Nitron написа:Цитат(Nitron @ May 6 2009, 10:42) А бе всичките ти приятели са "мъжаги" в топа. По цял ден мини, панели, мини, панели и оп - какъв съм добър. Как пък ли не са намерили време да занулят някой, като са толкова големи майстори, а са на по 2-5к с изключение на 2-3ма. Нали ти разказах за шимпанзето? С това ново правило за 1:1 се разгони фамилията на добрия баланс, ама както и да е. Аз си играя за удоволствие.
Искам да те попитам защо отбягваш КОНКРЕТНИТЕ ВЪПРОСИ? Кога един път ще си държиш на положението и ще отстояваш позицията си?
Така. Ти каза, че цъкат само мини ипанели. Наясно ли си, че мините са свършили още от както са минали 20к точки?
Каза, че правят кули, а не ми посочи един конкретен играч с кули.
Казваш, че не летят, а ако сега се подпитам, ще ти дам доклади от поне 7-8 играча от топа, които имат под 10к бойни точки, и много повече опити да ударят нещо, от колкото имаш ти, на твоите 20к точки.
Когато си отстоиш мнението с доказателства (доклади от шпионаж, доклади от битки и т.н.), ще призная публично, че си прав, с една тема във офф-а, и даже ще ти се извиня за това, че споря.
Обаче, ако не се окажеш прав ще си изтриеш акаунта. Приемаш ли предизвикателството?