Добър ден

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
ankor
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 20, 2008 8:58 am
Контакти:

Мнение от ankor »

Може би нямаше да качвам тези битки,но понеже са в рамките на два часа сигурно ще ви е интересно.
И такааа...Колонизирах през нощта.За да не плаша основната жертва поддържах с 4000 под неговите точки.Сутринта започнах да строя необходимите сгради за да си пазарувам от колонията.Около обед вече можех да си нахвърля някакъв план.В 14 часа щях да съм готов със сградите и изпратих кръстовете с които разполагах да се стационират.Тук късмета започна леееко да ми изневерява.Кръстовете пристигнаха обаче жертвата влезе.Пуснах рецовете да рециклират от основната и за да не си губя времето литнах по едно съседче.Получи се това.Слаба работа.

БЕКЪП

Оставаха 4 минути докато ми се върне флотата и 30 минути докато дойдат рецовете.И какво да видя,жертвата взе да се успива.Напазарувах набързо кръстове,флотата се върна и аз полетях.Получи се по добра битка.

БЕКЪП

Комшиите видяха рециклажа и се заприказвахме.От приказка на приказка Алдебаран ми даде информация за една флота която не е мърдала от планетата дълго време.Хубаво ама бях изкупил всички кръстове от борсата.Но късмета ми този път сработи.Появиха се малко кръстове.Малко,ама достатъчно.Купих ги и отново летях.Ето и резултата.

БЕКЪП

Вече бях доволен.Доволен,но не достатъчно.Част от флотата на основната жертва ми се губеше. Не можех да оставя работата наполовина свършена.Ние сме професионалисти.Намерих я.

БЕКЪП

Ами това е. :crazy_pilot:
Потребителски аватар
Boru
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 08, 2008 9:07 am
Контакти:

Мнение от Boru »

ти направо си изтрепал рибата там е :dizzy:

и аз се чудя защо на BSC_Nasko му я няма флотата след като виждам че не е влизал повече от 24 часа :)

нищо поне каса е станал :a013:

П.С. да са похвалиш пак така стабилно в най-скоро време :a055:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=435647][/url]
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

Браво, Браво, Арна работа си свършил :bravo:
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

убава битка аде сега ела на борсата ии купи малко корабчета ^^ днес да ги продам останалите :D вече 1300 са шитнати
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
Dart_Maul
Редник (Private)
Регистриран: чет окт 02, 2008 6:40 am
Контакти:

Мнение от Dart_Maul »

AnKoR написа:QUOTE (AnKoR @ May 4 2009, 11:01) Може би нямаше да качвам тези битки,но понеже са в рамките на два часа сигурно ще ви е интересно.
И такааа...Колонизирах през нощта.За да не плаша основната жертва поддържах с 4000 под неговите точки.Сутринта започнах да строя необходимите сгради за да си пазарувам от колонията.Около обед вече можех да си нахвърля някакъв план.В 14 часа щях да съм готов със сградите и изпратих кръстовете с които разполагах да се стационират.Тук късмета започна леееко да ми изневерява.Кръстовете пристигнаха обаче жертвата влезе.Пуснах рецовете да рециклират от основната и за да не си губя времето литнах по едно съседче.Получи се това.Слаба работа.

БЕКЪП

Оставаха 4 минути докато ми се върне флотата и 30 минути докато дойдат рецовете.И какво да видя,жертвата взе да се успива.Напазарувах набързо кръстове,флотата се върна и аз полетях.Получи се по добра битка.

БЕКЪП

Комшиите видяха рециклажа и се заприказвахме.От приказка на приказка Алдебаран ми даде информация за една флота която не е мърдала от планетата дълго време.Хубаво ама бях изкупил всички кръстове от борсата.Но късмета ми този път сработи.Появиха се малко кръстове.Малко,ама достатъчно.Купих ги и отново летях.Ето и резултата.

БЕКЪП

Вече бях доволен.Доволен,но не достатъчно.Част от флотата на основната жертва ми се губеше. Не можех да оставя работата наполовина свършена.Ние сме професионалисти.Намерих я.

БЕКЪП

Ами това е. :crazy_pilot:
Браво страхотни битки си направил!Давай за напред в същия дух.

П.С Зачудх се аз кой е тоя ArhangeL а то кой бил :dizzy:
[url=http://www.signaturebar.com/][/url]

[color=#FF0000]Can't Tell Me Nothing[/color]
[color=#FF0000][url=http://www.youtube.com/watch?v=_KsLsWMlu_g]Dirty Money & B.I.G -Angels[/url][/color]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[b]В ПЕНСИЯ![/b]
Потребителски аватар
pe7o
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от pe7o »

Dart Maul написа:Цитат(Dart Maul @ May 4 2009, 21:58) Браво страхотни битки си направил!Давай за напред в същия дух.

П.С Зачудх се аз кой е тоя ArhangeL а то кой бил :dizzy:
Вече номера с малкото точки нема да мине знаят те :(
Току ще си изпроси банан за доста дълго време.
EvilForce
BSC_Nasko
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 10, 2009 10:50 am
Контакти:

Мнение от BSC_Nasko »

Брате мн. хубави битки ... :) .Найстина ми направи услуга като ме наби,защото аз напр. си умирах за сън,а честно казано започна да ми писва ... пак ти казвам евала за битките ... а за тва дето съм станал каса - със здраве си го използвате ресурса ;) нито ми се трие акк нито ми се махат сгради,тъй че ...
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

Boru написа:Цитат(Boru @ May 4 2009, 08:21) ти направо си изтрепал рибата там е :dizzy:

и аз се чудя защо на BSC_Nasko му я няма флотата след като виждам че не е влизал повече от 24 часа :)

нищо поне каса е станал :a013:

П.С. да са похвалиш пак така стабилно в най-скоро време :a055:
бору тихо моляте ако насо е станал каса ти незнам кфа каса треа си играл съм с него тихо моляте задръж си коментара за тебе :galletos: :p033:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
Nitron
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 27, 2009 9:31 pm
Контакти:

Мнение от Nitron »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ May 6 2009, 11:17) бору тихо моляте ако насо е станал каса ти незнам кфа каса треа си играл съм с него тихо моляте задръж си коментара за тебе :galletos: :p033:
На даскалката ти по български й пиша двойка :lol:
Sugnatur нихт арбайтет!

[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
BSC_Nasko
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 10, 2009 10:50 am
Контакти:

Мнение от BSC_Nasko »

Всъщност аз съм си каса в момента .... защото не играя :dizzy: .Като играя сериозно,обаче,не съм каса ;) .Ако на някой му е проблем,че съм каса сега да ми пише 1 ЛС и веднага трия акк и се свършва :) ... ама аз мисля,че малко или мн. аз правя услуга на "баш играчите" ;) .
Последна промяна от BSC_Nasko на пет май 08, 2009 7:17 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”