Е, май ще се наложи да попиша и във този форум. Така, преди време, реших да играя спийд. Ама я играех по мой си начин - защита и тук-таме малко продавах по някое и друго корабче. Ама нещо, като преглеждах шпионажите попаднах на един съюз. Съюза беше СССР. Огледах ... инфото не е на СССР. Няма познати играчи вътре. Попитах съвсем културно лидера защо така аджеба, а той взе нещо да ми се дърви. А, тъй не върви. Оказа се, че бил генерал в СССР .... във 3та вселена, където дори не знаех, че го има съюза. Ахааа .. верно .. Една вечер, докато си говорих с един стар приятел, някога генерал в истинския съюз, а сега просто живеещ човек, му показах личните. Леееекинко се ядоса. Ама толкова лекинко, че просто няма и да говорим ... Казах и на настоящия лидер на съюза - Падналия Ангел, той чак пък си регна ацц да го пита тоя лидер ... Той пак взе да се дърви. Врънках Николай да седне да играе, даже бях говорил за едно ацц, ама там пропаднаха работите и отиде. Той не му се занимаваше. Говорих с другия ... И той не му се започва от начало. Добре. Решено. Дадох му моя акаунт, като той трябваше да си го вкара в релси. Имаше доста ресурс в борсата, доста защита и така. Помолих пак Николай да играе, ама не пожела. Жалко, трябваше да се бием само 2ма - аз и Бушито, тъй като Диаболо беше дълбоко син. Предложиха ми пак добър акаунт ... не върви. Не искат да излизам от съюза. Аз съюз си имам. Как да е. Започнах от начало. Регнах си акаунтче и бой. И така Бушито открива резултата :
[LamzDreams]Bushmills vs [CCCP]birata
Аз стремително растях ... Ама толкова стремително, че чак не останаха здрави комшии. И удвоих резултата със удар през 3 галактики :
[LamzDreams]InSO vs [CCCP]lodkaria
Малко след това утрояване :
[LamzDreams]InSO vs [CCCP]destroera
Така, 2та с Буш правим 3:0 за старите мастоци, срещу палетата. Очаквам отговорите на лидера на "СССР"/разбирайте nekropolis/, лидера на СССР /разбирайте Николай/ и лидера на LamzDreams /разбирайте Буша/. Също така се надявам и nekropolis да спре мода, да поеме участта на своя гръб, тъй като неговата уста беше доста голяма. Може и скоро да има продължение.
Това трябва да е за назидание на всички, които си мислят, че няма диктатура. Все още сме я наложили и това ще е така, докато старите ни компове държат и цените на новите са ниски
За Родину, За Сталину !