За корабната борса..част 3

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

FEAROTH написа:QUOTE (FEAROTH @ Apr 29 2009, 19:49) Чета, чета и мисля, че има резон и цената да е от значение за офертата, а не само чисто хронологичното й пускане било то платено или не ;) Дори сред "Вип" офертите съм виждал тези с надценка да стоят над тия с базова цена, вероятно защото са пуснати по - късно. Ще е добре да се нареждат и автоматично по цена, по - евтините по - отгоре :)

пп. И да може пак всички да купуват танкери :) :) :)
тиии докато не почнеш да играеш пак, не трябва да се обаждаш :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

VaCaTa написа:QUOTE (VaCaTa @ Apr 29 2009, 18:36) Тренирате си пръстите. Вече е предлагано достатъчно пъти и резултатът е видим. Мисля, че това мнение:

доста добре ви обяснява защо. Наблегнете на червеничкото.

Добре,съгласен съм ВИП-а е с предимство и какво като използваме нанокредитите за ВИП?Броят на офертите е на една страница и се виждат около 100 оферти...ако хипотетично всички са ВИП и някой друг също ВИП търговец иска да сложи оферта тя няма да му се вижда защото няма място.Тук не е въпроса дали си си платил или не,а да се направи повече място за оферти!
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

POLISMAN написа:QUOTE (POLISMAN @ Apr 29 2009, 20:09) Добре,съгласен съм ВИП-а е с предимство и какво като използваме нанокредитите за ВИП?Броят на офертите е на една страница и се виждат около 100 оферти...ако хипотетично всички са ВИП и някой друг също ВИП търговец иска да сложи оферта тя няма да му се вижда защото няма място.Тук не е въпроса дали си си платил или не,а да се направи повече място за оферти!
мисля , че си даде отговор сам. :) Когато станат толкова много ВИП офертите, че да не се побират на 1 страница, тогава и ще въведат страницирането :) при това не трябва да е единствен случай :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

VaCaTa написа:QUOTE (VaCaTa @ Apr 29 2009, 20:32) мисля , че си даде отговор сам. :) Когато станат толкова много ВИП офертите, че да не се побират на 1 страница, тогава и ще въведат страницирането :) при това не трябва да е единствен случай :)
Ами по тази логика да направят търговията да е само за ВИП клиенти!Така който иска да търгува ще не ще ще си плаща!
За мен това е несериозно,в момента с Вип-а няма проблем,проблема е че другите оферти не се виждат!
Потребителски аватар
danivass
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 22, 2008 7:03 pm

Мнение от danivass »

А аз ще си изям ушите 3 оферти от 2009-04-28 22:13:50 горе-долу за кръстове с 1% надценка си стоят и чакат а като гледам тези на ангела който е вип, купува от рояла слага 10-15% надценка си изчезват и изчезват въобще :bravo: че изобщо на някой му дреме на каква цена купува вместо да си цъка най-горното че му е по-лесно

п.п.[27.2.2009 г. 13:20:14] َﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢَFiReHeaRtَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢَ каза: koq rasa?
[27.2.2009 г. 13:20:16] RoYaL каза: конф
Та кой ме нави да се регна конф май убиваш конкуренцията, ноксче, хм?
Последна промяна от danivass на ср апр 29, 2009 7:11 pm, променено общо 1 път.
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

danivass написа:Цитат(danivass @ Apr 29 2009, 20:57) А аз ще си изям ушите 3 оферти от 2009-04-28 22:13:50 горе-долу за кръстове с 1% надценка си стоят и чакат а като гледам тези на ангела който е вип, купува от рояла слага 10-15% надценка си изчезват и изчезват въобще :bravo: че изобщо на някой му дреме на каква цена купува вместо да си цъка най-горното че му е по-лесно
Просто не можеш да водиш фирмена политика. Откажи се от борсата, гадна конфа :D
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Стига сте се надприказвали. Скоро ще има корекции в тази част.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”