Битка срещу защита.

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

playboy_usa написа:Цитат(playboy_usa @ May 5 2009, 15:40) еми какво тогава пишеш след като съм прав....
Е как пък реши, че си прав? Изобщо разбираш ли какво пиша? :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 5 2009, 12:41) Е как пък реши, че си прав? Изобщо разбираш ли какво пиша? :)
Защо спориш с радиоточки Рояле?Няма да те разбере!
playboy_usa
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 04, 2005 3:48 pm
Контакти:

Мнение от playboy_usa »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ May 5 2009, 15:41) Е как пък реши, че си прав? Изобщо разбираш ли какво пиша? :)
E как може да говориш че се свиква с това?Ти наред ли си?Хората го казват че има пристрастяване ...
След време като обмислиш какво си правил на този комп..(.е освен ако не ти е работа това.....)Ще разбереш за изгубените ползи....
Лек ден не смятам да се задълбочавам в нещо което е така както казвам.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

playboy_usa написа:Цитат(playboy_usa @ May 5 2009, 15:46) E как може да говориш че се свиква с това?Ти наред ли си?Хората го казват че има пристрастяване ...
След време като обмислиш какво си правил на този комп..(.е освен ако не ти е работа това.....)Ще разбереш за изгубените ползи....
Лек ден не смятам да се задълбочавам в нещо което е така както казвам.
Аз ясно осъзнавам какво правя на тоя комп. Това, че играя БФ не значи, че правя само това. И не, не ми е работа. Хоби ми е. Казвам, че по вашата логика, всяко едно хоби е пристрастяване и е вредно, бла бла бла бла бла... Да, няма нужда повече да спориш.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
playboy_usa
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 04, 2005 3:48 pm
Контакти:

Мнение от playboy_usa »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ May 5 2009, 15:49) Аз ясно осъзнавам какво правя на тоя комп. Това, че играя БФ не значи, че правя само това. И не, не ми е работа. Хоби ми е. Казвам, че по вашата логика, всяко едно хоби е пристрастяване и е вредно, бла бла бла бла бла... Да, няма нужда повече да спориш.
Ако е в разумни граници не е вредно!!!
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Знаете ли какво,всеки човек има право да живее както му е добре,а за това кой е пристрастен или не няма значение,за едни дадено нещо е пристрастяване,за други не!Тъй че нека приключим с тия спорове сега,защото няма да излезем на глава!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”