Явно това е няква абсолютна защита!!!Искам и аз в топа-ама не по изпратени съобщения.
обяснете ми pls
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Ей,пич аз съм 20к точки под тебе - спокйно,не се вълнувайNitron написа:QUOTE (Nitron @ May 6 2009, 17:50) Каня те при другите малоумници с повече точки от мен, които газ пикаят и колонизираха около мене само за един ден: http://uni4.bulfleet.com/galaxy.php?c1=2&c2=258&c3=9
Кoлонизирайте и другите нубчета, които ви е яд, че сте пъпчасали :D
Явно пишеш с такава злъч и злоба,че почна да объркваш буквите и да стават много печатни грешки,а :D Сигурно си се уплашил от мене,че съм много силен :D A щом като няаш модератори - купи си - ей го магазина къде е :? Иначе си изпуснал една запетайка,ама жив и драв да си :DNitron написа:QUOTE (Nitron @ May 6 2009, 18:14) Еми забравихет за какво е темата, ама серете си ан воля, след като няам модератори да ви озаптят. Поне ще се кротнете от утре, ако не бягате от час де.
Дреме ни че сте всичките над 50к. СМЪРДЕШ ли ти беше отборчето, че мн мераклии се насъбрахте за един ден?Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ May 6 2009, 19:01) �������� �� ����
0000-00-00 00:00:00
Съюз StarCraft обявява политика на Война спрямо вашия съюз!
Отговори Изтриване Изтрий избраните Изтрий всички съобщения
хахаха не се надахваи нитроне :D:d смешен си![]()
ей пубер, СМЪРДЕШ ще викаш като се пибереш у вас и звъннеш на вратата, или като се пудриш пред огледалото сутрин преди даскало!Nitron написа:QUOTE (Nitron @ May 6 2009, 21:26) Дреме ни че сте всичките над 50к. СМЪРДЕШ ли ти беше отборчето, че мн мераклии се насъбрахте за един ден?