история с незнаен край
- detencetooo3
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 12, 2009 4:50 pm
- Контакти:
ей,да ми остайте съблезъбчо намира,че ще ви изям с дрехите...
Иначе много си ми е добро момчето-който може-пише-който не може-мрънка...и сипе обиди...аре по-спокойно,а?
Иначе много си ми е добро момчето-който може-пише-който не може-мрънка...и сипе обиди...аре по-спокойно,а?
Последна промяна от detencetooo3 на чет апр 30, 2009 3:28 pm, променено общо 1 път.
[size=85][/size][b]Снежни целувки във мрака
бавно изчезват в нощта…
Снежни усмивки,снежни милувки…
Снежни тайни топят се в града…[/b]
бавно изчезват в нощта…
Снежни усмивки,снежни милувки…
Снежни тайни топят се в града…[/b]
- Porter
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
- Контакти:
Много велики произведения са точно изказ на лична драма!slunceto написа:това е място за лично творчество, а не за лични драми
Един пример за поздрав
Със сигурност обаче тази драмичка няма да пожъне никакъв успех....Porter написа:QUOTE (Porter @ Apr 30 2009, 17:33) Много велики произведения са точно изказ на лична драма!
Един пример за поздрав
пс. мерси за поздрава
Последна промяна от slunceto на чет апр 30, 2009 6:21 pm, променено общо 1 път.
- detencetooo3
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 12, 2009 4:50 pm
- Контакти:
И мина доста време от последния път когато си писахме! Решено беше срещата бе в София пред нейния апартамент. Денят беше ветровит и дъждовен. Отидох до гарата за влака Столипиново-София, струваше си за това което отивам си мислех аз. Идва влака и се качвам. В същия момент получих смс от нея "Идваш ли?" и аз - "Да идвам" oтговорих нетърпеливо аз. Времето стана слънчево, но мокро.
След като пристигнах в София следвах инструкцийте й които ми беше дала отидох на мястото където ме чакаше една жена. Това е тя казах си аз, и забързах крачката, но все повече като се приближавах се чудех това ли е тя? Жена на средна възраст облечена тъмно с очила. В същия момент ме удариха здраво в тила и загубих съзнание.
Като се събудих бях с качулка на главата сигурно в някой черен микробус? Ами сега ????
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ СКОРО
След като пристигнах в София следвах инструкцийте й които ми беше дала отидох на мястото където ме чакаше една жена. Това е тя казах си аз, и забързах крачката, но все повече като се приближавах се чудех това ли е тя? Жена на средна възраст облечена тъмно с очила. В същия момент ме удариха здраво в тила и загубих съзнание.
Като се събудих бях с качулка на главата сигурно в някой черен микробус? Ами сега ????
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ СКОРО
Последна промяна от slunceto на чет апр 30, 2009 9:52 pm, променено общо 1 път.
- Sabret00th
- Майор (Major)
- Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
- Контакти:
Чакам с нетърпение ! 
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Само защото ти искаш ще напиша набързо още 10тина реда !Sabret00th написа:QUOTE (Sabret00th @ Apr 30 2009, 21:56) Чакам с нетърпение !![]()
Чувах гласове, но те не говореха български, беше друг неизвестен език за мен който не го бях чувал. Като се замисля освен български и специфичния диалект на Столипиново друго не бях чувал. Ръцете ми бяха завързани, краката също. Почнах да се движа и да се опитвам тихо да се освободя от оковите, но без успех, почнах да се притеснявам, когато внезапно спряхме. Усетиак вратата на микробуса се отваря плавно и бързо, издрънча като софийските маршрутки и усетих някой да ме бута силно навън. Търкулнах се и ми махнаха качулката от главата. Сигурно бяхме спряли за почивка си помислих аз, когато чух мъжки глас, който най-накрая говореше на български. Почивка каза той, с дрезгавия си глас, изглеждаше особено беше сигурно на 50 години с напукано лице. Развърза ми краката и ми каза че имам 5 минути. Това беше моят шанс казах си аз трябва да бягам, но като се огледах имаше само ниви с царевица и на около 500 метра гора, а мъжете изглеждаха толкова силни физически които бяха около 3-4. Трябва да бягам казах си аз, или можеше да свърша на заточение в Сибир или като някое жигуло в някой долнопробен град. И почнах да бягам колкото сила имам към гората която изглеждаше все по далеч и по-далеч, няма да успея си казах аз когато и другите мъже почнаха да бягат.
ТОВА Е ЗА СЕГА !
Последна промяна от slunceto на пет май 01, 2009 1:14 am, променено общо 1 път.
Не може ;( Мои са авторските права !IcE_cLaW написа:QUOTE (IcE_cLaW @ Apr 30 2009, 23:03) ей стана ми интересно може ли да драсна продължение???
П.с. Щом ти е интересно ще драсна аз продължението че нещо ми се прииска да го завърша
Последна промяна от slunceto на чет апр 30, 2009 9:11 pm, променено общо 1 път.