Здравейте!
Играя във Вс 2 и съм нокс и нормално е да търгувам.Предлагал съм винаги корабите на базова цена-надявам се миопи,конфи и тертети да нямат оплаквания относно цената!В последно време забелязвам една тенденция която не че ме дразни,но ме накара да се замисля за корабната борса и за нейното развитие.Същите миопи,конфи и тертети изкупуват от мен или от други нокси кораби на базова и ги препродават с печалба разрешена в правилата!До тук нищо ново-спекулацията винаги ще я има,както тук така и в реалния живот!Става въпрос за следното:Когато отидеш на меню корабна борса и отвориш офертите се виждат около 100 оферти и е само една страница!Забелязах,че мойте оферти на доста кораби на базова не мога да ги видя,а виждам такива с надценка-явно пуснати от въпросните миопи,конфи или тертети.Замислих се .на какъв ли принцип се виждат офертите?!За тези които са ВИП е ясно-те са си платили и е нормално да са първи в списъка,но какво става с другите?!Попитах човек,за който няма тайни в булфлиита и той ми каза,че офертите се пускат по ИД и най старите отиват най отзад и не се виждат!
Въпроса ми е:Няма ли начин да се направи така,че да се виждат всички оферти независимо на каква цена са?!За целта може да се направи менюто на офертите в борсата да е на повече от 1 страница и купувача да може да избира!Когато отидеш на пазар не купуваш доматите от 2,50 при положение че на съседната сергия са по 1,50 нали?!За качеството и дума не може да става-то е едно и също!:)
Благодаря за вниманието!
За корабната борса
Въпросният пък ако не е Рояла, е на
. Той единствен знае повече и от Ривъра по въпроса Булфлийт.
Извинявам се на целия екип на форума, както и на POLISMAN, за несдържането ми
.
Извинявам се на целия екип на форума, както и на POLISMAN, за несдържането ми
Последна промяна от LoaD на вт апр 28, 2009 8:16 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- POLISMAN
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
- Контакти:
LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Apr 28 2009, 22:11) Въпросният пък ако не е Рояла, е на. Той единствен знае повече и от Ривъра по въпроса Булфлийт.
Извинявам се на целия екип на форума, както и на POLISMAN, за несдържането ми.
Няма значение кой е човека,важното е дали е вярно това че офертите се генерират по ИД!За мен това е важно и мисля че трябва да се направи нещо по въпроса.Може би въпроса на темата може да се отнесе по скоро към темата за предложения но за мен е факт че има известна дискриминация относно предлагането на офертите.Все пак нокса на това разчита-по евтини кораби,тертета на по евтини сгради и по добри мини а миопа на по евтини проучвания и по висок% на рециклажа...и така!Ще помоля за разяснение по темата..ако ли не да се премести в съответния раздел!