Челси-Барса

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Бих искал и аз да си изкажа некомпетентното мнение колкото и да не разбирам от футбол. За мен парите развалиха челси - отбора беше сносен и си играеше готин футбол преди да бъде закупен от Абрамович и да бъдат доведени на Станфорд Бридж "звездите". За барса мога да кажа че са си отбор с традиции и играят елегантен футбол, но не и този сезон - просто не заслужават да са на финал както и челси - слаб футбол и 2та мача бяха повече от скучни за мен. Все пак като че ли барса и юнайтед ще направят доста по интересен мач на финала отколкото беше миналогодишния с челси ;) Единственото което ми хареса беше гола на Есиен :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
MrBlack
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 04, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от MrBlack »

Уникален :a055: :bravo:

Fen_na_Barca
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
Контакти:

Мнение от Fen_na_Barca »

QUOTE П.С Помня онзи мач от 2005, в който Челси смазаха Барса с 4:2. Това беше мач, а снощното не заслужава толкова много приказки. Да видим как Барса ще спечели срещу Манчестър...[/quote]

Първите 20 минути незнаехме къде се намира след т0ва 70 минути Челси се навряха в миша дупка и само късмета ги спаси и верно ИДИОТСКИЯТ съдия, който не видя нарушението с/у Валдес при гола на Тери

Фрозен ... мойте уважения, но футбола на Барса не се получи, защото АНТИфутболен клуб ЧелсКи не позволиха това да стане. И в двата мача наритаха здраво нашите момчета и им взеха страха още в самото начало. Е да при 2-рия мач и ние им обвърнахме подобаващо. Та тук идва и въпроса - Защо когато Челси рита е нещо нормално, а когато Барса отговори със същото са дузпи, фаулове , груба игра и прочие ?

П.П. Челси не заслжуаваха да играят финал и добре, че не играха. Самият дългогодишен вратар на Челси (някакъв холандец - Де Гоу) си каза - Класира се отбора, който се опита да играе ФУТБОЛ
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)

Мнение от sixkiller_k3 »

За ритането не мога да кажа не съм гледал и 10% от 2та мача така че си нямам идея. Но за мен барса целия сезон не играе на нивото на което съм свикнал да ги наблюдавам, не са само тези мачове. И все пак по-добре че те се класираха а не челси ;)
Fen_na_Barca
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
Контакти:

Мнение от Fen_na_Barca »

Fr0z3nSouL™ написа:QUOTE (Fr0z3nSouL™ @ May 7 2009, 19:18) Но за мен барса целия сезон не играе на нивото на което съм свикнал да ги наблюдавам, не са само тези мачове. И

ъъъъ ти колко мача си гледал на Барса ? Нека позная
Лион - Барселона
Барселона - Еспаньол
Барселона - Челси
Челси - Барселона

Това го чувам за първи път този сезон и повече да не са излязли такива глупости от устата ти ;) 147 гола за сезона, което е повече от всеки един отбор в света . Головете на Ето'о, Меси и Анри са равни на целият отбор на Челси, Реал, Валенсия, Ливърпул и т.н. ;) Имат 10 гола повече от кой да е друг отбор в ШЛ. Цяла Европа говори как не са виждали такъв отбор в историята на футбола.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)

Мнение от sixkiller_k3 »

Еми прав си гледал съм 4-5 мача не повече и не ми е хареса кой знае колко играта им. Може и така да е няма да споря. За мен важното е как ще играят на финала, а не с някой посредствен отбор от първенството ;)
Последна промяна от sixkiller_k3 на чет май 07, 2009 6:52 pm, променено общо 1 път.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Макар да не гледам вече редовно футбол и да не съм фен на Барса (да ме извинява фена :) ),ама толкова не бях викал и пил за един гол през живота си :a013:
Последна промяна от Skullcollector` на чет май 07, 2009 6:41 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
LilSouth
Редник (Private)
Регистриран: съб мар 28, 2009 8:34 pm
Контакти:

Мнение от LilSouth »

Fen_na_Barca написа:Цитат(Fen_na_Barca @ May 7 2009, 17:45) ъъъъ ти колко мача си гледал на Барса ? Нека позная
Лион - Барселона
Барселона - Еспаньол
Барселона - Челси
Челси - Барселона

Това го чувам за първи път този сезон и повече да не са излязли такива глупости от устата ти ;) 147 гола за сезона, което е повече от всеки един отбор в света . Головете на Ето'о, Меси и Анри са равни на целият отбор на Челси, Реал, Валенсия, Ливърпул и т.н. ;) Имат 10 гола повече от кой да е друг отбор в ШЛ. Цяла Европа говори как не са виждали такъв отбор в историята на футбола.

бе не ми сравнявай смешните испански отбори с които играят барселона и отборите от английското първенство.. били вкарали много голове - ми ще вкарат естествено и то без да се натоварват особено...
и също не ми говори за някаква красива игра на барселона защото ако бяха толкова добри щеше да имат повече удари към вратата на челси.. искаш да ми кажеш, че челси са играли само защита, а имат с пъти повече удари към вратата на барселона ?
знам че никой фен на барселона не може да се съгласи с мен, но ви надиграхме както в защита защото направихте 1 свястен удар, така и в нападение.. дузпите си бяха факт, ако не всичките 4-5 то поне една която решаваше мача.
Отговори

Върни се в “Off Topic”