ЕДНА ТЕМА ЗА ПОДРАСТВАЩИТЕ

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
PycHakaa
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 03, 2008 8:36 pm
Контакти:

Мнение от PycHakaa »

aре стига с това "кан" бе... някак си ми звучи странно.. колко години уча "хан хан хан" и ся ми истърсвате "кан" :dizzy:

заебете как е модерно

пп: или може да разясните.. ? само нема пращайте в уикипедия.. пишете тука че ми стана интересно :a013:
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

в летописите се среща повече Кан отколкото Хан затова е така но както казах има и езикова бариера
обичам женичките обичам ги всичкитее
IcE_cLaW
Редник (Private)
Регистриран: чет юли 03, 2008 1:09 pm
Контакти:

Мнение от IcE_cLaW »

начи хан.... не е правилно и аз си мислех че кан е тъпо обаче ми разясниха, че всъщност се казва кан титлата кан е равносилна на император и нашите владетели са се наричали канове а не ханове
[url=http://bulfleet.com/?recruit=429118][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

В интерес на истината, няма оцелял да разкаже как е било точно. Докато не ти забранят от... съотвената институция, отговаряща за това, да използваш "ХАН" или "КАН", нито едното не е грешно. Това не е най-важното от историята ни... :>
Последна промяна от LoaD на ср апр 29, 2009 3:42 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

незнаех че има толкова образовани хора но федерация изпъква с знания :P браво ман евала няма нищо по хубаво да знаеш историята на тфоя народ а не като роуал който знае само да спами .. нема кфо да кажа повече евала федерация :P
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Apr 29 2009, 15:31) в летописите се среща повече Кан отколкото Хан затова е така но както казах има и езикова бариера
Титлата е khan, на различни езици се произнася различно. Ние сме девета дупка на кавала, от нас нищо не зависи, можем да го кажем как си искаме, все ще е правилно.

Крашд, мерси за комплимента. Туй спама ми е втора природа. Но няма как да не отбележа присъствието на изкуствени интелектуалци във форума :) Смятай, до къде опряхте да се самоизтъквате точно тук.
И все пак - Вива ла Фидел ... опа, революсион ... тъй де, Тодор Живков.

Федерация, ти предполагам си изчел всичко летописи де що има, че така говориш.

P.S.: Докато уикипедия е свободно-редактируема онлайн енциклопедия ще срещате подобни извънземни владетели, няма как. Интересен е факта, при търсене на титлата khan в гуугъл, първия резултат от английската уикипедия, а прекалено тясно свързан с България :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Khan_(title)
Последна промяна от RoYaL на ср апр 29, 2009 6:11 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Empire
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет авг 03, 2006 12:11 pm
Контакти:

Мнение от Empire »

Според мен EMPIRE управляваше съюза "ЗЕМЛЯНИТЕ" най-добре. Те никога не са имали друг лидер,но той ги управляваше просто невероятно.Събра много народ и беше много яко копеле с огромна флота ( тука лъжа много долно ) и дразнеше опонентите си до полудяване с долни и мизерни атаки.
Да се слави името,спомена за него ще е винаги жив ! :D :D :D
[url=http://bulgaria.forumotion.com][/url]
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Apr 29 2009, 07:01) Титлата е khan, на различни езици се произнася различно. Ние сме девета дупка на кавала, от нас нищо не зависи, можем да го кажем как си искаме, все ще е правилно.

Крашд, мерси за комплимента. Туй спама ми е втора природа. Но няма как да не отбележа присъствието на изкуствени интелектуалци във форума :) Смятай, до къде опряхте да се самоизтъквате точно тук.
И все пак - Вива ла Фидел ... опа, революсион ... тъй де, Тодор Живков.

Федерация, ти предполагам си изчел всичко летописи де що има, че така говориш.

P.S.: Докато уикипедия е свободно-редактируема онлайн енциклопедия ще срещате подобни извънземни владетели, няма как. Интересен е факта, при търсене на титлата khan в гуугъл, първия резултат от английската уикипедия, а прекалено тясно свързан с България :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Khan_(title)
ти ако беше чел мойте коментари нямаше да пишеш тези глупости
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Apr 29 2009, 21:34) ти ако беше чел мойте коментари нямаше да пишеш тези глупости
Бъркаш се. Чел съм твоите ГЛУПОСТИ и за това пиша тези КОМЕНТАРИ.

btw. научи малко от малко правописа.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от federaciq »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Apr 29 2009, 08:37) Бъркаш се. Чел съм твоите ГЛУПОСТИ и за това пиша тези КОМЕНТАРИ.

btw. научи малко от малко правописа.
чети по-добре
Отговори

Върни се в “Off Topic”