mortaL vs KevsSs

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Nitron написа:Цитат(Nitron @ May 6 2009, 12:36) Дам, чакам мощни военни докалди от които "яките флийтъри" печелят винаги 0 точки, но са винаги печеливши и краднат яко ресурс. Атакувате бързо и стремително за 14 мин, размазвате гоелми флоти, но тия пусти 0 точки. Еххх :lol: Смех на буци :lol:
Под "Дам", разбирам че приемаш предизвикателството. Почакай около час, да събера доклади. Ще ти ги пратя на ЛС.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Nitron
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 27, 2009 9:31 pm
Контакти:

Мнение от Nitron »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 6 2009, 12:40) Под "Дам", разбирам че приемаш предизвикателството. Почакай около час, да събера доклади. Ще ти ги пратя на ЛС.
Добрье. Очаквам 5000 кръста на 10то ниво срещу точно 5000 кръста на 10то ниво. Това би обяснило липсата на бойни точки :lol:
Sugnatur нихт арбайтет!

[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
Потребителски аватар
tuz
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 04, 2009 7:13 pm
Контакти:

Мнение от tuz »

Поставете и тука доклади де - стана ми интересно :bravo:

Че и ми се гледат битки :crazy_pilot:

[color=#FF0000]Когато фактите говорят и боговете си мълчат.[/color]
[color=#000000]
САМОКОВ[/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Nitron написа:Цитат(Nitron @ May 6 2009, 12:42) Добрье. Очаквам 5000 кръста на 10то ниво срещу точно 5000 кръста на 10то ниво. Това би обяснило липсата на бойни точки :lol:
Липсата на бойни точки се обяснява от това, че хората не са като вас, да седят 1 час без да влизат с флота на планетата, а се пазят. Момент за доклади, обещал съм ти ги до час.

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 6 2009, 12:52) Липсата на бойни точки се обяснява от това, че хората не са като вас, да седят 1 час без да влизат с флота на планетата, а се пазят. Момент за доклади, обещал съм ти ги до час.
... или че съседа има просто твърде много кули, как да стане сега...
Keep space clean, it's not yours.
goliat
Редник (Private)
Регистриран: съб май 10, 2008 9:42 am
Контакти:

Мнение от goliat »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ May 6 2009, 12:36) Голиате, ти къде се месиш из темата - мине, не мине пост, цвъкнеш нещо :) . Що се обиждаш, че си касичка, не разбирам, след като е престижно звание. Върви при първите в спийда, поне да завършиш рунд ( - това е по твои скорошни думи, не мои, между другото - подчертавам това :>). Достатъчно доказателство ми бе, докато ти бях лидер (то пак беше вселена СПИЙД, какво съвпадение), да гледам как оля направо всеки възможен враг с ресурс и бойни точки. За това ли ми трябва доклад? Познай откъде знам, че си каса - сам се досетих някакси. Налучках!

Професор Вучков, опа Нитроне - поклон пред личността ти, добре има такива хора да радват тука.

И стига с тия щуротии - миопи, шлиопи... играе се ТЕРТЕТ. Щото има евтини КУЛИ! Какъв топ-акаунт ще станее... акаунт - един път!
нали знаеш къде мога да ти се исцвъкам на тебе
Fen_na_Barca
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
Контакти:

Мнение от Fen_na_Barca »

Нероне, като си голямо ПРО , я обясни на ламерите как подяволите се случи това?

http://gurunen.hit.bg/m0rtaL_vs_Neron.html

А няма кули тука
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Нитроне, виж си личните съобщения!

Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

Мортале оспамиха ти битката :)
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 6 2009, 12:40) Под "Дам", разбирам че приемаш предизвикателството. Почакай около час, да събера доклади. Ще ти ги пратя на ЛС.
пуснете ги тука де ... да може изплакнем и ни очите, че до сега съм ги тровил с простотиите на нерончо :)
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Потребителски аватар
Nitron
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 27, 2009 9:31 pm
Контакти:

Мнение от Nitron »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 6 2009, 13:17) Нитроне, виж си личните съобщения!
Видях. Покажи и на другите, ако искаш да видят, колко са "мо
ни" "топаджиите" :bravo:
ЦитатНероне, като си голямо ПРО , я обясни на ламерите как подяволите се случи това?

http://gurunen.hit.bg/m0rtaL_vs_Neron.html

А няма кули тука[/quote]
Ами лейко. Има си тема където се е обсъжадлао това. Няма сега да ти я търся и да ти я показвам, след като нямаш акъл да я прочетеш. Понеже съм ламер, та 3ма леваци сте настационирали около мене с по 15к пвоече в момента и нищо не може да ми направите.
Последна промяна от Nitron на ср май 06, 2009 12:11 pm, променено общо 1 път.
Sugnatur нихт арбайтет!

[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”