не си първия човек дет му го казва, ама и на него стиска ли муprincessa_ написа:QUOTE (princessa_ @ May 5 2009, 18:59) уууууууууууууууу смешници биите ламерите дет незнаит що е то сеив и се мислите за валики
защо не минеш 50к точки да те видеме що за стока си а стоиш долу а![]()
![]()
mortaL vs KevsSs
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
[url=http://bulfleet.com/?recruit=435647][/url]
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Ти от България ли си?Защото забелязвам,не можеш да пишеш на Българскиprincessa_ написа:Цитат(princessa_ @ May 5 2009, 15:59) уууууууууууууууу смешници биите ламерите дет незнаит що е то сеив и се мислите за валики
![]()
Аз m0rtal не го харесвам, като играч, но пък на мен са ми много смешни ламерите дето са на по 100к и нямат една бойна точка. Едно шимпанзе ще го сложа на компа и ще му кажа: "Цъкай само панели, мини и кули". И пак ще стигне 100к за нула време. И какво? Къде ти е играта, като само мини и кули правиш?princessa_ написа:Цитат(princessa_ @ May 5 2009, 18:59) уууууууууууууууу смешници биите ламерите дет незнаит що е то сеив и се мислите за валики
![]()
Последна промяна от Nitron на вт май 05, 2009 5:31 pm, променено общо 1 път.
Sugnatur нихт арбайтет!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Контакти:
Ти пък сега,нали принцесата с кайма(може би и с кашкавал) ти каза че е най-лесното нещо в тази игра да направиш маса бойни точки,ясно е че копането е по трудно!Nitron написа:Цитат(Nitron @ May 5 2009, 16:25) Аз m0rtal не го харесвам, като играч, но пък на мен са ми много смешни ламерите дето са на по 100к и нямат една бойна точка. Едно шимпанзе ще го сложа на компа и ще му кажа: "Цъкай само панели, мини и кули". И пак ще стигне 100к за нула време. И какво? Къде ти е играта, като само мини и кули правиш?
Ако се държиш в топа от началото на рунда, наистина трупането на бойни точки не е толкова лесно, колкото ако си на 20к цял рунд, примерно. Щот горе имаш 1-2ма, ала голиат, по които да си правиш бойните точки, ама всичко друго се пази усърдно. И на кое му викате "кули", и кой толкова много ги правел? Такова нещо не бях виждал из топа, уж играя от бая време...Nitron написа:Цитат(Nitron @ May 5 2009, 19:25) Аз m0rtal не го харесвам, като играч, но пък на мен са ми много смешни ламерите дето са на по 100к и нямат една бойна точка. Едно шимпанзе ще го сложа на компа и ще му кажа: "Цъкай само панели, мини и кули". И пак ще стигне 100к за нула време. И какво? Къде ти е играта, като само мини и кули правиш?
Последна промяна от LoaD на вт май 05, 2009 5:58 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Ясно, че някои работи не са ти ясни, ама що път говориш на изуст. Направи ти 200-300к ресурсни за няма и месец и да те видя дали ще имаш 200к бойни, или ще креташ с 10-20к максимум, и то в най-добрия случай (по цял ден се скъсваш от летене, да чукнеш 5те танкера/реца на съседа).Nitron написа:Цитат(Nitron @ May 5 2009, 19:25) Аз m0rtal не го харесвам, като играч, но пък на мен са ми много смешни ламерите дето са на по 100к и нямат една бойна точка. Едно шимпанзе ще го сложа на компа и ще му кажа: "Цъкай само панели, мини и кули". И пак ще стигне 100к за нула време. И какво? Къде ти е играта, като само мини и кули правиш?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
Fikatabe
- Редник (Private)
- Регистриран: ср яну 14, 2009 8:20 pm
- Контакти:
аз па мога да ви кажа , че мортал е мн добър играч и незнам какво не ви харесва той , това че ви е ят че нямате толкова бойни си е лично ваш проблем аз подкрепям мортал и все такива хубави битка да поства !!! давай Мортале !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[url=http://bulfleet.com/?recruit=435724]http://bulfleet.com/?recruit=435724[/url]
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Контакти:
Рояле аз съм съгласен с теб!Но както казах всичко е въпрос на избор,всеки може да си избира стратегия,ти искаш да си горе в топа по ресурсни и го правиш...аз искам да съм в топа по бойни и го правя,нито едното не е лесно,но много хора така говорят,че копането е лесно,че бойните акаунти са лесни,ми то всичко било много лесно!Еврика !!!Струва ми се че на посредствените играчи които нищо не постигат пишат по форумите кое било лесно и кое било трудно хахахаRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 5 2009, 17:04) Ясно, че някои работи не са ти ясни, ама що път говориш на изуст. Направи ти 200-300к ресурсни за няма и месец и да те видя дали ще имаш 200к бойни, или ще креташ с 10-20к максимум, и то в най-добрия случай (по цял ден се скъсваш от летене, да чукнеш 5те танкера/реца на съседа).
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Контакти:
Благодаря ти човече за подкрепата!Fikata написа:Цитат(Fikata @ May 5 2009, 17:07) аз па мога да ви кажа , че мортал е мн добър играч и незнам какво не ви харесва той , това че ви е ят че нямате толкова бойни си е лично ваш проблем аз подкрепям мортал и все такива хубави битка да поства !!! давай Мортале !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()