Предложение за промени в следващия рунд на някоя от вселените.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Apr 26 2009, 14:01) Мене ако питате времето за игра трябва дс се свали на 12-14 часа с брояч колко време ти остава с обратно броене например и като си изразходиш часовете...клъц да не можеш да се логваш!Така всеки ще си прави сметка как да разполага с времето си в бф и няма да има наказания за превишени часове!И още нещо според мен...(i) да изчезне като понятие например след 20 дни неактивност директно изчезва акаунта,не всеки е толкова голям манияк с часове да описва (i)-тата пък и това пак облагодетелства тези с по-високите точки защото са много по-бързи от другите с малко точки,какво мислите вие играчите за това?
Нали има брояч на преглед :)
А за това в предложения. Виж крайната класация в спийда, има дроп-даун меню, в което си избираш коя класация искаш да видиш - по общи, по ресурсни или по бойни. :)

Стар, много е пресилено 1 към 5 бре :) За другото съм съгласен, и за рециклажа, макар че знам колко спекули ще се появят.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
macumba
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 29, 2006 4:15 pm
Контакти:

Мнение от macumba »

още няколко преложения от мен:

1. Транспорт между играчи - само ако са от един съюз и ако са в коефицент на атака. Т.е. ако ти си на 5к точки, за рециклажа може да ти помогне съотборник с 10к точки, а не тоя с 200к. Без %ти за събран рециклаж, взел си 20к метал -> връщаш 20к, а следващия път - на теб ще помагат.
2. Да не се вижда колко ресурс има на полетата за рециклиране. Да се вижда само, че на даден координат има рециклаж. Количетвото на полето -> във военния доклад.
3. При стартиране на вселената, всеки акаунт да разполага с определен брой кораби и защита (без транспортни и рециклиращи). Това ще насърчи битките в началото на рунда.
4. Да се намали максимано допустимото игрово време до примерно 100 часа седмично.
5. Бойните точки да намалят цената на корабите. Примерно 10к бойни точки дават 1% отстъпка от цената, 20к -2%, 50к -3%, 100к -4%, 200к - 5%.
6. Максимално ниво на мините - 20то за двумесечен рунд
7. Твърд коефицент за атака по неактивни -> 4 и/или нулиране на ресурса в момента в който стане неактивен
Последна промяна от macumba на нед апр 26, 2009 2:20 pm, променено общо 1 път.
The Deejay's an Alien
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Apr 26 2009, 13:18) Нали има брояч на преглед :)
А за това в предложения. Виж крайната класация в спийда, има дроп-даун меню, в което си избираш коя класация искаш да видиш - по общи, по ресурсни или по бойни. :)

Стар, много е пресилено 1 към 5 бре :) За другото съм съгласен, и за рециклажа, макар че знам колко спекули ще се появят.
Този брояч на "преглед"не е това което имам предвид,аз искам да се брои реалното време докато си вътре в играта,разбираш ли ме какво имам предвид?Деня ти започва с 14:00 например и докато си лигнат да тече по минути примерно остават ви 13:58 мин и т. н.и като стигнеш остават ви 0:00 мин,и няма влизане преди 00:00часа на следващия ден!Адроп даун менюто знам че го има но като влезеш в "победители ти се показва първо общата,а искам да се показват двете паралелно по бойни и ресурсни,предложението ми е да няма обща класация а само тези двете!
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Apr 26 2009, 15:18) Стар, много е пресилено 1 към 5 бре :) За другото съм съгласен, и за рециклажа, макар че знам колко спекули ще се появят.
Ман, пресилено е на пръв поглед , без банка и борса според мен битките си стават лукс,като трябва да си построиш сам корабите (ще стимулира и разнообразна флота) , няма да е толкова лесно . Така го предложих за да фрапира и да акцентира в/у него.
Последна промяна от StarFighter на нед апр 26, 2009 2:07 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Чаровна гледам четеш ти какво мислиш?

Искам да се дискутира и идеята да се премахнат(i)
Последна промяна от m0rtaL на нед апр 26, 2009 2:17 pm, променено общо 1 път.
charovna

Мнение от charovna »

От новите предложения ми харесва идеята за доста по- ограничени часове за игра и това, да не се вижда колко рециклаж има на планетата. Също съм ЗА идеята всеки играч да има някакъв рейтинг, да се обмисли точно как да се направи. Всичко останало, което на мен ми харесва и е преценено, че е удачно е вложено в този рунд на Спийд.
Искам да се обърна специално към StarFighter: Ще те помоля да спреш да обясняваш на всички, как всяка новодошла администрация налага своите си правила. Тема за предложения за промени имаше доста време преди старта на този рунд в Спийд. Освен това сме чели много внимателно всички теми в този форум за предложения за всички вселени. Постарали сме се да подберем най- доброто от тях. Тези предложения са обмисляни от доста хора, направено е това, което е възможно да се направи с нашите възможности. Повечето ограничения ги отхвърлям, като начин за ограничаване на стратегиите в играта. Никой никъде не е казал, че това е игра САМО на битки и не мисля, че е необходимо да се превръща в такава. Има достатъчно много такива игри. Не може всеки да иска промени на геймплея според собствените си интереси и виждания. По въпроса за съотношението бойни/ ресурсни точки, което виждам, че най- много те дразни теб: Когато се направи при битка губещата страна да губи и бойни точки, евентуално тогава мога да се съглася съотношението да бъде различно.
Едит мой: А пък ако трябваше да вкарам мои си правила, щях да направя играта официално платена, така както е примерно WoW. Рунда нямаше да продължава 2,3,4,6 месеца, а просто никога нямаше да бъде рестартиран :)
Последна промяна от charovna на нед апр 26, 2009 2:55 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

charovna написа:QUOTE (charovna @ Apr 26 2009, 16:44) От новите предложения ми харесва идеята за доста по- ограничени часове за игра и това, да не се вижда колко рециклаж има на планетата. Също съм ЗА идеята всеки играч да има някакъв рейтинг, да се обмисли точно как да се направи. Всичко останало, което на мен ми харесва и е преценено, че е удачно е вложено в този рунд на Спийд.
Искам да се обърна специално към StarFighter: Ще те помоля да спреш да обясняваш на всички, как всяка новодошла администрация налага своите си правила. Тема за предложения за промени имаше доста време преди старта на този рунд в Спийд. Освен това сме чели много внимателно всички теми в този форум за предложения за всички вселени. Постарали сме се да подберем най- доброто от тях. Тези предложения са обмисляни от доста хора, направено е това, което е възможно да се направи с нашите възможности. Повечето ограничения ги отхвърлям, като начин за ограничаване на стратегиите в играта. Никой никъде не е казал, че това е игра САМО на битки и не мисля, че е необходимо да се превръща в такава. Има достатъчно много такива игри. Не може всеки да иска промени на геймплея според собствените си интереси и виждания. По въпроса за съотношението бойни/ ресурсни точки, което виждам, че най- много те дразни теб: Когато се направи при битка губещата страна да губи и бойни точки, евентуално тогава мога да се съглася съотношението да бъде различно.
Ок спирам , само незнам защо това те дразни, поне сега откакто си админ.Би ли ме оборила ,тъй като аз мога да ти цитирам промените в спйида от времето на хера до сега, при всеки админ и ще видиш, че няма приемственност никаква, дори е точно обратното(междодругото играл съм 14 рунда в харда ) тамата с предложенията преди рунда я разгледах много внимателно и ти гарантирам ,че неса повече хората искали намаляване на разликатаот 3:1 ресурсни/бойни.Сагласнали си да пуснеш една анкета със гласуване точно за бойни/ресурсни 1:3 и да видим, ако излезеш права се извинявам и повече дума няма даобеля по въпроса. В по-горнот виждам само как обесняваш: това ми харесва това това не - някак си звучи еднолично а във вселената играят доста хора, не каза нищо за отборната игра на съюзите, защо не разви нещо поне да осмислиш думата война м/у съюзите.

П.С. и да спомена мога да играя по всякакъв начим по който администрациата ме кара - не ми пречи , но е доста по прятно като влезна сутрин в играта и вида 10 битки на съотборниците ми ,отколкото да ми се похвалят 10 играча ,че са скрили мините си .

единственното което поисках е да направиш гласуване да видим , а ти и мистерия се обиждате от всеки мой пост, който дам. Е сори но така мисля ,не мипречи да давам нанки и да си играя както намера за добре ,но незначи ,че нямам мнение за играта.
Последна промяна от StarFighter на нед апр 26, 2009 3:15 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.save-darina.org][/url]
charovna

Мнение от charovna »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Apr 26 2009, 17:08) Ок спирам , само незнам защо това те дразни, поне сега откакто си админ.
Да, бих направила анкета, но не тук, а във самата вселена, стига да открия начин по който да го направя. Не се обиждам на твоите постове, ни най- малко. Просто ми се струва, че действаш леко целенасочено и не съвсем безпристрастно. /Лично мнение/. Изказвах се, какво мисля или харесвам аз, защото m0rtaL ме попита какво мисля. Поста ми е мнение на играч, не на админ. Друго: Ако това съотношение на точките беше толкова добро, нямаше да се махне почти веднага, след като беше направено. Развиването на концепция за играта е доста сложна работа, в момента нямам нито времето, нито желанието да го правя. Нито пък някой иска такова нещо от мен. Не желая повече да се надприказвам с теб. Мисля, че достатъчно пъти се опитвах да се обяснявам. Как ще реагираш от тук нататък, си решавай сам.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

charovna написа:Цитат(charovna @ Apr 26 2009, 16:44) От новите предложения ми харесва идеята за доста по- ограничени часове за игра и това, да не се вижда колко рециклаж има на планетата. Също съм ЗА идеята всеки играч да има някакъв рейтинг, да се обмисли точно как да се направи. Всичко останало, което на мен ми харесва и е преценено, че е удачно е вложено в този рунд на Спийд.
Едит мой: А пък ако трябваше да вкарам мои си правила, щях да направя играта официално платена, така както е примерно WoW. Рунда нямаше да продължава 2,3,4,6 месеца, а просто никога нямаше да бъде рестартиран :)

молeви спрете със промените ,че от многото промени ме заболя главата :dizzy: .

точно заради тези промени много от играчите се отказаха. оставете така както си е молeви нищо не барайте повече в играта. преди като имаше бъгове и малко правила колко играчи тогава играеха а сега колко играят
Последна промяна от Mo`Money на нед апр 26, 2009 9:39 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Отговори

Върни се в “Off Topic”