Една лека дискусия
-
debnadaviebna
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
- Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
- Контакти:
на он плакат принципно трябваше да пише нещо от рода на "Днес с мен пиеш, а утре на родината ще измениш"
debnadaviebna was here
http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър
съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър
съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
- hammer
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
- Контакти:
По лични сметки, имайки предвид че не пуша никак бавно, мойте са 8-9 минутиletalenizhod написа:QUOTE (letalenizhod @ Apr 27 2009, 03:59) едно време цигарата гореше за около 11 мин сега за това време си изпушил 2 цигари.факт скъпи читатели.
Който се смее последен - сам пада в него ;]
-
LilSouth
- Редник (Private)
- Регистриран: съб мар 28, 2009 8:34 pm
- Контакти:
не мога да разбера какво всички приказвате глупостиFen_na_Barca написа:Цитат(Fen_na_Barca @ Apr 27 2009, 15:51) Всичко е горе в главата. Аз никога не съм пушил и не сметям да започвам да пуша. Макар, че 95% от средата в която се движа пуши. Никога не съм изпитвал нужда да запаля, да се изгъзърея, да съм "модерен" и т.н. Всичко това което повечето посочват на въпроса - Защо започнах да пуша ? . Та мисълта ми е, че всичко започва от самите вас. Като ви/им е малко акъла тровете се![]()
П.П. Пия, но това не значи, че всяка вечер съм под масата и се оливам като магаре. 50-100гр или 1-2 бири не водят до нищо фрапантно.
П.П.2 - В крайна сметка не е гаранция, че утре може да ви блъсне самолет или да ви изяде акула. Така, че всеки сам решава какво да прави с живота си.
имаше и някакви предложения за увеличаване на цигарите ама това са пълни глупости, защото има хора като мен, които не искат да спират цигарите вие нормални ли сте 20 лева за кутия
пък и дори това няма да спре някой хора..
като искате да спирате цигарите просто го направете изведнъж и недейте само да ревете наляво и надясно колко ви е гадно.. като е така да не сте ги започвали никой не ви е виновен и никой няма да ги спре вместо вас
Според упътванията са за "отказване"maks написа:Цитат(maks @ Apr 27 2009, 00:27) ...чудни са ми тия цигари дето се ръчкат в USB-то на компа за кво санякой знае ли ква им е функцията?щот според мен са като заместител ли и аз не знам
Последна промяна от Dopi на ср май 06, 2009 1:33 am, променено общо 1 път.
- RageForYou
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
- Контакти:
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
До голяма степен зависи и от средата в която си.Аз лично спрях цигарите преди 7 години оттогава не съм палил.Всичко беше въпрос на воля-инат съм си и съм на мнение че нищо и някакъв тютюн увит в хартийка не може да е по- силен от мен и да ми се налага да го купувам всеки ден,защото именно това става-никога не съм бил зависим от някого от как станах на 15 години и не мисля, че тепърва ще позволя на нещо-било то човек,чашка или цигара.
2 години след като спрях аз цигарите баща ми - страстен пушач ,пуши от 9 годишен и явно му беше писнало от моето пилене да спре цигарите
- реши да опита и той с хапчетата и за мое най голямо учудване успя-а допреди това трошеше по 3 кутии цигари на ден. Всичко е въпрос на нагласа според мене, а най-важното е на това как ще погледнеш на пушенето,след това е много по-лесно да се справиш с него а начини много...
2 години след като спрях аз цигарите баща ми - страстен пушач ,пуши от 9 годишен и явно му беше писнало от моето пилене да спре цигарите
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Много правилно
. Ако всичките ти познати пушат (аз лично се сещам да познавам само двама, които не пушат - в това число не включвам ония, де си висят само в тях, не палят, не пият, жени заглеждат само по интернет и т.н., които обаче знам, че съществуват :>) и поне веднъж седмично в кафето провеждате разговор от сорта "Бе и аз пробвах, ма то си не става просто", да откажеш цигарите си е равносилно на една мини-революция...
Последна промяна от LoaD на чет май 07, 2009 10:00 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.