LockRock vs tralalaiko

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

DarkWatch написа:Цитат(DarkWatch @ Apr 20 2009, 19:05) LockRock vs tralalaikol
Готина битка, листчетата Рулират :) :) :)
оо повярвай ми скоро ще ги видиш тия картони как ще ги счупа може би още утре сутринта :P :a055:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

Crashedd написа:QUOTE (Crashedd @ Apr 20 2009, 23:08) оо повярвай ми скоро ще ги видиш тия картони как ще ги счупа може би още утре сутринта :P :a055:
Ти да не правиш флота, бе луд :lol: :lol:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Apr 20 2009, 23:08) оо повярвай ми скоро ще ги видиш тия картони как ще ги счупа може би още утре сутринта :P :a055:
Епа и флота ли правите :) Кирките натискайте и проучванията :) че и танкери може в комплект :)

П.П. Като махнем базика, ако го джаснеш тия картони с кеф ще ти направя бекъп :)
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
LockRock
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 20, 2009 11:17 am
Контакти:

Мнение от LockRock »

да се надявам,че няма да има нужда да правиш бекъп утре сутринта :c042:
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

LockRock написа:Цитат(LockRock @ Apr 20 2009, 23:23) да се надявам,че няма да има нужда да правиш бекъп утре сутринта :c042:
е ся пък ти не бъди скръмза :lol:
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Потребителски аватар
Nitron
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 27, 2009 9:31 pm
Контакти:

Мнение от Nitron »

Скаутърите са ми любимите продукти за рециклиране. Елате повече :)
Sugnatur нихт арбайтет!

[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Цитатда се надявам,че няма да има нужда да правиш бекъп утре сутринта :c042: [/quote]

ако не утре вдруги ден :) трудно е като те натиснат 3-4 агнета :crazy_pilot:
Fikatabe
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 14, 2009 8:20 pm
Контакти:

Мнение от Fikatabe »

Калашников47 написа:Цитат(Калашников47 @ Apr 20 2009, 15:04) с извинения за грубия ми може би език ама към нападатела........

абе еи мишок такъв какво си ми чупил бе че слагаш чак у трибуната 30 кръста и 30 спиида или там каквото е ! Герои ли си какво ?

казах ти и на лс казвам го и тука на шибаното околовръсно посока студенски град бъгстоун след сфетофара на драгалевци карах с близо 100 по супер мазен трилентов път в всяка посока отивах си от гаджето към квартирата времето в което си ме ударил и ме спряха полицаи и ми треснаха акт с 46 км над допустимото 50 ............... което си е жива наказия на такъв път 3 ленти в всяка посока ограничение 50 ,,,,,,,,,,,,,,,,а ти ми викаш за някакви 30 кръста че се и биеш в гърдите ............
мене ще ми скъсат сега газо за тва минимум 200 лева и инимум 2 месеца без книжка ти тука ми се хвалиш!

при положение че ти писъх що си ударил тазимижава моя флот ,,,,,ти идваш тука да се хвалиш

не си нищо повече от 1 КОМПЛЕКСАР ! колкото до това дали ще играя или не .............името тралалаико е старо колкото и самата игра така че не си отваряи устата НЕПОДГОТВЕН

а сега айде марш в смешният ти акаунт !
не моа разбера приерми го ударил те е , ударил те е нас какво ни интересува каде са те спряли и колко пари трябва да даваш и ,че няма да имаш книжка 2 месеца .....
[url=http://bulfleet.com/?recruit=435724]http://bulfleet.com/?recruit=435724[/url]
Fen_na_Barca
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
Контакти:

Мнение от Fen_na_Barca »

Афектиран е от това което е станало с колата и нормало да използва такъв език и тон и т.н. Тралайко няма да остави нещата така и доколкото го познавам скоро, ще има възмездие ;)

Има ли рибиииииии?
LockRock
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 20, 2009 11:17 am
Контакти:

Мнение от LockRock »

ето какво ми писа тралалайко вчера..

tralalaiko

2009-04-20 14:03:36 Докладвай

възтановяване .............пф не
мие грам до играта е ..............

tralalaiko