шпионирах го случайно този пич и гледам си е оставил флотата събрах малко газ и го атакувах , но му изпрати смс и аз си казах толкоз газ похарчих за нищо и си викам чек па квото стане и това се получи след 41 минути чакане реца ще бъде прибран частично
Fikata написа:Цитат(Fikata @ May 4 2009, 01:35) шпионирах го случайно този пич и гледам си е оставил флотата събрах малко газ и го атакувах , но му изпрати смс и аз си казах толкоз газ похарчих за нищо и си викам чек па квото стане и това се получи след 41 минути чакане реца ще бъде прибран частично
LoaD написа:Цитат(LoaD @ May 4 2009, 04:26) m0rtal, има един бутон Редактиране на всеки пост. Не това тук му се вика флууд и в почти всички случаи е излишно .
тоя не6то ма ядоса и скоро 6те буде тои занулен ако си мисли 4е е успял да ме уплаши много се е обуркал за6тото не знае явно с кои се е заял но много скоро 6те му обесня
и между другого никога ве4е няма да играя конфедерат 6тото определно не ми вьрви с тая раса
Последна промяна от Death_King на чет май 07, 2009 8:28 pm, променено общо 1 път.