Рунд 9 докога?

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 1.
Потребителски аватар
Gru4avio
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 08, 2005 11:03 pm
Контакти:

Мнение от Gru4avio »

Поразрових се из форума, но не успях да намеря дата за края на рунд 9. Има ли такава официална или играем докато не ни писне?

И знам че не му е мястото тук, но понеже отворих тема вече, искам да попитам, каква ще е съдбата последно на вселена 2 и 3 и спийд? За 1-ва е ясно, че остава а с другите какво се реши?
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

Gru4avio написа:Цитат(Gru4avio @ Apr 23 2009, 00:45) Поразрових се из форума, но не успях да намеря дата за края на рунд 9. Има ли такава официална или играем докато не ни писне?

И знам че не му е мястото тук, но понеже отворих тема вече, искам да попитам, каква ще е съдбата последно на вселена 2 и 3 и спийд? За 1-ва е ясно, че остава а с другите какво се реши?
xepa написа:Цитат(xepa @ Sep 2 2008, 12:41) Вселена 1 Начало нов рунд (9): 05.01.2009 (понеделник)
смятай от началото му шест месеца, както е обикновено и ще намериш отговора сам :)
Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Feb 12 2009, 14:17) Вселена 3 старт Детмач режим на 30.03.2009 (понеделник)
Вселена 3 окончателно спиране на 06.04.2009 (понеделник)
Вселена 3 старт следващ рунд Няма да има
Вселена 2 и спийд ще си ги има, също както първа, но с разлики в продължителността ...
Последна промяна от Nicoll на чет апр 23, 2009 4:22 am, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Gru4avio написа:Цитат(Gru4avio @ Apr 23 2009, 00:45) Поразрових се из форума, но не успях да намеря дата за края на рунд 9. Има ли такава официална или играем докато не ни писне?

ПРИКАЗКА БЕЗ КРАЙ :c022:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 1”