И такааа...Колонизирах през нощта.За да не плаша основната жертва поддържах с 4000 под неговите точки.Сутринта започнах да строя необходимите сгради за да си пазарувам от колонията.Около обед вече можех да си нахвърля някакъв план.В 14 часа щях да съм готов със сградите и изпратих кръстовете с които разполагах да се стационират.Тук късмета започна леееко да ми изневерява.Кръстовете пристигнаха обаче жертвата влезе.Пуснах рецовете да рециклират от основната и за да не си губя времето литнах по едно съседче.Получи се това.Слаба работа.
БЕКЪП
Оставаха 4 минути докато ми се върне флотата и 30 минути докато дойдат рецовете.И какво да видя,жертвата взе да се успива.Напазарувах набързо кръстове,флотата се върна и аз полетях.Получи се по добра битка.
БЕКЪП
Комшиите видяха рециклажа и се заприказвахме.От приказка на приказка Алдебаран ми даде информация за една флота която не е мърдала от планетата дълго време.Хубаво ама бях изкупил всички кръстове от борсата.Но късмета ми този път сработи.Появиха се малко кръстове.Малко,ама достатъчно.Купих ги и отново летях.Ето и резултата.
БЕКЪП
Вече бях доволен.Доволен,но не достатъчно.Част от флотата на основната жертва ми се губеше. Не можех да оставя работата наполовина свършена.Ние сме професионалисти.Намерих я.
БЕКЪП
Ами това е.