Не ми говорете бе .... 20 дузпи не ви даде. В интерес на истината всеки съдия би свирил поне 1 от тези 3-4 спорни ситуации. Трябва да имаш много здрави нерви за да не свириш това. Адмирации за съдията. Волейболният приом на Пике - ако обърнете внимани, ще видиите, че ръката на Жерард е далеч от топката и също толкова далеч след като играча на Челси му е набута в ръкатаLilSouth написа:QUOTE (LilSouth @ May 7 2009, 02:53) направо не мога още да асимилирам какво стана...
това е класен съдия който не даде 4 дузпи за челси и даде смешен червен картон...
според мен развали мача и като фен на челси съм зверски разочарован.. според мен бяхме по-добрият отбор и загубихме заради 12тия играч на барса..
Феновете на Челси да кажат как дадоха измислен червен картон на Абидал след като Ерик бе на поне половин метър от симуланта.
Защо не дадоха червен картон на Балак в 1-вия мач след като атаква предумишлено всичко, що е крак и мърда?
Защо не изкараха жълт картон на безбройните симулации на Дидие ?
Защо не свири червен картон за влизане отзад на Меси ?
Челски помните ли онзи мач в който ни бихте с 4;2 в Лондон в последната минута, когато някой от вашите задържа Валдес на голлинията ? БОЛИ НАЛИ ?