charovna написа:QUOTE (charovna @ Apr 26 2009, 16:44) От новите предложения ми харесва идеята за доста по- ограничени часове за игра и това, да не се вижда колко рециклаж има на планетата. Също съм ЗА идеята всеки играч да има някакъв рейтинг, да се обмисли точно как да се направи. Всичко останало, което на мен ми харесва и е преценено, че е удачно е вложено в този рунд на Спийд.
Искам да се обърна специално към StarFighter: Ще те помоля да спреш да обясняваш на всички, как всяка новодошла администрация налага своите си правила. Тема за предложения за промени имаше доста време преди старта на този рунд в Спийд. Освен това сме чели много внимателно всички теми в този форум за предложения за всички вселени. Постарали сме се да подберем най- доброто от тях. Тези предложения са обмисляни от доста хора, направено е това, което е възможно да се направи с нашите възможности. Повечето ограничения ги отхвърлям, като начин за ограничаване на стратегиите в играта. Никой никъде не е казал, че това е игра САМО на битки и не мисля, че е необходимо да се превръща в такава. Има достатъчно много такива игри. Не може всеки да иска промени на геймплея според собствените си интереси и виждания. По въпроса за съотношението бойни/ ресурсни точки, което виждам, че най- много те дразни теб: Когато се направи при битка губещата страна да губи и бойни точки, евентуално тогава мога да се съглася съотношението да бъде различно.
Ок спирам , само незнам защо това те дразни, поне сега откакто си админ.Би ли ме оборила ,тъй като аз мога да ти цитирам промените в спйида от времето на хера до сега, при всеки админ и ще видиш, че няма приемственност никаква, дори е точно обратното(междодругото играл съм 14 рунда в харда ) тамата с предложенията преди рунда я разгледах много внимателно и ти гарантирам ,че неса повече хората искали намаляване на разликатаот 3:1 ресурсни/бойни.Сагласнали си да пуснеш една анкета със гласуване точно за бойни/ресурсни 1:3 и да видим, ако излезеш права се извинявам и повече дума няма даобеля по въпроса. В по-горнот виждам само как обесняваш: това ми харесва това това не - някак си звучи еднолично а във вселената играят доста хора, не каза нищо за отборната игра на съюзите, защо не разви нещо поне да осмислиш думата война м/у съюзите.
П.С. и да спомена мога да играя по всякакъв начим по който администрациата ме кара - не ми пречи , но е доста по прятно като влезна сутрин в играта и вида 10 битки на съотборниците ми ,отколкото да ми се похвалят 10 играча ,че са скрили мините си .
единственното което поисках е да направиш гласуване да видим , а ти и мистерия се обиждате от всеки мой пост, който дам. Е сори но така мисля ,не мипречи да давам нанки и да си играя както намера за добре ,но незначи ,че нямам мнение за играта.