Време за игра

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Имам предложение относно времето за игра и за ботчек,мисля че позволеното време за игра е твърде голямо то облагодетелства играчите които имат изключително много свободно време,или тези които работят на място с достъп на компютър,мисля че ако се намали игровото време на 12-16 часа баланса на играта ще е по-добър,поне аз така си мисля,и друго нещо което много ме вълнува е да се направи брояч на времето онлайн,т.е.брояч който ти показва колко време си онлайн за деня и който се нулира за деня,и за да няма наказани хора заради превишени часове геймплея да не позволява да влизаш в играта при надвишаването на онлайн часовете,удобно ще е броячът да е с обратно броене за да виждаш колко време ти остава за игра,мисля че идеята ми не е лоша ще очаквам мнения по тази тема!Надявам се че ще помислите господа администратори по въпроса,разбира се ако е възможно да се осъществи това нещо :c022:
Отговори

Върни се в “Предложения”