mortaL vs KevsSs

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

playboy_usa написа:Цитат(playboy_usa @ May 5 2009, 16:08) Аз да попитам има ли награди за първите в класацията?
Купи за първите 3 места в крайната класация - общата :) и купа за 1вото при съюзите доколкото знам :)
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Потребителски аватар
tuz
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 04, 2009 7:13 pm
Контакти:

Мнение от tuz »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 5 2009, 13:18) Има... ако могат да се нарекат награди :)
хахахаха на по чаша кафе хахха :p140: стига толкова :lol:

Е трябва и с малко да се задоволяваме :a055:

[color=#FF0000]Когато фактите говорят и боговете си мълчат.[/color]
[color=#000000]
САМОКОВ[/color]
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

хора не играите за награди а за кеф :) :a055:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Купите по принцип във всяко нещо,дали е онлайн игра или футболен турнир или каквото и да е друго са само символични!Големината и формата нямат значение,това което наистина има значение да получиш удоволетворение,от това което си направил!Тъй че няма значение купата дали е картонена или златна!Пък и както Крашхед казва най-важното е да ти доставя удоволствие,това което правиш пък и ако ще на стотно място да си :p140:
Последна промяна от m0rtaL на вт май 05, 2009 3:11 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
pe7o
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от pe7o »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 5 2009, 13:12) Прав си,но има една подробност ако пратя рецки и после атаката за да събера реца,може някой да ме изпревари,което няма да ми е по вкуса :a055:
Прав си не е лесно да се събере рециклажа :) и затова се иска ... даже не знам кви умения тряа да има човек за това изкуство :P
Току ще си изпроси банан за доста дълго време.
EvilForce
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

petar petrov написа:Цитат(petar petrov @ May 5 2009, 14:27) Прав си не е лесно да се събере рециклажа :) и затова се иска ... даже не знам кви умения тряа да има човек за това изкуство :P
Не те разбирам като атаката ми лети за 40 мин примерно а рециклаторите за 1:40 мин как да го събера като винаги ми го взимат?И не ми говори че трябва да ги пратя предварително,защото аз търся и както видя флота литвам,нямам време за такива организации на реца!Никой не е казал че е трудно да вземеш рециклажа,въпрос на време е!Но ако играех така сега да съм с 20к wp а не с 70к,капиш?
Потребителски аватар
Nitron
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 27, 2009 9:31 pm
Контакти:

Мнение от Nitron »

petar petrov написа:Цитат(petar petrov @ May 5 2009, 17:27) Прав си не е лесно да се събере рециклажа :) и затова се иска ... даже не знам кви умения тряа да има човек за това изкуство :P
Какво разбираш от духова музикa ти? :P
Sugnatur нихт арбайтет!

[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 5 2009, 15:31) Не те разбирам като атаката ми лети за 40 мин примерно а рециклаторите за 1:40 мин как да го събера като винаги ми го взимат?И не ми говори че трябва да ги пратя предварително,защото аз търся и както видя флота литвам,нямам време за такива организации на реца!Никой не е казал че е трудно да вземеш рециклажа,въпрос на време е!Но ако играех така сега да съм с 20к wp а не с 70к,капиш?
Брат не искам да ти давам съвети ама поогледай около жертвата и помоли някой с рецки да ти дигне реца,колкото дигне толкоз по-добре е от нищо.

П.П. А ако искаш да се регна конфа и само на скорости да играя да ти обирам рецовете(и ще съм в топа за една седмица) :lol:
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

MaTaDoR написа:Цитат(MaTaDoR @ May 5 2009, 15:17) Брат не искам да ти давам съвети ама поогледай около жертвата и помоли някой с рецки да ти дигне реца,колкото дигне толкоз по-добре е от нищо.

П.П. А ако искаш да се регна конфа и само на скорости да играя да ти обирам рецовете(и ще съм в топа за една седмица) :lol:
Правилата чел ли си ги?Транспорт само в съюза!!!
Потребителски аватар
viktoria_
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 14, 2008 5:26 pm
Контакти:

Мнение от viktoria_ »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ May 5 2009, 09:29) http://gurunen.hit.bg/m0rtaL_vs_KevsSs.html разбира се рециклажа не съм го взел,тъй че не питайте къде е :P
уууууууууууууууу смешници биите ламерите дет незнаит що е то сеив и се мислите за валики
защо не минеш 50к точки да те видеме що за стока си а стоиш долу а :oh_kotiooo:
:oh_kotiooo:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”