и аз споделям това мнение,трябва да се спре с това "Помагане с рециклажи",при положение че всички се целим към някаква уравновесеност в играта,не може така да ги нареча"новоизлюпилите се тийнове"-жадни за бърза слава и битки и развили акаунти(примерно)с 20 000 ресурсни и 20 000 бойни точки,и същевременно направили по 600-650 кръста придружени с 20 рециклатора

за да бъдат най-силните,но същевременно за всяка атака да ангажират който намерят да им събира реца,по тази логика-"Защо да правим рециклатори като,можем да намерим някой копач,който за сметка на флота е направил повечко танкери или мини" и да го залъжем с малък процент комисионна,който като се замисли за този час два може да си набави двойно,дори тройно повече от (i)-та.Защо тогава да дигаме излишни точки за рецове,като винаги ще намерим някой да ни обира боклука?!?Така според мен ще се спре това изкривяване на акаунти и ще се достигне до някаква уравновесеност в играта...
Аз лично този рунд избрах да играя конф,заради танкерите най-вече иначе и аз предпочитам битките пред миньорството,но ето в случая поемам един риск с по-скъпите кораби,за сметка на по-бързите си рециклатори-не може да се радваш на едно нещо,без да дадеш някаква цена затова-това е уравновесеността на играта...
И направо съм изумен от тези случаи,за които говоря,не е имало ден без някой да ме пита"аве батка айде да ми обереш един рец,а аз ще ти дам 15%?"
Лично мое мнение-всеки може да си изкаже неговото...ако го няма това помагане с рециклажи за което стана дума,всеки ще се потруди сам и няма да чака наготово...