Я да поспамим относно смс известяването

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Eстествено. За самата идея нямам нищо против, даже обратното. Ма стига съм се обаждал само аз, то чат стана :) . Дано някои се сдърпат за нещо, ще се включим пак да даваме акъл :) )).
Хубава спам тема подхвана.
Последна промяна от LoaD на пет май 08, 2009 6:56 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ May 8 2009, 05:51) Eстествено. За самата идея нямам нищо против, даже обратното. Ма стига съм се обаждал само аз, то чат стана :) . Дано някои се сдърпат за нещо, ще се включим пак да даваме акъл :) )).
Хубава спам тема подхвана.
:a013: да не е зле още някой да се включи :a070:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Нормално е, мортал, нормално е. Виж във втора Prayer. Колко бой хвърли на топ акаунтите, само щото на 150к вдигна 15 шпионаж. Ако толков а искаш да биеш тия горе, ще наблягаш на шпионажа и ще намалиш малко от флота. Той и без това няма да ти трябва, за да цапнеш някоя колония от рецк и трансове.
А и за тоав играта е направена с цел развитие, не с цел застой. Не може на 30к да можеш всичко. Да биеш хем малките, хем големите и пр. :)
Последна промяна от RoYaL на пет май 08, 2009 8:04 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 8 2009, 05:41) Аз писах веднъж в "предложения" да не можеш да спайваш някой ако ти е извън обсега,така няма да може някой "батко" да ти спайне и пак ще има смисъл от шпионажа!Мисля че не е лошо като идея!
ии аз бях писал в задаи въпрос такава тема ама веднага ми я заключиха нито отговор нито нищо незнам ман обаче според мене шпионажа е наи важен в тая игра имаш ли кристал веднага шпионаж вдигам :) :p140:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

без точки без раси без нищо ето ви баланс :crazy_pilot:
Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

И аз не съм съгласен за смс известяването.Ама много осакатяват миопите иначе,с тоя танкер на конфите миопите квито и скорости да дигат пак няма стигане,ся пък и спая няма да им е от много голяма полза.
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

Тъпо или не е факт , или го дигаш или го нападаш със смс и се надяваш да му се развали телефона друг вариант няма.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Отговори

Върни се в “Off Topic”