Доклад от битка

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 3.
Потребителски аватар
blue_soldier
Редник (Private)
Регистриран: ср май 23, 2007 11:29 pm
Контакти:

Мнение от blue_soldier »

Влизам си аз тая сутрин ( бях пусна ЗНС-тата да нападат ) и викам ся ще гледам доклад от битка. Отварям доклада и ми пише

"Проведе се битка, в която сте взели участие.
Стана толкова бързо, че никой не може да каже какво е станало.
Вашата страна: Нападател"

Тц тц тц, ква е тая работа ? Тая битка да не става за секунди ? Това според мен е много гадно ако те победят в първия рунд и да не ти дава доклад..., но едва ли някой ще вземе мнението ми под внимание.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

единственното което има резон да се промени е такста... всеки път като го прочета ме напушва смях :D
Във вселени кадето атаките със сонди са разрешени, ако дава доклад от битка от един рунд, никой няма да се хаби да спайва, ще си пуска сондата на атака ;) хем и процентите ще види на противника
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Така е откакто съществува играта. В интерес на истината, има логика. ;)
Последна промяна от LoaD на вт апр 28, 2009 5:41 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
blue_soldier
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от blue_soldier »

stan4o написа:Цитат(stan4o @ Apr 28 2009, 19:18) единственното което има резон да се промени е такста... всеки път като го прочета ме напушва смях :D
Във вселени кадето атаките със сонди са разрешени, ако дава доклад от битка от един рунд, никой няма да се хаби да спайва, ще си пуска сондата на атака ;) хем и процентите ще види на противника

Да ама аз в случая не съм пратил 5 сонди, ами 5 ЗНС, 50 кръста и 60 мегатона... и тва сичкото е убито в един рунд от играч с ( i )

както и да е, тъй и тъй ще я спират скоро вселената... се ми е тая
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

Прати ли някоя и друга сонда, за да видиш какво има? Снощи се получи ЛС от Администрацията, че имало изненада някаква ... (не мога да го открия, за да го копна) ... може там да е имало нещо интересно, какво като е i ... пусни едно спайче и ще разберем или дай координата :)
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

А освен (i) да е бил и с отворени атаки? Anyway, имаше пуснати "рибки" (ако не си усетил, тоя детмач е най-свирепият откъм ресурси, кораби и точки досега, но си е доста очевидно, бих назовал) да ги трепят хората, да се радват на битки. В смисъл... точно при такъв детмач, доста лекомислено е било просто да пратиш атака по първото (i) (независимо от точките) без да се увериш какво те чака там ;) . Няма бъг в цялата ситуация, мен ако питаш. Просто това не е нормален редовен рунд, за да те учудват подобни ситуации.
Последна промяна от LoaD на вт апр 28, 2009 7:16 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
blue_soldier
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от blue_soldier »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Apr 28 2009, 21:11) А освен (i) да е бил и с отворени атаки? Anyway, имаше пуснати "рибки" (ако не си усетил, тоя детмач е най-свирепият откъм ресурси, кораби и точки досега, но си е доста очевидно, бих назовал) да ги трепят хората, да се радват на битки. В смисъл... точно при такъв детмач, доста лекомислено е било просто да пратиш атака по първото (i) (независимо от точките) без да се увериш какво те чака там ;) . Няма бъг в цялата ситуация, мен ако питаш. Просто това не е нормален редовен рунд, за да те учудват подобни ситуации.

Не съм казвал, че има някъде бъг или нещо такова, ( i )-то е под 10к точки и няма никви бойни, но като пратих спай видях, че има 300 ЗНС ( явно това е бил подаръка снощи... )
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Откакто почна детмача има такива. Успокоявам те просто, че не е бъг :) .
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

blue_soldier написа:Цитат(blue_soldier @ Apr 28 2009, 21:26) ... но като пратих спай видях, че има 300 ЗНС ( явно това е бил подаръка снощи... )
ето го и разковничето - вчера сигурно на всички са написали звезди ... и така i - то е станало малък убиец ...

п.п. ще заключа вече ... ;)
Последна промяна от Nicoll на вт апр 28, 2009 7:34 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 3”