Челси-Барса
-
Awak?n
- Редник (Private)
- Регистриран: ср сеп 03, 2008 9:25 am
- Контакти:
абе челси могат само да ги пратят да си играят катаначото ... няма смисъл от такива ЗВЕЗДИИИ толкова са зле направо ми се реве от тях ... мразя ги по начало 
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]
чорабе търговец ;)
Buba
2008-09-28 11:45:49 Докладвай
дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
чорабе търговец ;)
Buba
2008-09-28 11:45:49 Докладвай
дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
- Raid
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
- Контакти:
Ще направя малка илюстрация За мача
ПП. Фен на барса и хаммер ще ви помоля да не пишете в тая тема като въобще не сте наясно с мача защото пускате само дразнещи коментарчета , а ти данте може да не пишеш в целия форум , защото всеки път когато влезна тук само се излагаш с някоя изръсена тъпотия може да почнеш да влизаш след няколко години , жалко ,че няма възрастова граница аман или по-скоро Амин.
ПП. ВаЦаТа 1 трезво мислещ човек
ПП. Фен на барса и хаммер ще ви помоля да не пишете в тая тема като въобще не сте наясно с мача защото пускате само дразнещи коментарчета , а ти данте може да не пишеш в целия форум , защото всеки път когато влезна тук само се излагаш с някоя изръсена тъпотия може да почнеш да влизаш след няколко години , жалко ,че няма възрастова граница аман или по-скоро Амин.
ПП. ВаЦаТа 1 трезво мислещ човек
Последна промяна от Raid на съб май 09, 2009 7:46 pm, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
-
LilSouth
- Редник (Private)
- Регистриран: съб мар 28, 2009 8:34 pm
- Контакти:
май вие не сте гледали мачовете
челси играха защита да и пак имаха повече удари към вратата на барселона.. такава им беше системата и изиграха всичко както трябва
не видях хубав футбол от никой от играчите на барселона с изключение на меси което се и очакваше.
И отново ще повторя, че барселона сега е на финал само и единствено благодарение на съдията, а не на добрата си игра.. една от многото дузпи и мачът щеше да бъде решен.
Колкото и да мразя юнайтед не виждам какво ще направите срещу тях.. на финала няма да има кой да свири за барселона и със "супер стойностната" ви игра сте загубени...
челси играха защита да и пак имаха повече удари към вратата на барселона.. такава им беше системата и изиграха всичко както трябва
И отново ще повторя, че барселона сега е на финал само и единствено благодарение на съдията, а не на добрата си игра.. една от многото дузпи и мачът щеше да бъде решен.
Колкото и да мразя юнайтед не виждам какво ще направите срещу тях.. на финала няма да има кой да свири за барселона и със "супер стойностната" ви игра сте загубени...
- hammer
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
- Контакти:
Хаха, пак разбирачRaid написа:QUOTE (Raid @ May 9 2009, 21:28) ...
Последна промяна от hammer на нед май 10, 2009 8:50 pm, променено общо 1 път.
Който се смее последен - сам пада в него ;]
- MaTaDoR
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
- Контакти:
Абе в 3-4 ситуации за дузпа грехота беше да не даде поне една.Някой по-горе беше казал,че Челси са били с човек повече,не мисля така със съдията който беше от Барса сичко се изравнява....hammer написа:Цитат(hammer @ May 10 2009, 20:45) Хаха, пак разбирачМога веднага да ти кажа, защо само в 1 от ситуациите, на картинката, наистина има дузпа
![]()
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
-
Fen_na_Barca
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
- Контакти:
Абе вашите английски тимове са точно 4 а всичко останало е посредственост... Къде ми сравняваш Уигън, Сток, Хъл, Уест Бромич и прочие с отборите в Испания ? Тези отбори в испания поне играят ФУТБОЛ, а не се опитват да спукат топкатаLilSouth написа:QUOTE (LilSouth @ May 7 2009, 21:28) бе не ми сравнявай смешните испански отбори с които играят барселона и отборите от английското първенство.. били вкарали много голове - ми ще вкарат естествено и то без да се натоварват особено...
и също не ми говори за някаква красива игра на барселона защото ако бяха толкова добри щеше да имат повече удари към вратата на челси.. искаш да ми кажеш, че челси са играли само защита, а имат с пъти повече удари към вратата на барселона ?
знам че никой фен на барселона не може да се съгласи с мен, но ви надиграхме както в защита защото направихте 1 свястен удар, така и в нападение.. дузпите си бяха факт, ако не всичките 4-5 то поне една която решаваше мача.
А относно дузпите
А тази дузпа в началото на мача защо не се свири ? Нали се сещаш къде отиваше мача, ако бяха свирили дузпа? Сложи си ръка на сърцето и ми кажи, че имаше червен картон ? Всичко се конпенсира и не може да се оплаквате и опрадавате
Понякога имам чувството, че футболът е единствената игра, дето и след като всичко е приключило, може един тон фолософстване и глупости да се слушат. Това са правилата на играта. Не си го слагайте чак толкоз, нищо не показаха от това, което се очакваше. Да спечелят Манчестър и всичко ще си дойде по местата, без драми. :>
Последна промяна от LoaD на нед май 10, 2009 11:33 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
Fen_na_Barca
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
- Контакти: