mortaL vs KevsSs

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Nitron написа:Цитат(Nitron @ May 6 2009, 10:04) Има си цяла тема, лами. А на тъпаците ще каже, че в английската версия пише turret, което значи кула. Ако сте играли поне веднъж някоя от известните стратеги ще ви е ясна тази теминология, но когато сме играли StarCraft са ви никнали зъбките още. На неграмотни пубери няма какво да се обяснява.
Айде кажи ни кой от топа играе на КУЛИ? Посочи един, моля те.

P.S.: В спийда единствения, който виждам с 0 бойни точки е Sagittarius. Ако кажеш, че той е ламер, грях ще имаш. А ако кажеш, че играе на кули - още по-голям :)
Последна промяна от RoYaL на ср май 06, 2009 8:14 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
daniellisimus
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 23, 2005 10:43 am
Контакти:

Мнение от daniellisimus »

LoaD написа:QUOTE (LoaD @ May 6 2009, 01:32) Само 3 пъти питах какво е това "кули", Роял веднъж и Матадор веднъж. Общо 5 пъти. Да ти го нарисувам накрая? Ти сериозно ли... или нарочно се правиш на разсеян?

Просто отговори, и така ни е трудно да разбираме какво се опитваш да кажеш, камо ли с някакви думи и изрази, които знаеш само ти.
QUOTE Чиии чи пръц гага ууу зввв прааа змъ коко КУЛА[/quote]

Из древни летописи на новоткритата от учените цивилизация тирибимбамбуките (достигнала 1 000 000 WP в миналото,преди някой с 1 000 000 ресурсни да я омаже).Според мен nitron е техен потомък :a034:

Edit: Забраих да кажа,че тъй като това е много мощна цивилизация всички трябва да се изпокрием и върло да се пазим един друг от нитрон :D
Последна промяна от daniellisimus на ср май 06, 2009 8:16 am, променено общо 1 път.
Славни български думи:
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук
Потребителски аватар
Nitron
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 27, 2009 9:31 pm
Контакти:

Мнение от Nitron »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 6 2009, 10:08) Айде кажи ни кой от топа играе на КУЛИ? Посочи един, моля те.

P.S.: В спийда единствения, който виждам с 0 бойни точки е Sagittarius. Ако кажеш, че той е ламер, грях ще имаш. А ако кажеш, че играе на кули - още по-голям :)
А бе всичките ти приятели са "мъжаги" в топа. По цял ден мини, панели, мини, панели и оп - какъв съм добър. Как пък ли не са намерили време да занулят някой, като са толкова големи майстори, а са на по 2-5к с изключение на 2-3ма. Нали ти разказах за шимпанзето? С това ново правило за 1:1 се разгони фамилията на добрия баланс, ама както и да е. Аз си играя за удоволствие.
daniellisimus написа:Цитат(daniellisimus @ May 6 2009, 10:10) Из древни летописи на новоткритата от учените цивилизация тирибимбамбуките (достигнала 1 000 000 WP в миналото,преди някой с 1 000 000 ресурсни да я омаже).Според мен nitron е техен потомък :a034:

Edit: Забраих да кажа,че тъй като това е много мощна цивилизация всички трябва да се изпокрием и върло да се пазим един друг от нитрон :D
+1 в краткия ми списък за зануляване. Скоро си на училище и искам да си правиш хубави сейвъни. :lol:
Sugnatur нихт арбайтет!

[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Nitron написа:Цитат(Nitron @ May 6 2009, 10:42) А бе всичките ти приятели са "мъжаги" в топа. По цял ден мини, панели, мини, панели и оп - какъв съм добър. Как пък ли не са намерили време да занулят някой, като са толкова големи майстори, а са на по 2-5к с изключение на 2-3ма. Нали ти разказах за шимпанзето? С това ново правило за 1:1 се разгони фамилията на добрия баланс, ама както и да е. Аз си играя за удоволствие.
Искам да те попитам защо отбягваш КОНКРЕТНИТЕ ВЪПРОСИ? Кога един път ще си държиш на положението и ще отстояваш позицията си?
Така. Ти каза, че цъкат само мини ипанели. Наясно ли си, че мините са свършили още от както са минали 20к точки?
Каза, че правят кули, а не ми посочи един конкретен играч с кули.
Казваш, че не летят, а ако сега се подпитам, ще ти дам доклади от поне 7-8 играча от топа, които имат под 10к бойни точки, и много повече опити да ударят нещо, от колкото имаш ти, на твоите 20к точки.

Когато си отстоиш мнението с доказателства (доклади от шпионаж, доклади от битки и т.н.), ще призная публично, че си прав, с една тема във офф-а, и даже ще ти се извиня за това, че споря.

Обаче, ако не се окажеш прав ще си изтриеш акаунта. Приемаш ли предизвикателството?
Последна промяна от RoYaL на ср май 06, 2009 9:00 am, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Моето мнение е че всеки си е избрал начин на игра и тука всеки твърди че неговия стил е по-сложен и по-труден,дайте да не говорим глупости!Който играе на високи ресурсни е направил своя избор,но това не означава че е най-сложния начин на игра,моята игра също ще стане сложна като стигна 150к статистически точки,ще има да ми летят звезди и някакви гигантски флоти...и това му викате че е много приятен начин на игра ли?И на бойците няма да им е лесно това ви казвам,не знам защо но имам чувството че администрацията мрази бойните акаунти с тези нови правила,хем да могат да ни атакуват разни акаунти с 200к ресурсни например ако съм над 200к статистически,и ще кажете че това е честно!Поне хубавото е че и ресурните остават като критерий за това кой ти е в коефициента!И така някой да ме убеди че ще е лесно да си боец в тоя рунд!!!И предлагам другия рунд ресурсни/бойни да са 5/1 за да се убият съвсем битките в играта и да пасем трева,и пак всички да реват колко е лесно да си боец егати!!!
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ May 6 2009, 11:10) Моето мнение е че всеки си е избрал начин на игра и тука всеки твърди че неговия стил е по-сложен и по-труден,дайте да не говорим глупости!Който играе на високи ресурсни е направил своя избор,но това не означава че е най-сложния начин на игра,моята игра също ще стане сложна като стигна 150к статистически точки,ще има да ми летят звезди и някакви гигантски флоти...и това му викате че е много приятен начин на игра ли?И на бойците няма да им е лесно това ви казвам,не знам защо но имам чувството че администрацията мрази бойните акаунти с тези нови правила,хем да могат да ни атакуват разни акаунти с 200к ресурсни например ако съм над 200к статистически,и ще кажете че това е честно!Поне хубавото е че и ресурните остават като критерий за това кой ти е в коефициента!И така някой да ме убеди че ще е лесно да си боец в тоя рунд!!!И предлагам другия рунд ресурсни/бойни да са 5/1 за да се убият съвсем битките в играта и да пасем трева,и пак всички да реват колко е лесно да си боец егати!!!
kak 5:1 ,ще се излъже някой да направи битка , 20:1 е реално, тогава не КУЛИ а КУЛИКАНЗЕРИ ще направиме вместо флоти

- и едно предложение: нека на кулите в следващия рунд да им поникнат крила
Последна промяна от StarFighter на ср май 06, 2009 9:27 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Потребителски аватар
wip
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 08, 2005 9:56 pm
Контакти:

Мнение от wip »

m0rtaL, поздравления за битката :a055: тактиката която си си избрал е перфектна ... само расата смятам, че си сбъркал. Защо си си пуснал миопи при положение, че не си обираш рециклажа ?

ПП:Тука модери няма ли? Някои предостатъчно се отклониха от същтността на този пост и вече е време за :padlock:

ППП: Аха търговията я забравих, но пак ще наблегна на въпроса с рециклажа, поне да се уговаря с някой да му обира боклука и 20% да му дава от рециклажа, пак ще е на печалба . Относно проучванията, тях изобщо не ги броя, защото те не са до 100 -и левел те са до 15-16(според вида проучване), а флотата можеш да си я трупаш без ограничение ;)
Последна промяна от wip на ср май 06, 2009 9:53 am, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

wip написа:Цитат(wip @ May 6 2009, 11:21) m0rtaL, поздравления за битката :a055: тактиката която си си избрал е перфектна ... само расата смятам, че си сбъркал. Защо си си пуснал миопи при положение, че не си обираш рециклажа ?

ПП:Тука модери няма ли? Някои предостатъчно се отклониха от същтността на този пост и вече е време за :padlock:
Миопите са идеални за този вид стратегия. По-евтини проучвания за скорост и шпионаж, както и това позволява да купува флот от борсата, без да се набутва с ресурса, както ако е нокс.

Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

нитроне траи... роуала много правилно ти каза 9 човека са ти в обсега на 8 пращаш смс 9-ия ти е саюзник трудно си е като се има предивид ии че са зомбита ти ти чекай да те питам минавал ли си 50к ?! изобщо аиде не 50 100 ?!!? без да броим деатмачите :dizzy:
пп поне ми влезте с тоя бору в обсега да ви направя корабите останки :) :c022: ама не ми се вярва това да стане някога да ми влезете в обсега :lol: :lol:
Последна промяна от Crashedd на ср май 06, 2009 9:33 am, променено общо 1 път.
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ May 6 2009, 11:20) kak 5:1 ,ще се излъже някой да направи битка , 20:1 е реално, тогава не КУЛИ а КУЛИКАНЗЕРИ ще направиме вместо флоти

- и едно предложение: нека на кулите в следващия рунд да им поникнат крила
И да летят с ресурс - РедБул.

Понеже много мнения се зиредиха - Нитроне, помисли върху предизвикателството ми в няколко поста по-горе.

Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”