Една лека дискусия
- RageForYou
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
- Контакти:
Ам ... до колкото знам това са ел. цигари без катран ( безвредни :D ) .maks написа:QUOTE (maks @ Apr 27 2009, 00:27) явно просто от навик граден с години.чудни са ми тия цигари дето се ръчкат в USB-то на компа за кво санякой знае ли ква им е функцията?щот според мен са като заместител ли и аз не знам
А относно навика аз например предизвиквам идването на автобуса като паля на спирка
[color=#000000]RageForYou [/color]
- Raid
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
- Контакти:
В днешно време всичко е до газария , като пуши той дай и аз да пробвам да не съм по назад.Чесно казано готино е да си запалиш цигара докато пиеш биричка ама иначе не , чесно казано ако имате желание ще спрете да пушите друго лечение невиждам.Ще дам пример с булфлеета , играеш много спиш малко , не печелиш нищо което ще намери някакво приложение , удоволствието е измислено , на хората ,който работят нощем им дават луди пари ( това си е робски труд ) ноща е да се спи не да се играят виртуални игри или каквото и да е други. Направете съпоставка между написаното за цигарите и за булфлеет , можете да откажете и цигарите и играта...
ПП.Ето ме тук съм , не пуша и не играя булфлеет.
ПП. Играл съм и играта и съм пушил редовно , но в крайна сметка сяко начало си има своя край , можете да последвате моят път ( верния ) и да намерите светлината в края на тунела.
аа да , забравих да ви кажа да не ми гледате подписа... доста е изкушителен ама съм 100 на 100 убеден ,че ако не аз поне тя може да ви откаже
ПП.Ето ме тук съм , не пуша и не играя булфлеет.
ПП. Играл съм и играта и съм пушил редовно , но в крайна сметка сяко начало си има своя край , можете да последвате моят път ( верния ) и да намерите светлината в края на тунела.
аа да , забравих да ви кажа да не ми гледате подписа... доста е изкушителен ама съм 100 на 100 убеден ,че ако не аз поне тя може да ви откаже
Последна промяна от Raid на пон апр 27, 2009 12:20 am, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
- dim4o
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
- Контакти:
Хората пушат по 80 години и умират от автомобилна катастрофа - пушенето не е гаранция за смърт.
Но е вредно , спор няма , скъпо е и в това спор няма ...
Аз самият се мъча да спра цигарите от 2 години насам ( същност от както пропуших искам да ги спра )
Въпроса е във волята , човек трябва да има воля за да го направи , давам минимум по 3.60 за цигари на ден
3.60 по 31 дена са ми около 112 лева за 12 месеца това са почти 1340 лева ...
За 1340 лева човек може да отиде на море за 10 дена и да си прекара райски без никакви лишения
1340 лева би си струвала една прилична музика за кола , а защо не и една кола , ако е по старичка.
С тези пари за една година човек може да направи доста повече от това да ги изпуши ...
И все пак да не забравяме - това е мнение на пушач !
Но е вредно , спор няма , скъпо е и в това спор няма ...
Аз самият се мъча да спра цигарите от 2 години насам ( същност от както пропуших искам да ги спра )
Въпроса е във волята , човек трябва да има воля за да го направи , давам минимум по 3.60 за цигари на ден
3.60 по 31 дена са ми около 112 лева за 12 месеца това са почти 1340 лева ...
За 1340 лева човек може да отиде на море за 10 дена и да си прекара райски без никакви лишения
1340 лева би си струвала една прилична музика за кола , а защо не и една кола , ако е по старичка.
С тези пари за една година човек може да направи доста повече от това да ги изпуши ...
И все пак да не забравяме - това е мнение на пушач !
Последна промяна от dim4o на пон апр 27, 2009 12:38 am, променено общо 1 път.
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
преди да коментирате помислете защо не можете да откажете цигарите?не е само навика има едно друго вещество което слагат в цигарите нарича се кумарин.ако не запалиш цигара получаваш абстенция като при наркоман и ставаш нервен и раздразнителен.аз съм пушач и мога да ви кажа защо цигарите горят бързо .едно време цигарата гореше за около 11 мин сега за това време си изпушил 2 цигари.факт скъпи читатели.ама ми е странно защо се говори за цигарите а не за алкохола цигарите предизвикват рак на белия дроб но това не е 100% сигурно за разлика от алкохола който предизвиква скромните 69 заболявания в които се включва целия арсенал на тялото от инсулти ендокринна система бъбречна недостатъчност високо кръвно ухаа колко е гот да пиеш нали?
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
- RageForYou
- Редник (Private)
- Контакти:
Мойте цигари , имам чуството , че докато съм запалил и те вече са изгоряли и за това по често паля , а относно алкохола , може и тук да развием тази дискусия .letalenizhod написа:QUOTE (letalenizhod @ Apr 27 2009, 03:59) преди да коментирате помислете защо не можете да откажете цигарите?не е само навика има едно друго вещество което слагат в цигарите нарича се кумарин.ако не запалиш цигара получаваш абстенция като при наркоман и ставаш нервен и раздразнителен.аз съм пушач и мога да ви кажа защо цигарите горят бързо .едно време цигарата гореше за около 11 мин сега за това време си изпушил 2 цигари.факт скъпи читатели.ама ми е странно защо се говори за цигарите а не за алкохола цигарите предизвикват рак на белия дроб но това не е 100% сигурно за разлика от алкохола който предизвиква скромните 69 заболявания в които се включва целия арсенал на тялото от инсулти ендокринна система бъбречна недостатъчност високо кръвно ухаа колко е гот да пиеш нали?
[color=#000000]RageForYou [/color]
Цигарите от няколко години горят по-бързо, защото се правят от така наречен раздут тютюн. Грамажа го свалиха миналата година най-много. Те са с около 40% по-леки от преди.letalenizhod написа:Цитат(letalenizhod @ Apr 27 2009, 03:59) преди да коментирате помислете защо не можете да откажете цигарите?не е само навика има едно друго вещество което слагат в цигарите нарича се кумарин.ако не запалиш цигара получаваш абстенция като при наркоман и ставаш нервен и раздразнителен.аз съм пушач и мога да ви кажа защо цигарите горят бързо .едно време цигарата гореше за около 11 мин сега за това време си изпушил 2 цигари.факт скъпи читатели.ама ми е странно защо се говори за цигарите а не за алкохола цигарите предизвикват рак на белия дроб но това не е 100% сигурно за разлика от алкохола който предизвиква скромните 69 заболявания в които се включва целия арсенал на тялото от инсулти ендокринна система бъбречна недостатъчност високо кръвно ухаа колко е гот да пиеш нали?
letalenizhod написа:QUOTE (letalenizhod @ Apr 27 2009, 02:59) преди да коментирате помислете защо не можете да откажете цигарите?не е само навика има едно друго вещество което слагат в цигарите нарича се кумарин.ако не запалиш цигара получаваш абстенция като при наркоман и ставаш нервен и раздразнителен.аз съм пушач и мога да ви кажа защо цигарите горят бързо .едно време цигарата гореше за около 11 мин сега за това време си изпушил 2 цигари.факт скъпи читатели.ама ми е странно защо се говори за цигарите а не за алкохола цигарите предизвикват рак на белия дроб но това не е 100% сигурно за разлика от алкохола който предизвиква скромните 69 заболявания в които се включва целия арсенал на тялото от инсулти ендокринна система бъбречна недостатъчност високо кръвно ухаа колко е гот да пиеш нали?
-
Fen_na_Barca
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
- Контакти:
Всичко е горе в главата. Аз никога не съм пушил и не сметям да започвам да пуша. Макар, че 95% от средата в която се движа пуши. Никога не съм изпитвал нужда да запаля, да се изгъзърея, да съм "модерен" и т.н. Всичко това което повечето посочват на въпроса - Защо започнах да пуша ? . Та мисълта ми е, че всичко започва от самите вас. Като ви/им е малко акъла тровете се
П.П. Пия, но това не значи, че всяка вечер съм под масата и се оливам като магаре. 50-100гр или 1-2 бири не водят до нищо фрапантно.
П.П.2 - В крайна сметка не е гаранция, че утре може да ви блъсне самолет или да ви изяде акула. Така, че всеки сам решава какво да прави с живота си.
П.П. Пия, но това не значи, че всяка вечер съм под масата и се оливам като магаре. 50-100гр или 1-2 бири не водят до нищо фрапантно.
П.П.2 - В крайна сметка не е гаранция, че утре може да ви блъсне самолет или да ви изяде акула. Така, че всеки сам решава какво да прави с живота си.
- RageForYou
- Редник (Private)
- Контакти: