За корабната борса..част 3

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

stan4o, не чукай там, 'де се не пука. Ривъра го е писал вероятно... какво обяснение ти трябва повече :c022:
Последна промяна от LoaD на вт апр 28, 2009 10:46 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

Каквото и да се прави според мен ще го има този проблем , защото вече има хора които са си запазили водещо място на борсата и тези който не са толкова известни в търговската среда имат определен период на застой на кораби в борсата . Моя личен беше около 2 седмици . Пък и тук става на вапрос когато някой кораб се търси страшно много - кръст , почти всички си хапват от баницата , но когато някой кораб се търси рядко - унищожител - ако си с още един играч на това място , цената определя шанса :)
[color=#000000]RageForYou [/color]
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

RageForYou написа:QUOTE (RageForYou @ Apr 29 2009, 00:33) Искам да ти задам един много лесен въпрос , ако ще и тертера да се скъса от копане цял рунд , каде му е офертата , като базовата цена на корабите му са по скъпи от на нокса , и на миоп и конфедерация каде им е далаверата с тея проучвания ?

Ти като си копуваш хляб , кой ще купиш този от 90 ст. ( от нокс ) или този от 1.00 ( всички други раси) . Каквато и надценка да сложи продавача с раса нокс , той винаги си избива целия ресурс вложен в направката на корабите . Тук не става на вапрос за времетраене на борсата , а за търговски нюх и политика !
И аз искам да ти задам един още по лесен въпрос:защо всички не се пускат нокси и не си хапват кифли с мармалад от 50ст?!Факт е че тертети,конфи и миопи изкупуват известно количество кораби на нокса на базова и ги пускат с надценка!Не съм казал да не го правят-всеки играе както си иска ,но въпроса е че в определен момент се получава дефицит на определен вид кораби и хората прежалват ресурс и купуват от по скъпите за да спестят време при положение че има оферти на базова...но те не се виждат поради липса на място на пазара!А както знаеш основния принцип в икономиката е че цената се определя от търсенето и предлагането!:)
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

и аз съм съгласен всички да се виждат.на странички.макар че като помисля особенно деатмача те всички излизат на 1 страница админа като пусне кораби :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
charovna

Мнение от charovna »

maks написа:Цитат(maks @ Apr 29 2009, 01:57) и аз съм съгласен всички да се виждат.на странички.макар че като помисля особенно деатмача те всички излизат на 1 страница админа като пусне кораби :)
Админа като ги пусне става, щото пуска офертите от друго място, не от акаунта на 1:1:1
Потребителски аватар
macumba
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 29, 2006 4:15 pm
Контакти:

Мнение от macumba »

Не виждам проблем в търговията. Ако искаш твоите оферти да се виждат пред другите, направи ги вип! И/или хващайте се със съюза да изрините търговците, които ви пречат! Предимсво се дава на тези, които са съпричастни с играта (тези, които ползват платените екстри). Искаш да ти е кеф? - подкрепи играта и използвай нанокредити!
The Deejay's an Alien
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Предимсво се дава на тези, които са съпричастни с играта (тези, които ползват платените екстри). Искаш да ти е кеф? - подкрепи играта и използвай нанокредити!
[/quote]

Тия ги разправяй на баба ми,ако нанокредитите отиваха по предназначение,тази тема нямаше да я има.
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

maks написа:Цитат(maks @ Apr 28 2009, 22:57) и аз съм съгласен всички да се виждат.на странички.макар че като помисля особенно деатмача те всички излизат на 1 страница админа като пусне кораби :)
лошо лошо ахх макс опасна риба си еии :d само ме караш се смея тука

пп за предложението наистина е смислено да са на страници офертите :)
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Тренирате си пръстите. Вече е предлагано достатъчно пъти и резултатът е видим. Мисля, че това мнение:
macumba написа:QUOTE (macumba @ Apr 29 2009, 11:33) Не виждам проблем в търговията. Ако искаш твоите оферти да се виждат пред другите, направи ги вип! И/или хващайте се със съюза да изрините търговците, които ви пречат! Предимсво се дава на тези, които са съпричастни с играта (тези, които ползват платените екстри). Искаш да ти е кеф? - подкрепи играта и използвай нанокредити!

доста добре ви обяснява защо. Наблегнете на червеничкото.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
FEAROTH
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср авг 17, 2005 8:23 pm
Контакти:

Мнение от FEAROTH »

Чета, чета и мисля, че има резон и цената да е от значение за офертата, а не само чисто хронологичното й пускане било то платено или не ;) Дори сред "Вип" офертите съм виждал тези с надценка да стоят над тия с базова цена, вероятно защото са пуснати по - късно. Ще е добре да се нареждат и автоматично по цена, по - евтините по - отгоре :)

пп. И да може пак всички да купуват танкери :) :) :)

[b]White Pride World Wide[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”