Битка срещу защита.

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
daniellisimus
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 23, 2005 10:43 am
Контакти:

Мнение от daniellisimus »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ May 4 2009, 22:44) Само не разбирам, толкова ли е унизително за вас, човек да е онлайн по 18-20 часа?
Да!?Трябва да нямаш никакви приятели или да си толкова тъп,че да си се лишил от околния свят за една игра с корабчета,които са написан код във виртуалното пространство и да отделяш за нея по 20 часа за нея от 24-часово денонощие.Да не говорим,че тва е против съществуването на един човек - нарушава се нормалното спане,хранене и "рециклиране" на храната :/ Седиш си пред компа правиш си некви корабчета,псуваш другите no life-ри зад техните ПС-та по интернета.А има толкова по-хубави неща да правиш за това време.Не знам - за мен това е тъпо,само губене на времето.Аз само си запълвам времето,когато ми е скучно.Не знам...
Славни български думи:
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук
Потребителски аватар
Dart_Maul
Редник (Private)
Регистриран: чет окт 02, 2008 6:40 am
Контакти:

Мнение от Dart_Maul »

daniellisimus написа:QUOTE (daniellisimus @ May 4 2009, 23:20) Да!?Трябва да нямаш никакви приятели или да си толкова тъп,че да си се лишил от околния свят за една игра с корабчета,които са написан код във виртуалното пространство и да отделяш за нея по 20 часа за нея от 24-часово денонощие.Да не говорим,че тва е против съществуването на един човек - нарушава се нормалното спане,хранене и "рециклиране" на храната :/ Седиш си пред компа правиш си некви корабчета,псуваш другите no life-ри зад техните ПС-та по интернета.А има толкова по-хубави неща да правиш за това време.Не знам - за мен това е тъпо,само губене на времето.Аз само си запълвам времето,когато ми е скучно.Не знам...
Всеки сам избира по колко часа да играе!

П.С
Прав си че има много други неща и особено като се има предвид че идва и лято :a055:
[url=http://www.signaturebar.com/][/url]

[color=#FF0000]Can't Tell Me Nothing[/color]
[color=#FF0000][url=http://www.youtube.com/watch?v=_KsLsWMlu_g]Dirty Money & B.I.G -Angels[/url][/color]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[b]В ПЕНСИЯ![/b]
Потребителски аватар
Nitron
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 27, 2009 9:31 pm
Контакти:

Мнение от Nitron »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 4 2009, 22:44) Само не разбирам, толкова ли е унизително за вас, човек да е онлайн по 18-20 часа?
Лошо говори за теб, ако го смяташ за нормално ;) , но вие си знаете. Зoмбирайте на воля :D
Sugnatur нихт арбайтет!

[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
Fen_na_Barca
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
Контакти:

Мнение от Fen_na_Barca »

Nitron написа:QUOTE (Nitron @ May 5 2009, 00:12) Лошо говори за теб, ако го смяташ за нормално ;) , но вие си знаете. Зoмбирайте на воля :D
Бил съм и по 3-4 дни онлайн още навремето като нямаше ограничение , бил съм и по ъъъ тоест с месеци не съм играл. Разликата е никаква. Тоест зависи от какъв ъгъл ще погледнеш. Кеф ти е да играеш - ИГРАЕШ. Кеф ти е да правиш нещо друго - ПРАВИШ ГО. За мен разлика няма. Даже е по-безопосна играта ;)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Защо ли форумът на онлайн игра не е толкова подходящо място за обсъждане на подобни въпроси...

Вадете калкулаторите и утре сутринта искам точен отчет - кой по колко (точност до секундата, не е необходимо повече) време прекарва в играта, какво върши в нея и да изброи (напълно задължително) колко клика с мишката е извършил през това време. Няма тая, няма оная, няма "мързи ме", искам да чета отчета със сутрешното си кафе.
Последна промяна от LoaD на вт май 05, 2009 12:19 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Nitron написа:Цитат(Nitron @ May 4 2009, 19:18) Само къде не спиш и си онлайн по 18-20 часа. Представяш ли си ако имаше и мозък къде щеше да стигнеш :bravo:
Сладур :bravo: жесток си не можеш да пишеш правилно а за мозък говориш! :a023: научил си тази дума "мозък" хехе следващата стъпка е да разбереш какво означава!
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ May 5 2009, 02:14) Защо ли форумът на онлайн игра не е толкова подходящо място за обсъждане на подобни въпроси...

Вадете калкулаторите и утре сутринта искам точен отчет - кой по колко (точност до секундата, не е необходимо повече) време прекарва в играта, какво върши в нея и да изброи (напълно задължително) колко клика с мишката е извършил през това време. Няма тая, няма оная, няма "мързи ме", искам да чета отчета със сутрешното си кафе.
викторе а може ли да споменат кой е хванал тендовагенит кой артрит,ревматизъм и разни други работи?току виж и болнични си изкарали за тази си дейност :P
Последна промяна от letalenizhod на вт май 05, 2009 1:34 am, променено общо 1 път.
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

daniellisimus написа:Цитат(daniellisimus @ May 4 2009, 23:20) Да!?Трябва да нямаш никакви приятели или да си толкова тъп,че да си се лишил от околния свят за една игра с корабчета,които са написан код във виртуалното пространство и да отделяш за нея по 20 часа за нея от 24-часово денонощие.Да не говорим,че тва е против съществуването на един човек - нарушава се нормалното спане,хранене и "рециклиране" на храната :/ Седиш си пред компа правиш си некви корабчета,псуваш другите no life-ри зад техните ПС-та по интернета.А има толкова по-хубави неща да правиш за това време.Не знам - за мен това е тъпо,само губене на времето.Аз само си запълвам времето,когато ми е скучно.Не знам...
Преди един рунд се `запознай` в играта с един канадец. Каза, че е на около 47-8, играел онлайн игри от над 10 години... седеше повече от мен в играта, а на мен 2-3 дни от седмицата 17-18 часа не ми мърдаха. Интересен ми беше и го подитах, човек на възраст е - няма ли си други занимания, семейство? Отговорът му беше "Ами, в момента нямам други занимание, а и нали за това живеем, да се забавляваме, за всеки е различно как поглежда върху забавлението. Рунда ще свърши, ще дойде лято, ще се ходи по планини, море. Добре е когато можеш да съчетаваш нещата, а не да се влияеш от това, че може би според другите е неправилно". Разбира се, цитирам по спомен и на Български. Помислих върху думите му, и се оказва много прав.
Реално има хора, които във всяко едно начинание искат да са първи. Идното тримасичие примерно искат да играят булфлийт, стоят 3 месеца нон-стоп вътре. А следващото такова, да спечелят някое спортно съзтезание. Някоя уличищна олимпиада. Или просто някой друг лев. Залягат върху това с цялото си свободно време. Важното е да ти харесва, да не го правиш на сила.
Естествено, не ви казвам, че трябва да правите така. Въпрос на психика е, и как човек възприема нещата пред него.
А, и по между другото 03:47 АМ е.
Последна промяна от RoYaL на вт май 05, 2009 2:19 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
shushi
Редник (Private)
Регистриран: чет май 29, 2008 6:16 pm
Контакти:

Мнение от shushi »

playboy_usa написа:Цитат(playboy_usa @ May 4 2009, 00:23) Битка 1
Битка 2
Велики боецо спри с тея протекции ...ти едната не е свършила друга пускаш :lol:
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
[url=http://bulfleet.com]bulfleet.com[/url]

R.I.P. M. J.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

ии така не отговорихте какво толкова има лошо да праиш до 19 часа онлине аз секи ден правя между 15 и 19 какво лошо има ?! :dizzy: :p140:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”