Челси-Барса
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Реално аз не съм нито за Барса нито за Челси,и мога да твърдя че обективно гледах мача.Истината е че Челси играха по-стойностния футбол и в двата мача,иначе Барселона правят невероятен сезон,но мисля че ще загубят финала,личи си че не се справят добре срещу стабилна защита!А дано все пак бият защото Манчестър са ми един от най-неприятните отбори!
А с какво Барса доказаха, че заслужават финал? Говоря за мача с/у Челси. С 60% владение на топката на центъра ли или с 5пъти по малкото положения? Опа забравих те имаха само 1MrBlack написа:QUOTE (MrBlack @ May 9 2009, 10:47) Бате ти верно ли го мислиш това ???? Явно не си гледал първият мач...тоя антифутбол от страна на Челси ако е стойностен...омг
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
- MrBlack
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед мар 04, 2007 5:07 pm
- Контакти:
Първият мач гледа ли го бе ? Челси играха като Беласица...10 човека от зад и 1 Дрогба да търчи на пред и да пада постоянно...вторият мач беше същототVaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ May 9 2009, 11:17) А с какво Барса доказаха, че заслужават финал? Говоря за мача с/у Челси. С 60% владение на топката на центъра ли или с 5пъти по малкото положения? Опа забравих те имаха само 1![]()
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Гърците ме грабнаха много повече
. Може би само на 10% както ме грабват мачовете на националите ни около '93-95та, но усещането беше горе-долу такова. Тия хич не ме грабват, дано стане хубав финал. Манчестър не са ме радвали само когато си пестят силите. Тактически или не, друго си беше Челси - Ливърпул, примерно, само дето и самите играчи тогава надали са очаквали такъв развой...
Последна промяна от LoaD на съб май 09, 2009 12:47 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Ем да ти кажа аз бях за Челси но тук си прав според мен мача в Испания игра само един отбор ,Бaрса Челси само се бранеха но ,втория мач и двата отбора играха добре но мисля че Челси заслужаваха повече победата но ,Бaрса май е по добре да е на финала защото показва какво е нападателен футбол и аз мисля че ще бият UnitedMrBlack написа:Цитат(MrBlack @ May 9 2009, 14:28) Първият мач гледа ли го бе ? Челси играха като Беласица...10 човека от зад и 1 Дрогба да търчи на пред и да пада постоянно...вторият мач беше същототНе видя ли пасовете ? 200 срещу 600 ? Видя ли владение на топката ? Айде гледайте футбол малко...форумни бойци