2009, 21:53) Не гледай толкова цифровата статистика. Това че цифрите от бойни точки са по малко от цифрите на мортал-а не означава че хората нямат желание за трошат на ляво и на дясно. Като гледам трибуната и те постват военни доклади. Така че не виждам какъв ти е проблема... Всеки според възможностите си, има играч от техния съюз с който се запознах и играе за пръв път, а може да не е само той. Оказа се точен. Глупаво е да им се подиграваш и да проявяваш някакво излишно самочувствие. Пак ти го повтарям. Зомбясването не ти прави онази работа по голяма затива слез ба зенята :)

Поздрави !
Надявам се не твърдиш че съм "зомби"даже доста малко играя напоследък! :c022:
tresor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 04, 2007 8:12 pm
Контакти:

Мнение от tresor »

niki_god написа:QUOTE (niki_god @ May 13 2009, 17:42) Ъ, ти наясно ли с историята на съюзите?.

не ме интересува почти кой кой е и в кой съюз е, просто казвам, че стар съюз с история който смятате за добър (всеки с мнението си) игра срещу мен, но за кратко, не че съм няй-големия и не че съюза ми е накакъв, поне хората ми не бягат, не правят тъпи изпълнения, и не лаят тук както вълк срещу луна (ако ме разбирате на къде бия)
Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Tralalala »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 14 2009, 07:32) Надявам се не твърдиш че съм "зомби"даже доста малко играя напоследък! :c022:
Еее сега :) . Че си зомби зомби си си, но не съм твърдял това в поста си :) .
tresor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 04, 2007 8:12 pm
Контакти:

Мнение от tresor »

LoaD написа:QUOTE (LoaD @ May 13 2009, 18:37) To във вселена 3 единственото напрежение, което можеше да има е да си в коефициента на Цъф, а да не си му във френд листата :c022:
2 рунда никой не ме пиптна там, последните 2 месеца в предпоследната 3-та имах по 1-2 спая на ден по мен
един от малкото пичове там беше веско, без да ме вълнува в кой тийм е бил, кои са му приятелите и с кои е във война

и наистина, спрете в трибуната да се правите на irc гурута, има си място за свободни съчинения
Потребителски аватар
Nitron
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 27, 2009 9:31 pm
Контакти:

Мнение от Nitron »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ May 14 2009, 00:27) Ми незнам, ела да я премериш, иначе някъде да съм казал, че съм боец :) на тези правила бойци ..........нюню :)

Но пък за сметка на това, последния в съюза ни има почти колкото твоите бойни, а той играе играта от 1 месец и я играе на 2 дена веднъж :lol: :bravo:
Sugnatur нихт арбайтет!

[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”