Челси-Барса

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LilSouth
Редник (Private)
Регистриран: съб мар 28, 2009 8:34 pm
Контакти:

Мнение от LilSouth »

арсенал нещо не са във форма иначе и на мен щеше да ми е по-интересен такъв мач :)
а за червения картон баче аз още към началото на темата съм казал, че такъв нямаше и това пак потвърждава тезата, че съдията развали мача.. обаче след толкова дузпи, които трябваше да даде за челси, накрая просто няма кой да обърне внимание и да ви сачувства за картона нали се сещаш..
и това положение което си дал на балак е монтаж ти погледни как му се движи крака и сам ще прецениш.. такова изобщо не помня по време на мача, а повярвай ми гледах го много съсредоточено ;)
Fen_na_Barca
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
Контакти:

Мнение от Fen_na_Barca »

Дръпни ме !!! и след това си пусни горепосочената минута и виж ;) А за първият мач защо нищо не казахте ;)
Последна промяна от Fen_na_Barca на пон май 11, 2009 9:28 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

аз продължавам да се чудя с какво Барса бяха по добри? Имаха 600 на 200 паса, но на центъра. Имаха 2 пъти повече владение на топката, но около центъра. Това ли е пълното надиграване на Челси ? С владение на топката до центъра или около него. Въпреки огромното превъзходство на владение на топката за Барса, Челси имаше много амаааа много повече голови ситуации. Факт е, че Дрогба падаше за дузпи вместо да си отиграе положението. Гус Хидинг показа как се играе с/у Барса и не се и съмнявам че САФ ще се затвори много здраво и докато Барса се опитват да минат центъра, Роналдо, Руни и Парк, ще разнебитят оредялата и постоянно слабата защита на Барса. Факт е, че Ман и Барса имат най - добрите нападения, но Ман имат и стабилна защита. Барса мачка с нападателен футбол и само с това, докато Ман могат спокойно и да приемат играта в тяхната половина. Не съм "разбирач", но поне аз така виждам нещата и за Челси - Барса и за Ман - Барса :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Fen_na_Barca
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Fen_na_Barca »

VaCaTa написа:QUOTE (VaCaTa @ May 11 2009, 13:06) аз продължавам да се чудя с какво Барса бяха по добри? Имаха 600 на 200 паса, но на центъра. Имаха 2 пъти повече владение на топката, но около центъра. Това ли е пълното надиграване на Челси ? С владение на топката до центъра или около него. Въпреки огромното превъзходство на владение на топката за Барса, Челси имаше много амаааа много повече голови ситуации. Факт е, че Дрогба падаше за дузпи вместо да си отиграе положението. Гус Хидинг показа как се играе с/у Барса и не се и съмнявам че САФ ще се затвори много здраво и докато Барса се опитват да минат центъра, Роналдо, Руни и Парк, ще разнебитят оредялата и постоянно слабата защита на Барса. Факт е, че Ман и Барса имат най - добрите нападения, но Ман имат и стабилна защита. Барса мачка с нападателен футбол и само с това, докато Ман могат спокойно и да приемат играта в тяхната половина. Не съм "разбирач", но поне аз така виждам нещата и за Челси - Барса и за Ман - Барса :)
С играчи като Роналдо, Руини, Берба и т.н. нямаш право да играеш толкова дефанзивно както Челси ;)
П.П. Ваца знаеш ли колко пъти са ни отстранявали, когато сме били по-добри? Много ! Веднъж и на нас ни излезе късмета с АНТИ ФУТБОЛ
Последна промяна от Fen_na_Barca на пон май 11, 2009 11:37 am, променено общо 1 път.
LilSouth
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LilSouth »

Fen_na_Barca написа:Цитат(Fen_na_Barca @ May 11 2009, 09:24) Дръпни ме !!! и след това си пусни горепосочената минута и виж ;) А за първият мач защо нищо не казахте ;)
тоя мач не мога да си го сваля и да се ядосвам още 1 път никога точно :D:D
а бе в крайна сметка честита победа.. колкото и да ме е яд и да приказвам тук нито ще убедя някой, нито ще спечеля нещо :)
успех с юнайтед ще ви трябва
Fen_na_Barca
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Fen_na_Barca »

Предполагам късмет си искал да напишеш, но с този осакатен състав от към наказани и контузени много повече от късмет, ще ни трябва ;)
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Fen_na_Barca написа:QUOTE (Fen_na_Barca @ May 11 2009, 13:30) С играчи като Роналдо, Руини, Берба и т.н. нямаш право да играеш толкова дефанзивно както Челси ;)
П.П. Ваца знаеш ли колко пъти са ни отстранявали, когато сме били по-добри? Много ! Веднъж и на нас ни излезе късмета с АНТИ ФУТБОЛ
бе колкото и да си чешем езиците/пръстите/ факт е, че Барса е на финал и съм сигурен, че ни очаква едно невероятно шоу :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
LilSouth
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LilSouth »

каквото съм искал, това съм написал ;)
вземете се стегнете ми не почвайте от сега с оправданията
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

абе, защо спорите БАРСА На финал олеееее :crazy_pilot: нито можете да промените нещо така че и да виете и да не неможете да промените мача да сте станали съдия да сте свирили напълно без грешно и така :) :a055:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

То с Туре като централен защитник, как искаш да е силна защитата :lol: А Юнайтед нещо много ме съмнява да се затворят ;) Може да не владеят топката много, но едва ли ще се пазят с 10 човека ;)

П.П. Колкото пъти Барса бие Челси, последните няколко години, толкова пъти Челси опищяват света, че съдията им бил виновен. То не беше че Рийкард влизал при Фриск на полувремето, че изгонили Робен без да е направил нарушение и така решили не само първия, а и втория мач... какво ли не ;)
Който се смее последен - сам пада в него ;]
Отговори

Върни се в “Off Topic”