Хита на сезона
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
докладвано като обида:
"кон да ти пръдне в устата, малоумник. ..."
след като спрях да се хиля като малумен и аз.... реших да наградя цветущия речник на героя с три дни.... да може още си го обогати.........................
"кон да ти пръдне в устата, малоумник. ..."
след като спрях да се хиля като малумен и аз.... реших да наградя цветущия речник на героя с три дни.... да може още си го обогати.........................
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- DarkWatch
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
- Контакти:
http://vbox7.com/play:2a140c4c
Последна промяна от DarkWatch на съб май 23, 2009 4:50 pm, променено общо 1 път.
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
- Sabret00th
- Майор (Major)
- Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
- Контакти:
От Докладвай за бъг :

То викаш, едното е и другото, а?Newromancer написа:Цитат(Newromancer @ May 24 2009, 21:37) Прави се че не е българин но според мен си е чиста проба мошенник....
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Из вселена 3:
ЦитатИнформация за съюз НЕНАСИТНИЯ
Лидер: VANESA
Сайт: D:\\programi\\317.JPG[/quote]
Снимката доста добрa, почти видима дори.
ЦитатИнформация за съюз НЕНАСИТНИЯ
Лидер: VANESA
Сайт: D:\\programi\\317.JPG[/quote]
Снимката доста добрa, почти видима дори.
Последна промяна от LoaD на нед юни 07, 2009 4:20 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
ЦитатАтаки по 5 до 6, 7 - 9 броя на денонощие... непрекъснато... с полети по 30 секунди... с по 1 транспортьор към акаунт с по висок шпионаж![/quote]
ЦитатУмишлен флууд от атаки с цел прекратяване на коректната работа на телефона или умишлено забавяне на играта на друг играч[/quote]
Моля, нека някой разясни смисъла на правилата на драгите ни администратори, че да не влизат в такива комични и водещи до истерия лапсуси
ЦитатУмишлен флууд от атаки с цел прекратяване на коректната работа на телефона или умишлено забавяне на играта на друг играч[/quote]
Моля, нека някой разясни смисъла на правилата на драгите ни администратори, че да не влизат в такива комични и водещи до истерия лапсуси
Последна промяна от roflrofl на чет юни 25, 2009 8:58 am, променено общо 1 път.
Причина: То пък от теб по-голям капацитет няма! За съжаление - кух.
Причина: То пък от теб по-голям капацитет няма! За съжаление - кух.
Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jun 26 2009, 17:36) Едва завърших 12 клас, със 1000 извинени и със 250 неизвинени ,директорката ми каза тогава .ти влезна във рекордите на Гинес за ученик направил най много оцъствия за 1 срок -.![]()
Ех, тез ОЦЪСТВИЯ. Но и 1ви и 2ри клас не са били много успешни, а ?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm