Битките на СМЕРШ

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 29, 2009 4:54 pm
Контакти:

Мнение от Tralalala »

Просто някой хора си мислят че като кажеш браво ще им навреди на форумното его. Само затова че нападателя нервно е наблюдавал атаката, спайвал, бил е в някаква форма на напрежение (дори и малка да е) защитника да не влезне си струва да се каже браво. Аз за изключително малкия си летателен опит съм го усещал и малко или много това ковства психически и физически ресурс. Ако всеки в тоя форум си смени гледната точка и се постави на мястото на нападателя думичката "Браво" няма да е толкова трудно изречима.

Затова 1 Браво за битките и от мен : )
Последна промяна от Tralalala на пон май 11, 2009 5:32 pm, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Tralalala написа:Цитат(Tralalala @ May 11 2009, 10:48) В крайна сметка искам да ми отговориш какъв ти е проблема? Че хората постват битки в които са занулили ламери или че се радват на битки в които са занулили ламери. Опа...Забравих каква длъжност изпълняваш във форума => въпросите са реторични.
Всъщност, май ти не следиш играта. Нищо против нямам никоя битка или кой колко е ламер, но такива стратегии ме отвращават - умишленото кибичене на толкова малко точки, където спокойно можеш да си пускаш сейва по поредната каса, която ще занулиш без много усилия. И дотук нищо лошо, само дето "атакуващият" ще е в коефициента на зануленият до края на рунда. Мортала не е някое келешче, за което да кажеш, че само това може (за разлика от други, писали в темата), то е и показателно класирането - смятам, че ще остане номер 1 по бойни и до края, ако играе. Обаче прогреса - нула. Ни отиваш по-нагоре, нито нищо, нито ще влезе в коефициента на тези, които най-малкото не летят по 10-15 минути в система и то с кръст. Цял рунд дебнене на малки рибки (тук нямам предвид самото начало на рунда, ако и там така всеки тръгваше - идилия...). И когато цял рунд един и същ те бие, седи умишлено на ниски точки, някой новаци всъщност се отказват - с такива впечатления ме оставиха, докато бях Гид. Мортал е първият, за който разбирам, че това го е стимулирало. Но не е единственият, който може да маже на малките точки, просто много го намират за унизително. Горе-долу колкото е унизително и твой пост да се хареса на Dan7e_, например.

Тръгвал съм и само на флота, тръгвал съм и само на мини, играл съм и на търговия, и на пиратстване, въобще мисля, че имам мааалко по-широк поглед над играта от хора, които правят едно и също всеки рунд. Въпреки че иначе съм тесногръд, нали. Модерното понятие "боец в БФ" е не по-глупаво от това само да копаш. Ясно ми е, че проблема не е в тоя, де' яде баницата, а в самата игра. Ако зависеше от мен - щяхме да си "прокарваме" пътят нагоре само чрез битки, не копане, рециклиране и т.н., но не и да висим цял рунд на едни и същи точки, тая игра не е само Кръстове. Аз това и зачеквам, но нали съм аматьор все пак, как не си схванал. Не знам и какви постове си ми следил, следил си си шортите.

Що се отнася до психологическите модели, дето правиш - си ги спести за себе си. Не е дошло времето флийтър да се изявява като професионален психолог с налучкване. А, да, налучка, че не играя вселена СПИЙД. Евала, стра'отно, но не е необходимо да играеш всички вселени всеки рунд, за да имаш изградено мнение по въпроса. И не си чопля носа пред хора, не е възпитано. Но все едно, виждам, по-добре ме познаваш от мен самия, въпреки което няма да изпадам дотам да си товаря мозъка колко ли пъпки има на челото Tralala на базата на постовете му и прочие глупости. Във форума на Булфа сме все пак, не във Facebook.

Надявам се по-подробния пост ще спомогне да налучкваш по-сполучливо какво имам предвид, къде си чопля носа или къде какво приказвам.
Последна промяна от LoaD на пон май 11, 2009 5:54 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Death_King
Редник (Private)
Регистриран: чет фев 05, 2009 3:16 pm
Контакти:

Мнение от Death_King »

браво моито мом4е много сме пе4ени ;) :)

Жалко 4е тоя рунд аз сум несериозния :(
Последна промяна от Death_King на пон май 11, 2009 5:58 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2124193][/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=415558][/url]
Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Tralalala »

Я гледай ти как бързо ти изчезна хумористичното настроение и почна да говориш малко като по зрял човек, но дотук с похвалите защото в поста ти има доста отклонения от основния ми въпрос към теб. И понеже от толкова хейт и писане недовиждаш ще направя компромис и ще си задам въпроса отново по разбираем за теб начин, че гледам го раздаваш голям умник. Та проблема ти е че хората постват битки в които зануляват ламери или се радват на това? Както и да е. За какъв прогрес говориш и за каква тактическа схема. Ето виж колко ограничено мислене имаш и ме прнуждаваш да ти задам още 1 въпрос за който силно се надявам че няма да подминеш просто ей така. Не си ли замислял че мортал и компания не искат да се изкачват нагоре а искат да трепят и мажат наред забавлявайки се? Не си ли се замислял че хората не търсят някакъв прогрес в тази игра въпреки че независимо те пак си го трупат, а търсят удоволствие? И още нещо не си ли се замислял че това може да е техния начин да получат така желаното удоволствие? Виж твоите постове колко неизвестни ми поставят. За тебе може да е унизително да получиш адмирация от Данте, за мене не, но какво разбирам аз и какво ти говоря ти имаш широк поглед върху играта.
Продължавам с въпросите защо трябва да е унизително не мога разбера? Ти за престиж ли играеш в тази игра? Ясен си ми. И да с големи букви ти го заявявам ти си МНОГО АМА МНОГО ТЕСНОГРЪД И ОГРАНИЧЕНО МИСЛЕЩ ЧОВЕК! И го доказа с този си пост.
А работа ли е цял рунд да копаеш, да дебнеш рециклажи, да пръскаш пари за нанокредите само и само да си видиш никнейма в челниата листа и накрая за ежеденонощното 20 часове висене да получиш картонен медал. Да имаш 5-10 човека в обсег и това е. Е? На тях може пък да не им харесва този начин на игра и да искат повече зрелище, независимо дали е унизително срещу ламери или не чак толкова ламери.
Мога да продължа но спирам до тук, не искам да продължавам защото излагацията е голяма и хора като Данте (нищо лично към Данте) например може да ти се присмеят и това сериозно да нагруби и удари форумното его което така ожесточено защитаваш. Не ме мисли за глупак само и само защото имаш повече игрови опит. И пак ти го повтарям. Сарказма ти е ФАЛШИВ, но не си мисли че и аз не мога да иронизирам.

Също така поста ти е колкото дълъл толкова сух и неиздържан с куп неизвестни. Затова ти не ми казвай къде налучквам сполучливо и къде не защото мога да ти цитирам още няколко такива поста в които споменаваш абсолютно същото и на други хора с една единствена разлика че за тях отделяш по 5 реда, а за мене 5 пъти по 5. Схващаш ли на къде бия умнико. Айде като го измислиш драсни

П.С. Отсега нататък всеки твой отговор искам да е на лична. Нека не осираме темата на момчетата, а и без това в тоя форум има доста сеирджии, а аз мразя да прая сеир, обичам да го наблюдавам.

Поздрави
Последна промяна от Tralalala на пон май 11, 2009 6:29 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

LoaD написа:QUOTE (LoaD @ May 11 2009, 19:47) Всъщност, май ти не следиш играта. Нищо против нямам никоя битка или кой колко е ламер, но такива стратегии ме отвращават - умишленото кибичене на толкова малко точки, където спокойно можеш да си пускаш сейва по поредната каса, която ще занулиш без много усилия. И дотук нищо лошо, само дето "атакуващият" ще е в коефициента на зануленият до края на рунда. Мортала не е някое келешче, за което да кажеш, че само това може (за разлика от други, писали в темата), то е и показателно класирането - смятам, че ще остане номер 1 по бойни и до края, ако играе. Обаче прогреса - нула. Ни отиваш по-нагоре, нито нищо, нито ще влезе в коефициента на тези, които най-малкото не летят по 10-15 минути в система и то с кръст. Цял рунд дебнене на малки рибки (тук нямам предвид самото начало на рунда, ако и там така всеки тръгваше - идилия...). И когато цял рунд един и същ те бие, седи умишлено на ниски точки, някой новаци всъщност се отказват - с такива впечатления ме оставиха, докато бях Гид. Мортал е първият, за който разбирам, че това го е стимулирало. Но не е единственият, който може да маже на малките точки, просто много го намират за унизително. Горе-долу колкото е унизително и твой пост да се хареса на Dan7e_, например.

Тръгвал съм и само на флота, тръгвал съм и само на мини, играл съм и на търговия, и на пиратстване, въобще мисля, че имам мааалко по-широк поглед над играта от хора, които правят едно и също всеки рунд. Въпреки че иначе съм тесногръд, нали. Модерното понятие "боец в БФ" е не по-глупаво от това само да копаш. Ясно ми е, че проблема не е в тоя, де' яде баницата, а в самата игра. Ако зависеше от мен - щяхме да си "прокарваме" пътят нагоре само чрез битки, не копане, рециклиране и т.н., но не и да висим цял рунд на едни и същи точки, тая игра не е само Кръстове. Аз това и зачеквам, но нали съм аматьор все пак, как не си схванал. Не знам и какви постове си ми следил, следил си си шортите.

Що се отнася до психологическите модели, дето правиш - си ги спести за себе си. Не е дошло времето флийтър да се изявява като професионален психолог с налучкване. А, да, налучка, че не играя вселена СПИЙД. Евала, стра'отно, но не е необходимо да играеш всички вселени всеки рунд, за да имаш изградено мнение по въпроса. И не си чопля носа пред хора, не е възпитано. Но все едно, виждам, по-добре ме познаваш от мен самия, въпреки което няма да изпадам дотам да си товаря мозъка колко ли пъпки има на челото Tralala на базата на постовете му и прочие глупости. Във форума на Булфа сме все пак, не във Facebook.

Надявам се по-подробния пост ще спомогне да налучкваш по-сполучливо какво имам предвид, къде си чопля носа или къде какво приказвам.
Не е лошо да си избереш друга тема да си слагаш словоизлеянията и една добавка: прочети правила в спийда и ще видиш че има малка неточност в думите ти .
Tralalala написа:QUOTE (Tralalala @ May 11 2009, 20:09) Я гледай ти как бързо ти изчезна хумористичното настроение и почна да говориш малко като по зрял човек, но дотук с похвалите защото в поста ти има доста отклонения от основния ми въпрос към теб. И понеже от толкова хейт и писане недовиждаш ще направя компромис и ще си задам въпроса отново по разбираем за теб начин, че гледам го раздаваш голям умник. Та проблема ти е че хората постват битки в които зануляват ламери или се радват на това? Както и да е. За какъв прогрес говориш и за каква тактическа схема. Ето виж колко ограничено мислене имаш и ме прнуждаваш да ти задам още 1 въпрос за който силно се надявам че няма да подминеш просто ей така. Не си ли замислял че мортал и компания не искат да се изкачват нагоре а искат да трепят и мажат наред забавлявайки се? Не си ли се замислял че хората не търсят някакъв прогрес в тази игра въпреки че независимо те пак си го трупат, а търсят удоволствие? И още нещо не си ли се замислял че това може да е техния начин да получат така желаното удоволствие? Виж твоите постове колко неизвестни ми поставят. За тебе може да е унизително да получиш адмирация от Данте, за мене не, но какво разбирам аз и какво ти говоря ти имаш широк поглед върху играта.
Продължавам с въпросите защо трябва да е унизително не мога разбера? Ти за престиж ли играеш в тази игра? Ясен си ми. И да с големи букви ти го заявявам ти си МНОГО АМА МНОГО ТЕСНОГРЪД И ОГРАНИЧЕНО МИСЛЕЩ ЧОВЕК! И го доказа с този си пост.
А работа ли е цял рунд да копаеш, да дебнеш рециклажи, да пръскаш пари за нанокредите само и само да си видиш никнейма в челниата листа и накрая за ежеденонощното 20 часове висене да получиш картонен медал. Да имаш 5-10 човека в обсег и това е. Е? На тях може пък да не им харесва този начин на игра и да искат повече зрелище, независимо дали е унизително срещу ламери или не чак толкова ламери.
Мога да продължа но спирам до тук, не искам да продължавам защото излагацията е голяма и хора като Данте (нищо лично към Данте) например може да ти се присмеят и това сериозно да нагруби и удари форумното его което така ожесточено защитаваш. Не ме мисли за глупак само и само защото имаш повече игрови опит. И пак ти го повтарям. Сарказма ти е ФАЛШИВ, но не си мисли че и аз не мога да иронизирам.

Също така поста ти е колкото дълъл толкова сух и неиздържан с куп неизвестни. Затова ти не ми казвай къде налучквам сполучливо и къде не защото мога да ти цитирам още няколко такива поста в които споменаваш абсолютно същото и на други хора с една единствена разлика че за тях отделяш по 5 реда, а за мене 5 пъти по 5. Схващаш ли на къде бия умнико. Айде като го измислиш драсни

П.С. Отсега нататък всеки твой отговор искам да е на лична. Нека не осираме темата на момчетата, а и без това в тоя форум има доста сеирджии, а аз мразя да прая сеир, обичам да го наблюдавам.

Поздрави
Много се палиш, а самия ти спомена в друга тема по мой адрес същото...какво беше .....

"Tralalala
Rating: 0
View Member Profile
Add as Friend
Send Message
Find Member's Topics
Find Member's Posts

post May 9 2009, 03:30
Post #102

Редник (Private)

Group: Members
Member No.: 20,458

StarFighter ако наистина си 73 набор престани защото единствения който се излага в момента си ти. Спориш с келеши което не говори добре за теб. Защо да не си постват битките? Дори и малки да са това е свободна трибуна. На тебе това какво ти пречи не разбирам че се дърлиш? Престанете да се заяждате с хората девствени комплексарчета. Отърсете и осъзнайте че спорите за една игра. Поне да беше за някоя яка п*тка пък то...Всеки може да бъде форумен бияч. Стига повече... "

та земи си изясни терзанията и после на л.с. с Лоад си измерете ректомите !
Последна промяна от StarFighter на пон май 11, 2009 6:41 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

[СМЕРШ]EmPi vs [Red Bull]ChIpO

ncuxonam
ЦитатРециклаторите ни пристигнаха и
успяха да съберат:

1200000 метал
0 кристали
0 газ
от: [2:375:8]

На този координат вече има:
125352 метал
1325352 кристали
662676 газ.[/quote]

Sight
ЦитатРециклаторите ни пристигнаха и
успяха да съберат:

125352 метал
1325352 кристали
662676 газ
от: [2:375:8]

0 метал
0 кристали
0 газ.[/quote]

:a055: :crazy_pilot:
Последна промяна от MaKaVeL1 на пон май 11, 2009 9:30 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com][/url]

[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Tralalala »

StarFighter въобще даже повече не сравнявай себе си с мен. Разликата е космическа досети се в чия полза. Просто недей защото ме обиждаш. Когато седнеш и напишеш нещо по смислено ела и ми се обади. Не е необходимо и да ме цитираш. Аз не съм човек който ще се отметне от думите си. Но понеже това е илюзия че има за какво да се хванеш спрямо мен гледаш да я защитиш така че всички да видят колко съм "жалък". Ще се въздържа от цветущи изрази. Ти си знаеш най добре кои от тях биха ти подхождали най добре.
Последна промяна от Tralalala на пон май 11, 2009 9:09 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

[СМЕРШ]Yani vs [ManUtd]ivailoilkov

Sight
ЦитатРециклаторите ни
пристигнаха и
успяха да съберат:

168600 метал
711400 кристали
0 газ
от: [2:62:15]

0 метал
657200 кристали
684300 газ.[/quote]

ЦитатРециклаторите ни
пристигнаха и
успяха да съберат:

0 метал
600000 кристали
0 газ
от: [2:62:15]

0 метал
57200 кристали
684300 газ.[/quote]

:a055: :crazy_pilot: :bravo:
[url=http://www.bulfleet.com][/url]

[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Потребителски аватар
Nitron
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 27, 2009 9:31 pm
Контакти:

Мнение от Nitron »

Tralalala написа:Цитат(Tralalala @ May 11 2009, 23:00) StarFighter въобще даже повече не сравнявай себе си с мен. Разликата е космическа досети се в чия полза. Просто недей защото ме обиждаш. Когато седнеш и напишеш нещо по смислено ела и ми се обади. Не е необходимо и да ме цитираш. Аз не съм човек който ще се отметне от думите си. Но понеже това е илюзия че има за какво да се хванеш спрямо мен гледаш да я защитиш така че всички да видят колко съм "жалък". Ще се въздържа от цветущи изрази. Ти си знаеш най добре кои от тях биха ти подхождали най добре.
Колкото и да обясняваш на една мина, няма да те разбере :lol:
Sugnatur нихт арбайтет!

[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
Потребителски аватар
pe7o
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от pe7o »

Скоро тая тема ще се превърне книга :)
Току ще си изпроси банан за доста дълго време.
EvilForce
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”