Хубава спам тема подхвана.
Я да поспамим относно смс известяването
Eстествено. За самата идея нямам нищо против, даже обратното. Ма стига съм се обаждал само аз, то чат стана
. Дано някои се сдърпат за нещо, ще се включим пак да даваме акъл
)).
Последна промяна от LoaD на пет май 08, 2009 6:56 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Нормално е, мортал, нормално е. Виж във втора Prayer. Колко бой хвърли на топ акаунтите, само щото на 150к вдигна 15 шпионаж. Ако толков а искаш да биеш тия горе, ще наблягаш на шпионажа и ще намалиш малко от флота. Той и без това няма да ти трябва, за да цапнеш някоя колония от рецк и трансове.
А и за тоав играта е направена с цел развитие, не с цел застой. Не може на 30к да можеш всичко. Да биеш хем малките, хем големите и пр.
А и за тоав играта е направена с цел развитие, не с цел застой. Не може на 30к да можеш всичко. Да биеш хем малките, хем големите и пр.
Последна промяна от RoYaL на пет май 08, 2009 8:04 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
ии аз бях писал в задаи въпрос такава тема ама веднага ми я заключиха нито отговор нито нищо незнам ман обаче според мене шпионажа е наи важен в тая игра имаш ли кристал веднага шпионаж вдигамm0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 8 2009, 05:41) Аз писах веднъж в "предложения" да не можеш да спайваш някой ако ти е извън обсега,така няма да може някой "батко" да ти спайне и пак ще има смисъл от шпионажа!Мисля че не е лошо като идея!
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]