The Lamers attacked us

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Е, май ще се наложи да попиша и във този форум. Така, преди време, реших да играя спийд. Ама я играех по мой си начин - защита и тук-таме малко продавах по някое и друго корабче. Ама нещо, като преглеждах шпионажите попаднах на един съюз. Съюза беше СССР. Огледах ... инфото не е на СССР. Няма познати играчи вътре. Попитах съвсем културно лидера защо така аджеба, а той взе нещо да ми се дърви. А, тъй не върви. Оказа се, че бил генерал в СССР .... във 3та вселена, където дори не знаех, че го има съюза. Ахааа .. верно .. Една вечер, докато си говорих с един стар приятел, някога генерал в истинския съюз, а сега просто живеещ човек, му показах личните. Леееекинко се ядоса. Ама толкова лекинко, че просто няма и да говорим ... Казах и на настоящия лидер на съюза - Падналия Ангел, той чак пък си регна ацц да го пита тоя лидер ... Той пак взе да се дърви. Врънках Николай да седне да играе, даже бях говорил за едно ацц, ама там пропаднаха работите и отиде. Той не му се занимаваше. Говорих с другия ... И той не му се започва от начало. Добре. Решено. Дадох му моя акаунт, като той трябваше да си го вкара в релси. Имаше доста ресурс в борсата, доста защита и така. Помолих пак Николай да играе, ама не пожела. Жалко, трябваше да се бием само 2ма - аз и Бушито, тъй като Диаболо беше дълбоко син. Предложиха ми пак добър акаунт ... не върви. Не искат да излизам от съюза. Аз съюз си имам. Как да е. Започнах от начало. Регнах си акаунтче и бой. И така Бушито открива резултата :
[LamzDreams]Bushmills vs [CCCP]birata
Аз стремително растях ... Ама толкова стремително, че чак не останаха здрави комшии. И удвоих резултата със удар през 3 галактики :
[LamzDreams]InSO vs [CCCP]lodkaria

Малко след това утрояване :
[LamzDreams]InSO vs [CCCP]destroera

Така, 2та с Буш правим 3:0 за старите мастоци, срещу палетата. Очаквам отговорите на лидера на "СССР"/разбирайте nekropolis/, лидера на СССР /разбирайте Николай/ и лидера на LamzDreams /разбирайте Буша/. Също така се надявам и nekropolis да спре мода, да поеме участта на своя гръб, тъй като неговата уста беше доста голяма. Може и скоро да има продължение.

Това трябва да е за назидание на всички, които си мислят, че няма диктатура. Все още сме я наложили и това ще е така, докато старите ни компове държат и цените на новите са ниски :)
За Родину, За Сталину !
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

VaN__ написа:QUOTE (VaN__ @ May 12 2009, 00:25) Е, май ще се наложи да попиша и във този форум. Така, преди време, реших да играя спийд. Ама я играех по мой си начин - защита и тук-таме малко продавах по някое и друго корабче. Ама нещо, като преглеждах шпионажите попаднах на един съюз. Съюза беше СССР. Огледах ... инфото не е на СССР. Няма познати играчи вътре. Попитах съвсем културно лидера защо така аджеба, а той взе нещо да ми се дърви. А, тъй не върви. Оказа се, че бил генерал в СССР .... във 3та вселена, където дори не знаех, че го има съюза. Ахааа .. верно .. Една вечер, докато си говорих с един стар приятел, някога генерал в истинския съюз, а сега просто живеещ човек, му показах личните. Леееекинко се ядоса. Ама толкова лекинко, че просто няма и да говорим ... Казах и на настоящия лидер на съюза - Падналия Ангел, той чак пък си регна ацц да го пита тоя лидер ... Той пак взе да се дърви. Врънках Николай да седне да играе, даже бях говорил за едно ацц, ама там пропаднаха работите и отиде. Той не му се занимаваше. Говорих с другия ... И той не му се започва от начало. Добре. Решено. Дадох му моя акаунт, като той трябваше да си го вкара в релси. Имаше доста ресурс в борсата, доста защита и така. Помолих пак Николай да играе, ама не пожела. Жалко, трябваше да се бием само 2ма - аз и Бушито, тъй като Диаболо беше дълбоко син. Предложиха ми пак добър акаунт ... не върви. Не искат да излизам от съюза. Аз съюз си имам. Как да е. Започнах от начало. Регнах си акаунтче и бой. И така Бушито открива резултата :
[LamzDreams]Bushmills vs [CCCP]birata
Аз стремително растях ... Ама толкова стремително, че чак не останаха здрави комшии. И удвоих резултата със удар през 3 галактики :
[LamzDreams]InSO vs [CCCP]lodkaria

Малко след това утрояване :
[LamzDreams]InSO vs [CCCP]destroera

Така, 2та с Буш правим 3:0 за старите мастоци, срещу палетата. Очаквам отговорите на лидера на "СССР"/разбирайте nekropolis/, лидера на СССР /разбирайте Николай/ и лидера на LamzDreams /разбирайте Буша/. Също така се надявам и nekropolis да спре мода, да поеме участта на своя гръб, тъй като неговата уста беше доста голяма. Може и скоро да има продължение.

Това трябва да е за назидание на всички, които си мислят, че няма диктатура. Все още сме я наложили и това ще е така, докато старите ни компове държат и цените на новите са ниски :)
За Родину, За Сталину !
Поздравления за битките ман и определено е добре да се помнят и зачитат традициите :a055:
Последна промяна от StarFighter на вт май 12, 2009 5:08 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
Потребителски аватар
Nitron
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 27, 2009 9:31 pm
Контакти:

Мнение от Nitron »

Хубаво е да имаш познат на име Традиций. Иначе относно съюза, съм благодарен че ги има, защото първите трима члена са едни от най-добрите каси на тези точки :) Гледайки стила и структурата на съюза им, съм склонен да вярвам на автора на темата, че това са някакви плагиати-аматьори. Не ми е познат този съюз СССР, но може да е бил добър щом го копират :)
Sugnatur нихт арбайтет!

[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

Nitron написа:QUOTE (Nitron @ May 12 2009, 18:50) Хубаво е да имаш познат на име Традиций. Иначе относно съюза, съм благодарен че ги има, защото първите трима члена са едни от най-добрите каси на тези точки :) Гледайки стила и структурата на съюза им, съм склонен да вярвам на автора на темата, че това са някакви плагиати-аматьори. Не ми е познат този съюз СССР, но може да е бил добър щом го копират :)
Kаса говори за каси - интересно, СССР няма как да ти е познат, както и всичко в тази игра.......освен кулите :)

Нутрилоне поздравления за играта ти. Гледам ще вземеш рунда по W.P. с бойното си ацц :a013:
[url=http://www.save-darina.org][/url]
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

мне аз доразбрах че тия от ссср били копирачи ии ван нещо преди да влезе в ламерс им се беше заканил така беше нали ?? :crazy_pilot: :crazy_pilot:

иначе типично тфои стил биеш без да ти дреме ама ми е чудно как така ти изневеряваш на тфоя стил каде са тунингованите боини корабчета :a033: :a038:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ May 12 2009, 19:25) мне аз доразбрах че тия от ссср били копирачи ии ван нещо преди да влезе в ламерс им се беше заканил така беше нали ?? :crazy_pilot: :crazy_pilot:
Ами то всъщност това пише в първия пост :a014:

Ван, колко ламуги сте бре :) . И те колко останаха. Виж ти нещо интересно в Спийда.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Nitron
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 27, 2009 9:31 pm
Контакти:

Мнение от Nitron »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ May 12 2009, 19:12) Kаса говори за каси - интересно, СССР няма как да ти е познат, както и всичко в тази игра.......освен кулите :)

Нутрилоне поздравления за играта ти. Гледам ще вземеш рунда по W.P. с бойното си ацц :a013:
А ти ще завземеш битака, както казва колегата. Ако играех по-редовно, нищо чудно. Поздравления за "огромните" усилия които полагаш в играта - мини+мини+мини+продажба на кораби+купуване на нови и вдигане на ресурсни точки. Какво майсторство :bravo:
Sugnatur нихт арбайтет!

[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Nitron написа:Цитат(Nitron @ May 12 2009, 20:30) А ти ще завземеш битака, както казва колегата. Ако играех по-редовно, нищо чудно. Поздравления за "огромните" усилия които полагаш в играта - мини+мини+мини+продажба на кораби+купуване на нови и вдигане на ресурсни точки. Какво майсторство :bravo:
Като не го познаваш като играч, моля те не говори.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Бойния е много добър кораб, но тука ми трябва скорост. А и нещо 1я в съюза го раздава силен. Ама дано никой не го закача, че ще се наложи да поспра с развитието си, тъй като от вчера всеки ден съм на полигоните и ... просто само на сейв карам. Но отвори ли ми се малко пространство във времето ... ЩЕ се погрижа поне да го пробвам, а дали ще го ударя - никой не знае. Аз все пак съм ламер ... Но не и каса, както се изрази той :)
Крашедче, това съюзче си е мое, аз си го направих, но ако си забелязал, никога не съм лидер на даден съюз. Причината е проста - разбият ли ме, да не кажат, че са разбили лидера. А и нямам такива качества. Мога да организирам хората, ама нямам времето за това ... Всичко останало - 6 точки
До тези, които не познават СССР - това е съюз, който беше един от най-силните още преди вие да чуете за тая игра. Там не се ставаше лесно лейтенант. Дори не се влизаше толкова лесно. Генералите бяха хора, отдадени на отборната игра. Звание "майор" си беше чисто постижение. Сега останахме много малко хора и никой от първооснователите. Как да е ... И все пак ... тоя съюз си е съюз ... И никой няма право да спекулира с името, още повече, че толкова картинки са паднали в тия "боеве", за да ни намразят всички :)
Лоадче ... 3ма сме само вече ... Никой от стария екип не иска да играе. Само аз и Буша сме едни такива кухи лейки.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ May 12 2009, 20:43) Само аз и Буша сме едни такива кухи лейки.
А, не думай :) ). За какви точки става въпрос, и не ми каза ония каси колко са :) . Заслужава ли си човек да разцъка покрай тях.

Нитроне, ти си усъвършенствал тактиката с кулите. Още малко остана, и това не беше съвсем всичко. И махни само последното "+мини" - тука са ограничени.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”