Зов за помощ :)
- maks
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
- Контакти:
такаа до 18-ти тоя месец трябва да предам реферат на тема "Защита на влоговете в банките".до сега такова нещо не съм писла през жалкия си живот.Някой може ли да ме насочи как да почна,къде какво да вмъкна и така в общи линий,че нямам никакви идеи как се подрежда.За материали лектора ни е посочил "закона за защита....",лекцийте,и една негова статия дето я е писал през 2006г.ок имам ги и 3-те някъв учебник беше посочил ама го нямам.От къде и как да започна,защото не върви всичко да го прасна безразборно.
Мерси предварително за съветите
Мерси предварително за съветите
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
Макс, представи си, че имаш отговор на литературен въпрос - започни от общото към частното ... малко история и развитие на банките (не знам само за България ли се отнася или е нещо по - глобално), защото може да драснеш малко история за банковото дело в Бг. След това стъпка по стъпка навлизаш в новият закон, там би трябвало да е писано какво предпазва и как го обезпечава при някакви сривове в банкирането. Прочети лекцията - тя също би трябвало да те насочи напред ...
п.п. поне така си мисля
п.п. поне така си мисля
Последна промяна от Nicoll на вт май 12, 2009 7:14 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
A по какъв предмет е това?
Последна промяна от LoaD на вт май 12, 2009 7:15 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Виж си папката с ЛС-та. Изпратил съм ти примерен реферат.
Не знам точно така ли ви го искат, но би трябвало - това ти е формата. Първата страница ти е заглавната, втората - плана, продължаваш после със съдържанието на темата - щом имаш учебните материали, отбелязваш кое ще "преразказваш" в зависимост от това до колко страници ви е казал, а и да си изчерпил темата. Пишеш всичко в такъв ред, в какъвто ви е давал на съответната лекция и/или както е в учебника му. На последната страница - използвана литература - и това е. Всяка страница пишеш/принтираш на отделен лист. Ако я пишеш на компютър - шрифт 12 Times New Roman.
Ако правилно съм нацелил какво точно ви изискват. Добрият стар Google също винаги е на помощ.
Не знам точно така ли ви го искат, но би трябвало - това ти е формата. Първата страница ти е заглавната, втората - плана, продължаваш после със съдържанието на темата - щом имаш учебните материали, отбелязваш кое ще "преразказваш" в зависимост от това до колко страници ви е казал, а и да си изчерпил темата. Пишеш всичко в такъв ред, в какъвто ви е давал на съответната лекция и/или както е в учебника му. На последната страница - използвана литература - и това е. Всяка страница пишеш/принтираш на отделен лист. Ако я пишеш на компютър - шрифт 12 Times New Roman.
Ако правилно съм нацелил какво точно ви изискват. Добрият стар Google също винаги е на помощ.
Последна промяна от LoaD на вт май 12, 2009 11:51 pm, променено общо 1 път.
-
Fen_na_Barca
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
- Контакти:
Tи си лесен, ще преровиш Гугъл. В какъв "жанр" ти го искат?
И за ЦРУ ли те готвят, бре... та те товарят с глупости.
И за ЦРУ ли те готвят, бре... та те товарят с глупости.
Последна промяна от LoaD на вт май 12, 2009 8:25 pm, променено общо 1 път.
-
Fen_na_Barca
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
- Контакти:
О, да ти честито. И да четеш, и да пишеш, и да ти увира мозъка, че както сме я втасали откъм журналисти... или по-скоро откъм тъпи медии...
maks, не виси в темата, 18ти чука на звънеца.
maks, не виси в темата, 18ти чука на звънеца.
Последна промяна от LoaD на вт май 12, 2009 8:34 pm, променено общо 1 път.