ЕДНА ТЕМА ЗА ПОДРАСТВАЩИТЕ

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
aip_99
Редник (Private)
Регистриран: чет май 29, 2008 7:29 am
Контакти:

Мнение от aip_99 »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Apr 28 2009, 22:29) извинявам се за правописните грешки но бързах и ако не вярваш в моите познания за историята на България съм готов да те опровергая ако те питам кой Хан е Управлявал преди Хан Кубрат ще ми отговориш ли

О не, не ме разбра правилно! Изобщо не оспорвам познанията ти по история. Напротив. Поздравявам те за тях и вече те похвалих. Идеята на поста ми беше друга. За нещо съвсем елементарно. НО ... в същото време безкрайно необходимо. Говорим за история и постиженията на българските владетели. Гордеем се с това какво са направили те (без значение с цената на какво - мирни преговори или кръв) ... Патриоти сме. Но интересно защо нито веднъж не видях думата България да е написана с ГЛАВНА БУКВА .... за имената на владетелите пък изобщо няма да говорим. За това идваше реч. :a013: Останалото оставям без коментар, дано си ме разбрал какво исках да кажа, а и надявам се не само ти .... Да не задълбаваме, че ще стане сложно. ..........
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]

[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Apr 28 2009, 22:29) извинявам се за правописните грешки но бързах и ако не вярваш в моите познания за историята на България съм готов да те опровергая ако те питам кой Хан е Управлявал преди Хан Кубрат ще ми отговориш ли
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1% ... 0%BB%D0%B8

P.S.: Ето и доказателства, че булфлийт датира още от 2ри век...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/b ... -dynas.jpg

Георги I Терте(т)р :X
Последна промяна от RoYaL на вт апр 28, 2009 8:51 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

Добре историците я кажете кой е 1-вият български кан , повтарам 1-вия ! Има го в именник на българските канове :)
[color=#000000]RageForYou [/color]
IcE_cLaW
Редник (Private)
Регистриран: чет юли 03, 2008 1:09 pm
Контакти:

Мнение от IcE_cLaW »

незнам кой е първия имало е и преди Кубрат ама не ги знам ....
[url=http://bulfleet.com/?recruit=429118][/url]
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от RageForYou »

IcE_cLaW написа:QUOTE (IcE_cLaW @ Apr 28 2009, 23:48) незнам кой е първия имало е и преди Кубрат ама не ги знам ....
жокер - наричан е "бич божий" :)
PycHakaa
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 03, 2008 8:36 pm
Контакти:

Мнение от PycHakaa »

RageForYou написа:QUOTE (RageForYou @ Apr 28 2009, 21:50) жокер - наричан е "бич божий" :)
мисля че се сещам.. но не искам да рискувам да се изложа пред целия форум :a013:

пп: за справка ЛС :D
Последна промяна от PycHakaa на вт апр 28, 2009 9:59 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Че Атила има ли го в Именника?
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от RageForYou »

Sabret00th написа:QUOTE (Sabret00th @ Apr 28 2009, 23:55) Че Атила има ли го в Именника?

Да . Веднъж четох именника и в него се посочва името на Атила , като 1-вия български кан. След разпадането на хунският хаганат, пра българите се обособяват като отделна общност , както и аварите . Много е комплексно , защото хунския хаганат стига чак до елисейските полета ако не се лъжа или бъркам точното името , кадето е единственото поражение на Атила , след разпадането на хаганата се образува част от българската диаспора :)
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от RageForYou »

В прочем федерация , браво за тази тема , много е хубаво човек да знае от къде е дошъл и да може да го докаже , и въпроса кой е по добър от иван асен и симеон си е на много високо ниво !
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Като Авитохол би трябвало да фигурира в Именника (то с него почва). Който според легендата живял 300 години :) .
Последна промяна от LoaD на вт апр 28, 2009 10:34 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”