RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Apr 24 2009, 13:59) Идеята е да има транспорт, но връщането да става в рамките на часове - не дни![]()
А идеята с танкера е, че понеже наистина е доста ценен, трябва да се отключва сравнително трудно. Нещо какот теорията със ЗНС-тата, която се развиваше преди време :D
Понеже е супер нереално, нещо което има 40к товар, лети за половин час в системата, само с изискванията си, да се вади на 4ти ден от рунда /спийд/.
Ако се намали времетраенето на услугите, ще компенсират купуването. Както бях писал - БФ генерал 20 дни, вместо 30. Да речем специалности /има иц енни, търговец, строител.../ да са по 15 дни.
Нокса не е толкова силен в продажбите при такива правила, не всеки блика с 10 мил рес на планета, след като е пуснал проучване, сграда и нива на корабите.
От цялата работа разбирам, че съм в грешка за краткия рунд. Трябва наистина да е дълъг, но някои хора ще се отегчат доста от 6 месеца летене.
Рояле, моите уважение към теб, обаче не съм съгласен със това . защо трябва да е трудно отключването на танкера и знс-то , пак същите хора, ще седят гордо горе със по 2м ресурсни точки и ще гледат как ламугите са млатят и вие ще обирате пак реца . За мен трябва всичко да е по опростено, за да може и тия които нямат много време за игра ,пак да със големи точки. нали говорим мазалото