Пича го забелязах случайно и ми направи впечатление че оставя флотата си често по половин час без надзор та реших да пусна рециклаторите от главната планета и стационирах кръстовете на току що "кацналата"колония там и веднага атака и ето го резултата :
красота браво добре че си ти иначе кой ще слави трибуната ни от към битки
пп направо си го сгазил ии аз дебна горе долу един такъв само че има в още 100 кръста повече
Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Apr 24 2009, 05:44) красота браво добре че си ти иначе кой ще слави трибуната ни от към битки
пп направо си го сгазил ии аз дебна горе долу един такъв само че има в още 100 кръста повече
Ми хайде действай искам и от теб да видя такава битка
m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Apr 23 2009, 23:58) Пича го забелязах случайно и ми направи впечатление че оставя флотата си често по половин час без надзор та реших да пусна рециклаторите от главната планета и стационирах кръстовете на току що "кацналата"колония там и веднага атака и ето го резултата :
m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Apr 24 2009, 02:58) Пича го забелязах случайно и ми направи впечатление че оставя флотата си често по половин час без надзор та реших да пусна рециклаторите от главната планета и стационирах кръстовете на току що "кацналата"колония там и веднага атака и ето го резултата :