Една лека дискусия

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
debnadaviebna
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
Контакти:

Мнение от debnadaviebna »

на он плакат принципно трябваше да пише нещо от рода на "Днес с мен пиеш, а утре на родината ще измениш"
debnadaviebna was here

http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър

съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

letalenizhod написа:QUOTE (letalenizhod @ Apr 27 2009, 03:59) едно време цигарата гореше за около 11 мин сега за това време си изпушил 2 цигари.факт скъпи читатели.
По лични сметки, имайки предвид че не пуша никак бавно, мойте са 8-9 минути ;) Така че, който се интересува да пише ЛС... да не отнеса некой бан за пропаганда :P
Който се смее последен - сам пада в него ;]
LilSouth
Редник (Private)
Регистриран: съб мар 28, 2009 8:34 pm
Контакти:

Мнение от LilSouth »

Fen_na_Barca написа:Цитат(Fen_na_Barca @ Apr 27 2009, 15:51) Всичко е горе в главата. Аз никога не съм пушил и не сметям да започвам да пуша. Макар, че 95% от средата в която се движа пуши. Никога не съм изпитвал нужда да запаля, да се изгъзърея, да съм "модерен" и т.н. Всичко това което повечето посочват на въпроса - Защо започнах да пуша ? . Та мисълта ми е, че всичко започва от самите вас. Като ви/им е малко акъла тровете се ;)

П.П. Пия, но това не значи, че всяка вечер съм под масата и се оливам като магаре. 50-100гр или 1-2 бири не водят до нищо фрапантно.
П.П.2 - В крайна сметка не е гаранция, че утре може да ви блъсне самолет или да ви изяде акула. Така, че всеки сам решава какво да прави с живота си.
не мога да разбера какво всички приказвате глупости :) пиеш ама не си всеки ден под масата, а аз пуша ама не съм всяка секунда с цигара в устата...
имаше и някакви предложения за увеличаване на цигарите ама това са пълни глупости, защото има хора като мен, които не искат да спират цигарите вие нормални ли сте 20 лева за кутия :lol:
пък и дори това няма да спре някой хора..
като искате да спирате цигарите просто го направете изведнъж и недейте само да ревете наляво и надясно колко ви е гадно.. като е така да не сте ги започвали никой не ви е виновен и никой няма да ги спре вместо вас ;)
Dopi
Редник (Private)
Регистриран: съб май 14, 2005 8:37 am
Контакти:

Мнение от Dopi »

maks написа:Цитат(maks @ Apr 27 2009, 00:27) ...чудни са ми тия цигари дето се ръчкат в USB-то на компа за кво са :) някой знае ли ква им е функцията?щот според мен са като заместител ли и аз не знам
Според упътванията са за "отказване" :) . Аз преди месец си взех такава, не че съм отказала тотално пушенето, но само след две седмици установих, че баира пред блока не е толкова ужасен и че има и други миризми на тоя свят, освен на пепелник. Най-хубавото в цялата работа наистина е липсата на катран - задушаването, както и липсата на въглеродния двуокис - кръвообращението направо "литва", а и навика да държиш нещо в ръка (уста) също е "задоволен". Има и още предимства, но те са по-скоро "козметични"
Последна промяна от Dopi на ср май 06, 2009 1:33 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

ем който иска да ги откаже да не пуши :p140: няма нищо сложно другото в въпрос на воля
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

просто не започвайте да пушите ;)
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Както е казал Марк Твен: "Да откажеш пушенето е най-лесно - аз съм ги отказвал поне сто пъти".
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

Нали знаете , пропушва се не от акъл , а от простотия !
[color=#000000]RageForYou [/color]
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

До голяма степен зависи и от средата в която си.Аз лично спрях цигарите преди 7 години оттогава не съм палил.Всичко беше въпрос на воля-инат съм си и съм на мнение че нищо и някакъв тютюн увит в хартийка не може да е по- силен от мен и да ми се налага да го купувам всеки ден,защото именно това става-никога не съм бил зависим от някого от как станах на 15 години и не мисля, че тепърва ще позволя на нещо-било то човек,чашка или цигара.
2 години след като спрях аз цигарите баща ми - страстен пушач ,пуши от 9 годишен и явно му беше писнало от моето пилене да спре цигарите :) - реши да опита и той с хапчетата и за мое най голямо учудване успя-а допреди това трошеше по 3 кутии цигари на ден. Всичко е въпрос на нагласа според мене, а най-важното е на това как ще погледнеш на пушенето,след това е много по-лесно да се справиш с него а начини много...
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Много правилно :) . Ако всичките ти познати пушат (аз лично се сещам да познавам само двама, които не пушат - в това число не включвам ония, де си висят само в тях, не палят, не пият, жени заглеждат само по интернет и т.н., които обаче знам, че съществуват :>) и поне веднъж седмично в кафето провеждате разговор от сорта "Бе и аз пробвах, ма то си не става просто", да откажеш цигарите си е равносилно на една мини-революция...
Последна промяна от LoaD на чет май 07, 2009 10:00 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”