Да гледаме и мислим докато шофираме
-
charovna
Клипчето е гнусно- да. Но не е ли гнусно заради нечия небрежност да се случват подобни "гнусни" неща с невинни хора?Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Apr 26 2009, 13:56) За кое не съм прав, за гусното клипче ли?
ДА гнусно е.
Проблема на повечето водачи на МПС в България е, че си пазаруват книжките и не вярвам хора които са си купили шофьорския лиценз да се повлияят от подобен род гнусни режисьорски инсинуации!
- DarkWatch
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
- Контакти:
Хора без покритие, които в нет пространството са боговеhriyan написа:Цитат(hriyan @ Apr 26 2009, 14:15) Много отворковци съм виждал и винаги когато стане нещо, първи си губят самочувствието и самообладанието.
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Както вече споменах проблема в нашата страна е закупуването на шофьорските книжки. Това директно води до ниска култура на водачите при оправлението на МПС. С подобни клипчета това няма как да го промените! Ако си присъствал на редовен курс за обучение на водачи на МПС, все някога ще си чул и лекцията за отклоняване на вниманието на водача от пътната обстановка и последиците от това.
Та сега рабрали ме колко грешен е твоят подход по тази тема?
и клише фразите си ги запази за някой друг
Та сега рабрали ме колко грешен е твоят подход по тази тема?
и клише фразите си ги запази за някой друг
- RageForYou
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
- Контакти:
-
reeves
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
- Контакти:
Клипът е гаден, гнусен, отвратителен, но за съжаление се покавза точно и ясно положението по пътищата. Секунда невнимание може да причини доста мъка. Преди около година катастрофирах с 2-ма приятели в колата, за моя радост не беше тежко ( въпреки, че в радиус от 2 метра имаше по 1 стълб - улично осветление, отделно имаше възможност колата да се обърне по таван.. ) Не знам това късмет ли е, какво е, но се радвам. За съжаление обаче някои нямат такъв късмет.
Всъщност ако ще се давиш, няма да се обесиш
и стига с тея простотии, всеки си има мнение и едва ли някой може да го промени ...
Всъщност ако ще се давиш, няма да се обесиш
и стига с тея простотии, всеки си има мнение и едва ли някой може да го промени ...
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
-
debnadaviebna
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
- Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
- Контакти:
Мислете му, скоро изкарвам книжка.
Сериозно: както казва баща ми, шофьорът застане ли зад волана стъпва с единия крак в гроба, с другия в затвора.
Не вършете простотии и пак бъдете нащрек, от личен опит знам, че колкото и да се пазиш винаги ще има някой, който не те пази, умишлено или не.
Сериозно: както казва баща ми, шофьорът застане ли зад волана стъпва с единия крак в гроба, с другия в затвора.
Не вършете простотии и пак бъдете нащрек, от личен опит знам, че колкото и да се пазиш винаги ще има някой, който не те пази, умишлено или не.
debnadaviebna was here
http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър
съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър
съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
- RageForYou
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
- Контакти:
Карам си аз на магистралата за Варна и изпрервам един човек който се движеше с около 60-70 . А зад мен .... фърчат все едно чумата ги гони .... на мен ми казаха очаквай всичко от всякъдеdebnadaviebna написа:QUOTE (debnadaviebna @ Apr 26 2009, 18:43) Мислете му, скоро изкарвам книжка.
[color=#000000]RageForYou [/color]